ΘΑΥΜΑΣΤΕ ......

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Originally Posted by Νίκος Τσαρουχάς " Κοινώς, για ψάξε λίγο μήπως και κάνεις κι εσύ κάποιο λάθος..."

Originally Posted by LUXMAN " Οπως ειπε και η μεγαλη αοιδος .....ουδεις ασφαλτος "

Το σφαλμα μου ειναι που επιμενω σε ...ξεκαθαρες θεσεις και σε εφαρμογη κανονισμων .

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
ρε συ Ρενο μη λυσσας!!
Ολες οι διαφορες του πληκτρολογιου λυνονται ΕΥΚΟΛΑ δια ζωσης!

Τι , δεν σου ξαναπουλησω καλωδια?
χαχαχαχ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Το σφαλμα μου ειναι...
...πολλαπλό και επαναλαμβανόμενο.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, έχω-ουμε σπαταλήσει άπειρο χρόνο, μόνο και μόνο για να σε πείσω-ουμε ότι αδικείς τον εαυτό σου και ότι εφόσον η ισχυρογνωμοσύνη που επιδεικνύεις δεν συμβαδίζει με σοβαρή επιχειρηματολογία (και όχι κλάψες), κάνεις πολύ μεγάλο κακό στο προφίλ σου, ακόμη και ως επαγγελματίας του χώρου. (Δεν σου μεταφέρω απόψεις γιατί θα φρικάρεις)...

Δυστυχώς, σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω άλλο χρόνο να ασχοληθώ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ......

Οσον αφορα τα περι δυσφημησης προσωπικα πιστευω οτι ο υβριστης δυσφημει αμετακλητα τον εαυτο του , τον χωρο που τον φιλοξενει και αυτους που τον ανεχονται η τον ακομα χειροτερα επικροτουν την σταση του .
Λοιπόν εμποράκο επειδή με έχει η όλη κατάσταση, και επειδή δεν βγάζει πουθενά αυτή η συζήτηση μπαίνεις στην ignore list, οπότε για μένα δεν υπάρχεις πλέον.

Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω.

Περιμένω όμως διακαώς τις αποδείξεις ότι έχω "μεγαλοσυντονιστικά συμφέροντα"...

Έχουν περάσει 3 μέρες και δεν έχεις δώσει καμία απόδειξη για τα συμφέροντα που σύμφωνα με τα γραπτά σου έχω. Μετά από αυτό αν λοιπόν με θεωρείς υβριστή (αν θεωρείς την έκφραση εμποράκο ύβρις δεν φταίω εγώ), σε θεωρώ συκοφάντη και μάλιστα αισχύστου είδους.

Όσο για την δυσφήμιση δεν χρειάζεσαι εμένα, απ' ότι βλέπω τα καταφέρνεις μία χαρά και μόνος σου...

keep on λοιπόν

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.665
Ποιος θα παρει θεση αν δικαιουται καποιος να βριζει και κυριως αν προκειται για στελεχος (Συντονιστη)του Φορουμ ;;;

Μεχρι στιγμης εχουμε δυο 2 Συντονιστες που χρησιμοποιουν απρεπεις εκφρασεις και κατα συμπτωση ανηκουν στους φαν του ...μπαναρισμενου .

Οσον αφορα τα περι δυσφημησης προσωπικα πιστευω οτι ο υβριστης δυσφημει αμετακλητα τον εαυτο του , τον χωρο που τον φιλοξενει και αυτους που τον ανεχονται η τον ακομα χειροτερα επικροτουν την σταση του .
Κατ’ εξαίρεσιν, σου κάνω την τιμή να απευθυνθώ ρητώς στο πρόσωπό σου, και μάλιστα στον Ενικό. Όσον αφορά εμένα, δεν είσαι σε θέση να κρίνεις την ευπρέπεια του λόγου μου, και δεν θα βρεθείς ποτέ σε αυτήν τη θέση, και δεν έχεις καν, έστω την παραμικρή ικανότητα να κρίνεις τα γραφόμενά μου –και όχι μόνον αυτό, αλλά αγνοείς ακόμη και την έννοια των λέξεων που μετέρχεσαι. Δεν είσαι παρά ένας ημιμαθής αρνητής της αμαθείας, προς χάριν των μικροσυμφερόντων σου, και τίποτε παραπάνω. Εάν αυτοί οι δύο συντονιστές που τα έχουν βάλει μαζί σου, όπως λες, γίνουν αύριο 12 ή 22, αυτό δεν θα είναι παρά ένα φυσικό επακόλουθο. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις αυτήν την παραίνεσή μου, και σταμάτα να αυτογελοιοποιείσαι, σταμάτα να είσαι νούμερο, ή τουλάχιστον προσπάθησε! Αν δεν θέλεις να το κάνεις για τον όποιον άλλο, για το μαγαζί σου, το συνεταίρο σου, ή το αφεντικό σου –δεν ξέρω, κάντο για σένα. Φέρσου σαν επαγγελματίας, και προσπάθησε να μάθεις κάτι παραπάνω εδώ μέσα, κάτι που θα σε κάνει καλύτερο επαγγελματία.

Ο Σπύρος στα είπε λίγα και μαλακά. Κατάλαβες;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Κατ’ εξαίρεσιν, σου κάνω την τιμή να απευθυνθώ ρητώς στο πρόσωπό σου, και μάλιστα στον Ενικό. Όσον αφορά εμένα, δεν είσαι σε θέση να κρίνεις την ευπρέπεια του λόγου μου, και δεν θα βρεθείς ποτέ σε αυτήν τη θέση, και δεν έχεις καν, έστω την παραμικρή ικανότητα να κρίνεις τα γραφόμενά μου –και όχι μόνον αυτό, αλλά αγνοείς ακόμη και την έννοια των λέξεων που μετέρχεσαι. Δεν είσαι παρά ένας ημιμαθής αρνητής της αμαθείας, προς χάριν των μικροσυμφερόντων σου, και τίποτε παραπάνω
.

:crazy_2: :crazy_2:

Εάν αυτοί οι δύο συντονιστές που τα έχουν βάλει μαζί σου, όπως λες, γίνουν αύριο 12 ή 22, αυτό δεν θα είναι παρά ένα φυσικό επακόλουθο. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις αυτήν την παραίνεσή μου, και σταμάτα να αυτογελοιοποιείσαι, σταμάτα να είσαι νούμερο, ή τουλάχιστον προσπάθησε! Αν δεν θέλεις να το κάνεις για τον όποιον άλλο, για το μαγαζί σου, το συνεταίρο σου, ή το αφεντικό σου –δεν ξέρω, κάντο για σένα. Φέρσου σαν επαγγελματίας, και προσπάθησε να μάθεις κάτι παραπάνω εδώ μέσα, κάτι που θα σε κάνει καλύτερο επαγγελματία.
:crazy_2::crazy_2::crazy_2::crazy_2::crazy_2:

Ο Σπύρος στα είπε λίγα και μαλακά. Κατάλαβες;
Τσου

.......θα με δειρεις ;;; :happy_5: :happy_5:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Όσον αφορά εμένα, δεν είσαι σε θέση να κρίνεις την ευπρέπεια του λόγου μου, και δεν θα βρεθείς ποτέ σε αυτήν τη θέση,
Καλα εγω δεν μπορω να κρινω την ευπρεπεια των λογων σου . Ας ψαξουμε λιγο στο google .......

Θαυμαστε τ αποτελεσματα της αναζητησης στο google με τις λεξεις forum , κογιας !!!!!!!!!ποιο ειναι το πρωτο αποτελεσμα !!!

Reaction score
0
Η «εξουσία» χαλάει τους πάντες παιδιά, και τα forum όπως ξέρουμε είναι εν δυνάμη μικρές ανεξέλεγκτες δικτατορίες που κουμάντο κάνει ο ιδρυτής και τα τσιράκια του.
Μπορούν να προσβάλουν τους απλούς χρήστες, να βγάλουν τα κόμπλεξ τους, να τα πάρουν από εταιρίες για να κάνουν την χειρότερη προπαγάνδα υπέρ ενός προϊόντος κλπ κλπ.
(το παραπάνω δεν είναι μόνο θεωρητικό , υπάρχουν γύρω μας forum βρώμικα, από τον κάθε τυχαίο που άνοιξε κάποτε ένα και βλέπει να έχει πλέον εξουσία ... να μην ξεχάσω και τους mod που συχνά αποτελούν συνασπισμό των χειροτέρων χαρακτηριστικών ενός δικτάτορα και ενός πολιτικού , συν κάποια άλλα που δεν έχουν ούτε καν οι προαναφερθέντες)

Μετά από αυτά τα γνωστά , να τονίσω ότι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ να υπάρχουν χοντρές προσβολές και υπονοούμενα από χρήστες για άτομα που πραγματικά δεν το αξίζουν και να τους βγάζουν από τα ρούχα τους ... το ότι όλα ακούγονται σε αυτό το forum λέει πολλά, δεν είναι απλό πράγμα.

Σκοπός των παραπάνω είναι και να πιέσω τον ένα να δώσει εντελώς καθαρά τις εξηγήσεις του για αυτό που πρόσβαλε τον διαχειριστή, και ας κάνει κάτι πιο θαρραλέο (λόγω της θέσης του) ο άλλος για όσα είπε.

ΥΓ
Sorry αν φαίνεται ότι σας βρίζω ή δεν ξέρω τι, και που πετάχτηκα χωρίς να έχω ιδέα για το θέμα αλλά είναι περίεργη η ώρα και δεν κρατήθηκα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θαυμαστε τ αποτελεσματα της αναζητησης στο google με τις λεξεις forum , κογιας !!!!!!!!!ποιο ειναι το πρωτο αποτελεσμα !!!
http://www.123sold.gr/forum/showthread.php?t=382

:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Πως μπορεσατε κ.Κογια και θιξατε ετσι...μια κυρια?
Ασε τα μουτρα μου που της εκανα και...προτασεις να τα βρουμε"happy_1"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Καλά αυτοί (οι λυτρωτές του χώρου) πόσα sites έχουν φτιάξει για να πουλάνε μεταχειρισμένα? Οι ίδιοι ακριβώς είναι... :happy_4:

Υποθέτω ότι τα συμφέροντα, πωλητές, καταστηματάρχες, αντιπρόσωποι καθώς και δημοσιόγραφοι του ανειδίκευτου τύπου, θα συνεχίσουν να χτυπούν το AVSite και τα πρόσωπα που γράφουν εδώ με περισσότερη ένταση.

Σε κάθε περίπτωση έχει απίστευτη πλάκα να παρακολουθείς μερικούς γελοίους που φοβήθηκαν μην χάσουν την κουτάλα.

- Είναι πολλά τα λεφτά Κώστα Κόγια και τους έχεις να χεστούνε επάνω τους... :bravo:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.665
Ορίστε τί συμβαίνει, και μετά η τεχνολογία μένει ανεξέλεγκτη και τα κάνει σαλάτα. Για-τρέεεεεεεεεεεεεεεεε... :happy_9:

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.665
Η απάντηση είναι πολύ απλή. Εάν κάποιος από αυτούς τόλμαγε να χτυπήσει την πόρτα κάποιου σοβαρού περιοδικού του χώρου, ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Για αυτό λοιπόν ξερνάνε χολή. Γιατί απλά είναι ανίκανοι για οτιδήποτε άλλο. Οτιδήποτε εποικοδομητικό. Αυτό βέβαια ισχύει για τα χαμηλά στελέχη. Για τους «οπαδούς». Γιατί οι πιο πάνω από αυτούς συντελεστές, οι «πρωτομάστορες» και διαχειριστές εάν προτιμάτε, πέρα από περιορισμένης νοημοσύνης, είναι και θλιβερά διαπλεκόμενοι όπως τελικά διαπίστωσα. Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία.
Αντρέα, πες του Άλκη, όταν κατέβω Αθήνα, θα περάσω να τον δω και να τα πούμε. Αλλά, δεν θα πάω από τις σκάλες, θα πάρω το ασανσέρ. :smoking:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ......

Χαχα πόσα site έχει ο αθεόφοβος;

Φαίνεται έχει πολύ πράμα για πούλημα...

Reaction score
0

Γιατί ασχολείστε με άλλα site?
Εγώ ξέρω ότι όταν λες ότι είσαι ο καλύτερος (γενικά μιλάμε) δεν το δείχνεις με λόγια και ευλογόντας τα γένια σου αλλά με το επίπεδο που δείχνεις.
Και λυπάμαι που το λέω, τις τελευταίες μέρες διακρίνω μια τάση στο avsite ότι είμαστε οι καλύτεροι, έχουμε 657628462 χρήστες, έχουμε 7897927587349654 ποστ κλπ κλπ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
ΠΟΤΕ δεν γράφουμε Δημήτρη για κάποιον άλλον, αν δεν μιλήσει για εμάς και μάλιστα άσχημα. Εκτός κι αν έχεις δει να αναφέρουμε κάποιον χωρίς αφορμή. Εμείς δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν. Τι θα προτιμούσες να κάνουμε? Δώσε καμία ιδέα.

Το ότι δεχόμαστε επίθεση, οργανωμένη πλέον από ανθρώπους του χώρου, είναι εμφανές και επιπλέον, αποδεικνύει το γεγονός ότι είμαστε οι καλύτεροι αφού μας θεωρούν επικίνδυνους (τόσο καταλαβαίνουν)...

Reaction score
0

Ναι ρε Νίκο, αλλά μια παροιμία λέει:
Μην σκαλίζεις τα σκατά γιατί θα μυρίσεις στο τέλος (ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι)
Ο κόσμος που ψάχνει, βγάζει τα συμπεράσματά του.
Ξέρεις τί θα πρότεινα? Μια ανακοίνωση σε sticky απ το avsite επίσημη και τέλος. Ούτε σχόλια ούτε τίποτα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Αυτή θα ήταν η καλύτερη αντίδραση, αν είχαν το θάρρος να μιλήσουν επωνύμως...

Ίσως έχεις δίκιο πάντως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras