Θέλω να αγοράσω πικάπ, βοηθήστε με...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αφηστε τον να το παρει, θα γελασουμε πολυ.
Εχει την εντυπωση πως με την τσουκνιδα που της αγορασε
του Αγ.Βαλεντινου εχει καθαρισει και μπορει να κουβαλησει σπιτι οτι γουσταρει.
Κογιας, βαλε του κανενα πιο ακριβο, θα σπασουμε πολυ πλακα σου λεω...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Όχι και τσουκνίδα ρε. Σιγά μην ξοδευτούμε. :happy_9:

Πάντως θεωρώ το γραμμόφωνο μακράν την πιο ρομαντική ηχητική πηγή που υπάρχει. Σε αυτό βοηθάει φυσικά η αναδρομή στο παρελθόν που συνοδεύει τον ρετρό χαρακτήρα της συσκευής. Άσε που είναι και το high end της εποχής. Κατά βάθος, καταλαβαίνω απόλυτα τους βινυλιάκηδες. Είναι ρομαντικοί, αλλά αρνούνται να το παραδεχθούν και μοστράρονται ως "αναλογικοί" χαϊεντάδες (έννοιες ενδεχομένως ασύμβατες).

...

Reaction score
0
...ετσι οπως πας
στο τελος θα στρωνεις καλωδια ρευματος
μαζι με τα χαλια .:cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Σιγά μην απλώνω και τραχανά. Εσύ καλέ τέτοια ώρα δεν ταΐζεις απογευματινό το μωρό? :cool_11:

...

Reaction score
8
Στο Μοναστηρακι παντως και σε αλλα μαγαζια βρισκεις απομιμησεις σε λειτουργια και με ενα δισκο δωρο-συνηθως ινδικο-σε τιμες απο 70-150 ευρω, Επισης στο Μοναστηρακι βρισκεις δισκους γραμμοφωνου απο 10 ευρω η καποιες συλλογες αμερικανικες ακομα φτηνοτερες. Οι Ελληνικοι δισκοι ειναι καπως ακριβοτεροι.

Reaction score
14
αλήθεια Νίκο Τσουκνιδά τι πήρες στην γυναικα σου δώρο του Αγίου Βαλεγδύνου?

Οτι μπόρεσες να σώσεις απο τα ρέστα που σου έμειναν απο τον φετινό σεφτέ του Ηλία στις τρείς μουσικές καλαντιανές παραστάσεις που τον εβαλες τον δόλιο και καψερό τον μικρό σου κανακάρη να δώσει???

Βρέ σούστ που θές και His Master's Voice!!!!

Εχω ενα παλιό γραμμόφωνο που παίζει ακόμα καλά αν το θές να στο στείλω με κούριερ!!!!

εχει και USB....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Τι άλλο θα δούμε...
Σε λίγο θα κάνεις παρέα και με τον Καφάτο ρε Νίκο...
Χαλάρωσε, δε σε πήραν τα χρόνια (ακόμα)...
Στην τελική, γραμμόφωνα, ψάρεμα, τελάρα... Άσε και τίποτα για όταν βγεις στη σύνταξη! :mrgreen:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Θέλω να αγοράσω πικάπ, βοηθήστε με...

Για ψάρεμα δεν είναι που πας όταν δεν ....

(
καλά κι' εγώ δεν ..... , αλλά δεν πάω και για ψάρεμα, να καρφώνομαι! )

:cool_11:

Βρήκα αυτό, απο γραμμόφωνα, αλλά πέσαμε σε αναδιάρθρωση wall_1

Reaction score
4
Απάντηση: Θέλω να αγοράσω πικάπ, βοηθήστε με...

...και οπωσδήποτε να το ακούσεις πριν ! :prof:
Το καλό είναι πως δεν χρειάζεται ούτε 'ματσάρισμα, ούτε καλώδια, ούτε 'στρώσιμο'.

Τώρα αν έχεις το κουράγιο να ακούς από εκεί (καμιά φορά) τους όποιους δίσκους καταφέρεις να βρεις....έφτασες σε ανώτερο επίπεδο.

Αλλά επειδή προβλέπω περισσότερο να το βλέπεις - παρά ακούς, πάρε ένα 'όμορφο' τουλάχιστον.

Reaction score
2
Έχει 2-3 τέτοια ο πατέρας μου αλλά τα έχει πλεον για συλλεκτικούς και μόνο λόγους!Είναι όντως απίστευτα μηχανήματα όταν τα ακούς σε ταξιδεύουν κάπου στο παρελθόν,σε κάνουν να νοσταλγείς.

Σίγουρα θα βρεις στο μοναστηράκι γραμμόφωνα.Σίγουρα θα έχει και σε καλη κατάσταση αλλά και να μην είναι το παίρνεις και το κάνεις εσύ ένα ολικό "lifting"!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas