Θαυματουργό photoshop...


Μηνύματα
5.072
Reaction score
0
........
Exω δει την κυρια Δεσποινα,εχω συνταξιδεψει με μια αλλη αοιδο για Φρανκφουρτη ....κτλ Πρεπει να πω ομως,πως ο κυριος Κακοσσαιος ειναι "εξωφυλλο" και απο πολυ κοντα!Θεικη φωνη,χαμογελο,ποιοτητα δερματος!!!!:crazy_3: ,αναστημα,χαρακτηρα,ψυχη,αυρα....:"happy_1" "happy_1"

πλάκα με κάνεις τώρα???????????? :cool_11: :cool_11:

ποιο ανάστημα καλέ??????????? :cool_11: :cool_11: :cool_11:
 

Μηνύματα
5.115
Reaction score
7
Αυτή που είδα live χωρίς makeup και ήταν πανέμορφη ήταν η Μενεγάκη...Πρωί στην εκκλησία που αν δεν είχαμε πάει εκδρομή με το σχολείο θα ήμασταν 3 και ο κούκος. Η γυναίκα ζωγράφιζε...
 


Μηνύματα
1.220
Reaction score
3
Αυτή που είδα live χωρίς makeup και ήταν πανέμορφη ήταν η Μενεγάκη...Πρωί στην εκκλησία που αν δεν είχαμε πάει εκδρομή με το σχολείο θα ήμασταν 3 και ο κούκος. Η γυναίκα ζωγράφιζε...
Μάριε ήσουν πεσμένος κάτω όταν την είδες :)
... γιατί η κα Μενεγάκη, ομορφούλα δεν λέω, αλλά 1.50 με τα χέρια στην ανάταση :cool_11:
 

Μηνύματα
333
Reaction score
0
Είχα την τύχη, να δω κάποια από αυτά τα λαμπερά πρόσωπα στην κανονική τους μορφή.

@agapios Ναι η Βανδή είναι και παχουλή (ξανά) και έχει χάλια επιδερμίδα.
Κι εγώ. Λόγω επαγγέλματος. Τι να πω; Μπορεί να κάνω λάθος. Η Βανδή που είχα δει ήταν μια αδύνατη, σχεδόν οστεϊκή κοπέλλα, με νευρωτικές κινήσεις και ποντικίσια μουρίτσα. Το γεγονός είναι ότι δεν σε απωθούσε. Την "ήθελες"!... Βέβαια, έχουν περάσει κάποια χρόνια, και πιθανά η σόου μπιζ, με τους απίθανους ανταγωνισμούς της, να συνέβαλλε στην όψη τέρατος που έχει.

Σκέτη αποκαθήλωση φίλοι μου, σε μια περίπτωση (τη γνωστή αντίπαλο του εναύσματός μας) αυτό που είδα με τρόμαξε.
Κι εμένα. Εδώ δεν θα διαφωνήσω πουθενά. Ένοιωσα να την λυπάμαι....

Η "τεχνητή βελτίωση" είναι αυτή που δημιουργεί ανύπαρκτα πρότυπα και εκ των πραγμάτων καταδικασμένες σε αποτυχία προσπάθειες "μίμησης"...
Κι εδώ συμφωνώ 100%. Κι αν μιλάμε για φώτοσοπ, εντάξει, είναι ανώδυνο, αλλά αν αν μιλάμε για φυσικές επεμβάσεις, ε, τότε η παρακολούθηση του Nip Tuck είναι must για να ανατριχιάσει κάθε "κανονικός" άνθρωπος. Φρίκη!






 


Μηνύματα
4.480
Reaction score
3
Απάντηση: Re: Θαυματουργό photoshop...


Κι εγώ. Λόγω επαγγέλματος. Τι να πω; Μπορεί να κάνω λάθος.
Δεν κάνεις λάθος, φουσκώνει και ξεφουσκώνει.:crazy_3:
Επειδή είμαι σίγουρος ότι έχεις παραστάσεις και από το άμεσο περιβάλλον σου, για φέρε την εικόνα των γυναικών πριν κατά τη διάρκεια και ΜΕΤΑ μια εγκυμοσύνη και θα καταλάβεις τι ακριβώς θέλω να πω.;-)
Εάν βέβαια στα όλα όσα έχουμε αναφέρει παραπάνω προσθέσουμε ΚΑΙ την έκλυτη ζωή ΚΑΙ τα κάθε λογής "υποστηρικτικά" (τα οποία ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα για αυτό το νευρικό και κοκαλιάρικο κορίτσι που είδες) τότε το αποτέλεσμα που βλέπεις στην πρώτη φωτογραφία, πάλι καλό είναι για μια σχεδόν σαραντάρα γυναίκα, σε τόσο αποκαλυπτική φωτογραφία.
 

Μηνύματα
13.655
Reaction score
6.621
ΚΑΙ τα κάθε λογής "υποστηρικτικά"
ετσι λεγεται η κοκαινη πλεον? Φυσικα αυτο ειναι δικο της θεμα οπως και η οποια φωτογραφηση,αυτο που με ενοχλει ειναι οτι η συγκεκριμενη θεωρειται ενα απο τα κορυφαια ονοματα στο χωρο του λαικοποπ τραγουδιου εχωντας κερδισει απειρα χρηματα απο τις κορωνες της και τις ερμηνειες των κλεμμενων συνθεσεων του μεγαλου Φοιβου.
 


Μηνύματα
826
Reaction score
0
Εμένα μου κάνει εντύπωση πόσο χάλια μπορεί να κατανήσει μιά γυναίκα 35-40 ετών από τις καταχρήσεις και την άσχημη ζωή. Κοιτάξτε γύρω σας κι αν δείτε τόσο χάλια κατάσταση σε αυτές τις ηλικίες σφυρίχτε μου.
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.652
Μηνύματα
2.870.861
Members
37.928
Νεότερο μέλος
Spirand
Top