- Reaction score
- 39
Δε βγαινει μεγαλυτερη;;;αντε θα παω να αναψω λαμπαδα τωρα που θα βγω εξω!!! (και για τους δυο αν κ νομιζω στην ιντερσυς θα πρεπει να ειναι διμετρη....)
Sent from my LG-P990 using Tapatalk
Δε βγαινει μεγαλυτερη;;;αντε θα παω να αναψω λαμπαδα τωρα που θα βγω εξω!!! (και για τους δυο αν κ νομιζω στην ιντερσυς θα πρεπει να ειναι διμετρη....)
χαχαχααα δε ξερω ρε θηριο μονο παραγγελια θα πρεπει μετα !!!Δε βγαινει μεγαλυτερη;;;
Sent from my LG-P990 using Tapatalk
:204:Ι Love Κορέα να πούμε :142:πρόσεξε μόνο Μήτσο μη βάλεις το καινούριο πάνελ κοντά σε καμιά κατσαρόλα με ρύζι γιατί θα πηδήξει μέσα :204:
MadPax μ' αρέσει ο τρόπος που σκέπτεσαι!!!!Ρε φίλε είσαι καλά ; Στεναχωριέσαι για τα ρημάδια ; Στάχτη και μπούρμπερη να γίνουνε, εμείς να είμαστε καλά και να τα λιώνουμε...
Μπρεεεεεε συ Κρητικέ εκουζουλάθηκες? Πράμα δε θωρείς εκιέ χάμε, κάμε λίγο υπομονή παράουρε!:204:
Αστα αστα νικο εχω φρικαρει ! Ελπιζω να πανε ολα καλα !!!
:204::204: και που ειναι οι υποτιτλοι για να καταλαβουν και οι υπολοιποι τι εγραψες ε ?Μπρεεεεεε συ Κρητικέ εκουζουλάθηκες? Πράμα δε θωρείς εκιέ χάμε, κάμε λίγο υπομονή παράουρε!
Θα σου σφεντουρίξω το μαλαγκόνι, να απογύρεις στα Πατελιανά, να μην έχουν τα παράπονά σου πωπομό ετσά που κλαψουρίζεις!!:143:
Μην αποθάνεις... μόνο ξάσου!!:136:
Kι εγω σ αγαπαω !!φτου! :141:
'Ασε,δεν γίνεται τίποτα Zizik....έχει αποκλείσει αεροδρόμια,λιμάνια...υποχρεωτικά θα περάσεις από εκεί....εκτός αν έρθεις με ελικόπτερο:116:Θα πάω στον Nelson. Κρυφά! :403:
Eπειδη ειμαι δημοκρατικοτατος θα σε αφησω να διαλεξεις και το οπλο με το οποιο θα σ αρχισω κατα ριπας !!!:204:ftou... :141:
Αλλά έπρεπε να τάξω στον Σταμάτη τίποτα λαμπάτους τελικούς του '60, και να στην έφερναν την άλλη εβδομάδα!