- Reaction score
- 877
πάντως 5 μηχανήματα παραπάνω απ' όλους εδώ μέσα έχει ακούσει.. απ όοοοοοοολους..Ασχετοσύνη? Και ο Φωτιάδης είναι σχετικός?![]()
πάντως 5 μηχανήματα παραπάνω απ' όλους εδώ μέσα έχει ακούσει.. απ όοοοοοοολους..Ασχετοσύνη? Και ο Φωτιάδης είναι σχετικός?![]()
Ισχυρίστικες αυτό: "τα οποία ενεργά ηχεία πολύ πουσάρονται εδώ τώρα τελευταία με όχι και τόσο ενθαρρυντικά αποτελέσματα απ' ότι διαβάζω" και σου ζήτησα να δώσεις τις πηγές από αυτά τα "αποθαρρυντικά" αποτελέσματα που διαβάζεις. Θα μας διαφωτίσεις ή θα το αποφύγεις διά των 'στοχαστικών' ερωτημάτων?φίλε μου, δεν έχεις ακούσει ποτέ παθητικά ηχεία να παίζουν καλά?? ειδικά αν ισχύσουν όλα τα παραπάνω που αναφέρεις?? και άσχετα απ' αυτό, ότι και να πράττει ο καθένας μας σύμφωνα μ' αυτά που γνωρίζει, ή μ' αυτά που του λένε να γνωρίζει, δεν είναι επιπολαιότητα και ασχετοσύνη να μέμφονται κάποιοι ανθρώπους και περιοδικά που έμαθαν τους περισσότερους από μας τι θα πει hi-fi??ή μήπως κάποιοι άλλοι έχουν αντίρρηση για τα παρακάτω "θεμελιώδη" που αναφέρονται στο 1ο ποστ της "απολαυστικότητας"??....Όλα τα ψηφιακά ξεκινούν και τελειώνουν σε αναλογικά. Ο άνθρωπος δεν ακούει ψηφιακά και κάποια στιγμή στην αλυσίδα θα πρέπει να γίνει η απαραίτητη μετατροπή, από ψηφιακό σήμα σε αναλογικό....
Παρανοείς. Δεν γελοιοποιείται ο Φωτιάδης για τις ακουστικές του εκτιμήσεις επί συστημάτων, αλλά για την επιστημονική του ανεπάρκεια. Ειδικά όταν είναι αρχισυντάκτης στο συγκεκριμένο περιοδικό.πάντως 5 μηχανήματα παραπάνω απ' όλους εδώ μέσα έχει ακούσει.. απ όοοοοοοολους..
Μιλάμε για ουσιαστική εμπειρία δηλαδή...hard earning shit...πάντως 5 μηχανήματα παραπάνω απ' όλους εδώ μέσα έχει ακούσει.. απ όοοοοοοολους..
Έχουν ξανα - ανοίξει θέματα για τον κακό ΗΧΟ και την κακή έκθεση με τους κλέφτες και άσχετους αντιπροσώπους.....τον Φώτη Φωτιάδη, εκδότη και διευθυντή του περιοδικού Ήχος....
"Υπάρχει ο αναλογικός ήχος που ακούμε από τα βινύλια και τις ταινίες (κασέτες και μπομπινόφωνα) και ο ψηφιακός από τα CD ή από αρχεία MP3, FLAC και τελευταία DSD. Όλα τα ψηφιακά ξεκινούν και τελειώνουν σε αναλογικά. Ο άνθρωπος δεν ακούει ψηφιακάκαι κάποια στιγμή στην αλυσίδα θα πρέπει να γίνει η απαραίτητη μετατροπή, από ψηφιακό σήμα σε αναλογικό. Εκεί εντοπίζεται το μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι μόνο ότι ****** από τα ψηφιακά αρχεία απουσιάζουν πληροφορίες ******* αλλά και ότι παίζει μεγάλο ρόλο η διαδικασία της μετατροπής σε αναλογικό. Εδώ εισέρχονται ψυχοακουστικοί παράγοντες που ακόμη μελετούνται. Ακόμη και το πιο υψηλής ανάλυσης (δειγματοληψίας) αρχείο μουσικής να έχουμε, πάντα θα απουσιάζουν πληροφορίες από αυτό. Βέβαια για να καταλάβει κανείς την διαφορά απαιτείται στερεοφωνικό σύστημα πάνω από το μέσο όρο, δηλαδή ενισχυτή και ηχεία."
Απολαυστικός και ο Γιάννης Γορανίτης. Όλο το άρθρο:
https://insidestory.gr/article/vinyl-kaseta?token=S8T64I79FI
Διαβάστε τώρα ΗΧΟ να ξεστραβωθείτε ρεμάλια!![]()
Το έχω διαβάσει, αλλά πως κατάλαβες ότι μου άρεσε?Μπορείς ας πούμε να διαβάσεις αυτό το άρθρο
http://www.avsite.gr/forum/threads/Το-μυστήριο-της-μουσικότητας.155514/
το οποίο μου κάνει εντύπωση που σας άρεσε τόσο μαζικά ενώ αναφέρεται σε κάτι τόσο αόριστο και μή μαθηματικά, φυσικά ή έστω εμπειρικά αποδεδειγμένο.
Εννοείς να μην αναφέρω τα "κακώς κείμενα" στο όνομα της "σπατάλης" ενέργειας?Εφόσον δέν σου αρέσει, η λύση είναι η μή αγορά του περιοδικού, το κουμπί Χ στον browser αν είναι ηλεκτρονικό άρθρο, και η απουσία σου απο την έκθεση.
You are welcome to open your own thread.Θα προτιμούσα ας πούμε απο εσένα, και με αφορμή αυτό το άρθρο, να ανοίξεις μία απο τις πηγές που έχει (πχ την μελέτη της deloitte)
http://www.deloitte.co.uk/tmtpredictions/assets/pdf/Deloitte-TMT-Predictions-2017.pdf#page=38
στην σελίδα που θα ανοίξει και να σχολιάσεις το ενδιαφέρον αυτό κείμενο.
Και πολύ καλά θα κάνεις.γουστάρω να τα χώνω όταν το βρίσκω διασκεδαστικό εγώ ο ίδιος -ίσως και απαραίτητο, και αυτό θα συνεχιστεί.![]()
Πνίγηκα ρε όμορφε! Παναθεμα σε, μου βγήκε λίγο μαλτ στην πυτζάμα!Μιλάμε για ουσιαστική εμπειρία δηλαδή...hard earning shit...
Ναι, όντως.Οι ασχετοι και οι σταυροφοροι της επιστημονικα αποδεδειγμενης αληθειας του ηχου
Παπαριες στο τετράγωνο
Έχει βάλει και διαχύτες πίσω τρομάρα του...είχαν απομείνει μάλλον κάτι ελάχιστες ατέλειες στην απόδοση...κάτι μικροπράγματα μόνο....Σωστός!
Το τουιτερ στο ύψος του αυτιού, κι οι λάμπες στην τρύπα του μπας ριφλεξ να ψύχονται.
Μάγκας.
Επισης υπαρχει και ο θεικος ηχος και η θεικη μουσικη
Οχι ειχαν ξεμεινει απο το προηγουμενο συστημα με παθητικα ηχεια και class dΈχει βάλει και διαχύτες πίσω τρομάρα του...είχαν απομείνει μάλλον κάτι ελάχιστες ατέλειες στην απόδοση...κάτι μικροπράγματα μόνο....
Αυτή είναι απλή περίπτωση ψυχοπαθολογίας, πάρε εδώ να δεις...