Θα Ήσασταν Υπέρ Της Διασκευής Ενός Τραγουδιού Που Αγαπάτε Πολύ;

Θα ήσασταν υπέρ της διασκευής ενός τραγουδιού που αγαπάτε πολύ;

• Βέβαια. Ένα τραγούδι πρέπει να εξελίσσεται.

Votes: 0 0,0%
  • Εξαρτάται αν μας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα.

• Τι σημαίνει διασκευή;

• Total voters
    10

Reaction score
666
Αν και ψήφισα όχι, έχω να πώ ότι αρκετές φορές κάποιοες διασκευές μου άρεσαν καλύτερα από το πρωτότυπο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...

Κι εγώ νομίζω οτι εξαρτάται από το αποτέλεσμα και κυρίως από αυτόν που έχει το θράσος να κάνει την διασκευή.

Και δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Η μουσική έχει πνευματικά δικαιώματα μόνο για τις εταιρείες παραγωγής. Κατά τα άλλα ανήκει σε όλους.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εξαρτάται απο το αποτέλεσμα!Έχω ακούσει διασκευές που πραγματικά ξεπερνούν την αρχική εκτέλεση. Υπάρχουν βέβαια και κάτι "μαργαριτάρια" διασκευές που σε κάνουν να απορείς με το θράσος ορισμένων. Ίσως θα έπρεπε να ανοίξουμε thread με θέμα "Η καλύτερη και η χειρότερη διασκευή που έχετε ακούσει"!Θα είχε ενδιαφέρον!

Reaction score
7
Αναλογα με το αποτελεσμα... (αν και καποια ΔΕΝ πρεπει να αγγιζονται...)

ΝΑΙ στις ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ (cover version)

ΟΧΙ στις ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ

ΟΧΙ στα DANCE REMIX

ΟΧΙ στα loop που χρησιμοποιουνται σε αλλα τραγουδια

Reaction score
1
Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.Πάντως θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους ότι καλοδεχούμενες οι διασκευές με την προύπόθεση να υπάρχει σεβασμός στο πρωτότυπο. Όντως, αρκετές έως πολλές διασκευές έχουν ξεπεράσει τα πρωτότυπα. Για να ευθυμίσουμε και λίγο, θα πει κανείς στον JOE COCKER να σταματήσει επιτέλους να διασκευάζει & να γράψει κανένα πρωτότυπο?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef