Θέλω μια καλή 42" Plasma! (help)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.025
Απάντηση: Θέλω μια καλή 42" Plasma! (help)

Ξέρεις αν έχει εγγύηση το συγκεκριμένο μαγαζί?
Θυμάμαι κάποια συσκευή Philips (DVD), μου είχε δώσει εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας.

Αλλά για να είσαι σίγουρος, ρώτα τους τηλεφωνικά αν δίνει την

επίσημη εγγύηση της Panasonic.

Reaction score
0

Θυμάμαι κάποια συσκευή Philips (DVD), μου είχε δώσει εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας.

Αλλά για να είσαι σίγουρος, ρώτα τους τηλεφωνικά αν δίνει την

επίσημη εγγύηση της Panasonic.
Σ'ευχαριστώ! Αν και τελικά τη βρήκα στα multirama που είναι λίγο πιο δίπλα από μένα, στα 1130. Νομίζω θα την πάρω από δω να μαι σίγουρος κιόλας.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.025

Σ'ευχαριστώ! Αν και τελικά τη βρήκα στα multirama που είναι λίγο πιο δίπλα από μένα, στα 1130. Νομίζω θα την πάρω από δω να μαι σίγουρος κιόλας.
Αρκετά ακριβή την έχει!

985€ με 1130€ είναι σεβαστή διαφορά.

Πες τους τουλάχιστον ότι την έχεις βρει φθηνότερα.

Reaction score
0

Αρκετά ακριβή την έχει!

985€ με 1130€ είναι σεβαστή διαφορά.

Πες τους τουλάχιστον ότι την έχεις βρει φθηνότερα.
Ανάλογα, αν υπολογίσεις ότι μένω Πάτρα και το multirama είναι στα 500 μέτρα από το σπίτι μου, ενώ το άλλο μαγαζί Αθήνα. Δεν ξέρω πόσα θα είναι και τα μεταφορικά...
Λες αν τους το πω να μου κάνουν έκπτωση? :p

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.025

Λες αν τους το πω να μου κάνουν έκπτωση? :p
Αυτό είναι σίγουρο.

Και επειδή δεν θα το πιστεύουν ότι την βρήκες τόσο, βάλε

την σελίδα του μαγαζιού στο PC τους!

Τα μεταφορικά πιστεύω θα είναι ελάχιστα έως καθόλου με τόσο

μεγάλο ποσό.

Reaction score
1.844

Σκεφτόμουν να την αγοράσω από εδώ
http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=8276 (μένω Πάτρα)
Το ξέρει κανείς το συγκεκριμένο κατάστημα?
(Δίνει δώρο DVD LG DVX492H)
Έχω αγοράσει το καλοκαίρι από το κατάστημα, άψογος. Αλλά, πήγα, πλήρωσα, παρέλαβα, έφυγα. Όπως δηλαδή περίπου ο abcd

Με εγγύηση αντιπροσωπείας φυσικά.

Reaction score
0

Μπορεί κανείς να μου πει στην αρχή όταν την πάρω, για τις πρώτες 200 ώρες ξέρω ότι δεν κάνει να μένει σε στατική εικόνα για πολύ ώρα.Οι μαύρες μπάρες πάνω κάτω από μια ταινία πειράζουν? Επίσης κατέβασα εκείνο το DVD ρονταρίσματος που το βάζεις για να ανανεώνει τα χρώματα.Για πόση ώρα θα το βάζω να παίζει? Ευχαριστώ!

Reaction score
6

Μιλάμε για την G10 έτσι??
Βάλε το aspect ratio στο auto για τα κανάλια, προσπάθησε να μην βλέπεις πολλές ώρες με μαύρες μπάρες dvd ή HD και αφού δεις κάτι με μαύρες μπάρες, γύρνα την tv σε κάποιο κανάλι να παίξει full screen για λίγη ώρα....
100-150 ώρες "στρωσίματος" φτάνουν...
Το dvd με τα χρώματα να το παίξεις μόνο αν έχεις σκοπό να την καλιμπράρεις στην συνέχεια με ειδικό εξοπλισμό (δηλ. να φέρεις ειδικό).... Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό, δεν παίζει και μεγάλο ρόλο ....(υποτίθεται ότι έτσι στρώνουν όλα τα χρώματα ομοιόμορφα, οπότε ο ειδικός θα σου δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!)

Άντε και καλορίζικη....

Reaction score
0

Ναι για αυτήν! ;D
hum, αν δεν βάζω dvd ή HD και δεν κάνει και πολλή ώρα σε ένα κανάλι...πώς θα μαζέψει 150 ώρες? :p
Χρειάζεται και χαμηλή φωτεινότητα,αντίθεση?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Θα την αφήσετε ανοιχτή(τα βράδια) σε ένα κανάλι που έχει καλή λήψη και εκπέμπει πρόγραμμα( κανα μεγκα κτλ).
Η άλλη λύση είναι να βρείτε ένα δισκάκι dvd ή blu-ray(αν έχετε player) χωρις μαύρες μπάρες(θα λέει aspect ratio 16/9 ή 1,78/1)και θα το βάλετε να παίζει όλη νύχτα(μία καλή λύση είναι κανα ντοκυμαντερ).
Θα κάψει κάτι παραπάνω σε ρεύμα,αλλά είναι η πιό γρήγορη λύση.

Καλορίζικη!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Θέλω μια καλή 42" Plasma! (help)

Θα την αφήσετε ανοιχτή(τα βράδια) σε ένα κανάλι που έχει καλή λήψη και εκπέμπει πρόγραμμα( κανα μεγκα κτλ).
Η άλλη λύση είναι να βρείτε ένα δισκάκι dvd ή blu-ray(αν έχετε player) χωρις μαύρες μπάρες(θα λέει aspect ratio 16/9 ή 1,78/1)και θα το βάλετε να παίζει όλη νύχτα(μία καλή λύση είναι κανα ντοκυμαντερ).
Θα κάψει κάτι παραπάνω σε ρεύμα,αλλά είναι η πιό γρήγορη λύση.

Καλορίζικη!!
Μάλλον κανένα dvd θα βάλω να παίζει όλη νύχτα άλλα πως το βάζω να παίζει συνέχεια? έχει κάπου repeat mode?

Πάντως το παλικάρι ο Βασίλης από τον Λημναίο είναι φοβερός παρόλο που ανέβηκε από τα 980 στα 1070 η τιμή της ,μου είπε ότι θα μου την αφήσει στα 980 xD γιατί χτες δώσανε την τελευταία!

Reaction score
0

Θα την παραγγείλω σήμερα :)

Να ρωτήσω κάτι άλλο...ποιόν θεωρείτε καλύτερο media player
XTreamer ή WD ? Υπάρχει περίπτωση να κολλάνε τα mkv κατά την αναπαραγωγή?

Reaction score
0

Το 16:9 δεν θα έχει μαύρες μπάρες πάνω κάτω?

Θα την παραγγείλω σήμερα :)
Να ρωτήσω κάτι άλλο...ποιόν θεωρείτε καλύτερο media player
XTreamer ή WD ? Υπάρχει περίπτωση να κολλάνε τα mkv κατά την αναπαραγωγή?

Reaction score
0

Γεια χαρα.. να πω και εγω τη γνωμη μου εχοντας μια pz85..υστερα απο αρκετο ψαξιμο και παρατηρωντας την G10 και την pz85 διπλα διπλα βρηκα οτι η πρωτη εχει λιγο πιο αυξιμενη φωτινωτιτα σε σχεση με την πρωτη αλλα η δευτερη εχει τραγικα καλητερη κινηση απο την πρωτη..φαινεται οτι στην g10 (αν και μεταγενεστερο μοντελο) το intelligent freme creation δεν λητουργει τοσο σωστα..παντως απο εικονα ειναι και οι δυο καταπληκτικες..αυτα..καλη αγορα..:107::107:

Reaction score
6

Γεια χαρα.. να πω και εγω τη γνωμη μου εχοντας μια pz85..υστερα απο αρκετο ψαξιμο και παρατηρωντας την G10 και την pz85 διπλα διπλα βρηκα οτι η πρωτη εχει λιγο πιο αυξιμενη φωτινωτιτα σε σχεση με την πρωτη αλλα η δευτερη εχει τραγικα καλητερη κινηση απο την πρωτη..φαινεται οτι στην g10 (αν και μεταγενεστερο μοντελο) το intelligent freme creation δεν λητουργει τοσο σωστα..παντως απο εικονα ειναι και οι δυο καταπληκτικες..αυτα..καλη αγορα..:107::107:
Εγώ πάλι γιατί είδα ακριβώς το αντίθετο, συγκρίνοντας 46pz85 με 46g10 ...?????
Άλλωστε και σε όλα τα test, συμφωνούν ότι το ICF κάνει πολύ καλύτερη δουλειά (και περισσότερο "φυσικά") στην G10 απ'οτι στα παλαιότερα μοντέλα....
ΥΓ: η G10 είχε το νέο firmware ???? (το οποίο λύνει προβλήματα στα 24p ???)

JL_

Reaction score
19
Εκτός αυτού, ήταν σίγουρα ενεργοποιημένο το IFC στην G10; Οι επιμέρους ρυθμίσεις των συσκευών, ποιές ήταν;

Αν δεν τα γνωρίζουμε αυτά, δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, ακόμα κι αν έχουμε τις συσκευές δίπλα-δίπλα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.672
Members
38.475
Νεότερο μέλος
Nikits44