ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ?? ΦΘΗΝΟΣ ΛΑΜΠΑΤΟΣ VS JBL 4530

Reaction score
1.549
Μετα απο καποιες αλλαγες που εκανα στο συστημα μου σκεφτομαι να μεταφερω τα JBL 4530 μου στο δωματιο μου για χαλαρες ακροασεις βινυλιων αλλα και σαν ηχεια home cinema . λοιπον αυτη τη στιγμη τα jbl φορανε το καθενα 1* 15΄΄ jbl E-130 στα 400 βατ με πολυ καλη ευαισθησια , 1* 1΄΄ κορνες της beyma περι τα 60 βατ εκαστη (κλασικα 80ς κομματια απο τον κ. Σεντερη των εξαρχιων :114:) , και ισως φορεσω και τα cp 21 tweeter beyma. Λοιπον ελεγα να δοκιμασω τον ηχο της λαμπας με αυτα τα κλασικα κορνατα ηχεια... και λογικο ειναι να θελω κατι αρκετα φθηνο για αρχη μιας και ειναι το 2ο συστημα μου και δωματιου... ποσα βατ θα θελω και τι προτασεις εχετε για εμενα ?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ?? ΦΘΗΝΟΣ ΛΑΜΠΑΤΟΣ VS JBL 4530

ποσα db ευαισθησια εχουν τα ηχεια? Πως να συμπεριφερονται αραγε σαν φορτιο? Τα Jbl γενικα γουσταρουν ρευματακι, προσιτο λαμπατο δε θα σου προτεινα γιατι πονανε σε βασικα σημεια. Κατι σε υβριδικο ομως υπαρχει και ειναι κ οικονομικο http://www.skroutz.gr/s/325581/Dynavox-VR-307.html

υπαρχει και το Tsakiridis Erato κοντα στο 500ρικο με περισσοτερα βατ

Reaction score
0

Το τελειο ηχειο για λαμπα. Αφοβα φιλε μου και δε θα χασεις οσο μικρη ισχυ και αν εχει εφοσον προκειται για χαλαρες ακροασεις. Δε θα ξαναγυρισεις ποτε σε τρανζιστορ.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562

http://www.avmentor.gr/news_2011/tsakiridis_devices_20years_anniversary.htm

Αν προλαβεις, με ενα απο τα δυο αν ακους σιγα ή το μεγαλο για γκαζια.
Και εχεις και την υποστηριξη διπλα σου. Τι λεω ......... τον κατασκευαστει διπλα σου.
και γω αμφιβαλω αν θα γυρισεις ξανα στα τρανσιστορ, καλα για παρτυ κρατα κανενα.

Reaction score
1.549

οχι τελικους , ολοκληρωμενο θελω!! δεν θελω πολλα πολλα οπως με το μειν συστημα μου.... τα απαραιτητα! :105:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562

Ετοιμαζει τωρα, καινουργιο ολοκληρωμενο.

Reaction score
29.722

Δλδ αμα κοτσάρει εναν σοβαρό τρανζιστοράτο επάνω , θα έχει πρόβλημα?
Θα ζαλίζονται τα jbl ? η τα beyma? το cp ειδικά , θα παθαίνει ναυτία.:116:
Ρε σείς ήσαστε απίστευτοι.

Reaction score
1.549

απλα για το δωματιο θα ηθελα να δοκιμασω τον ηχο της λαμπας. απο πολλα βατ ξερω απο τους τελικους μου στο σαλονι! απο τα λιγα και λαμπατα δεν εχω ιδεα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος