Θα ήθελα μία χάρη...

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Δεν έχω ζητήσει ποτέ από κανέναν να γράψει στο Forum του A.C.A.. Αν υπάρχει κάποιος που νομίζει το αντίθετο, ας με διαψεύσει.

Δεν το έχω κάνει γιατί δεν αισθάνομαι ανταγωνιστικά με κανένα Forum εδώ στην Ελλάδα (ίσως και γιατί είναι στα Αγγλικά και απευθύνεται κυρίως στο εξωτερικό, οπότε δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού...)

Θα ήθελα απλά μία παράκληση: :oops:

Επειδή έχω ανοιξει και εκεί θέμα ΜΟΝΙΜΗΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (στην OFF-TOPIC κατηγορία), θα ήθελα κάποιοι από εσάς που μπορούν να γράψουν και Αγγλικά, να παρακολουθούν λίγο το θέμα αυτό κάθε τόσο ("to keep an eye" που λέμε και... στα Ελληνικά) για πιθανότητα απάντησης σε καποιο ενδιαφέρον (αλλά "στενάχωρο") entry (you know what I mean...) από κάποιο ξένο (ήδη έχει υπάρξει κάποιο). Εννοείται η απάντηση με ευγένεια που να "σπάει όμως κόκκαλα" (you know what I mean...) :wink:

Εννοείται ότι αυτό...
... το ζητάω ΜΟΝΟΝ από το AVsite, γιατί το αισθάνομαι σαν δεύτερο σπίτι μου - γι' αυτό και παίρνω το θάρρος - και ότι γράφω εδώ το κάνω μονο για το κέφι μου! (Είναι το μόνο Ελληνικό χομπύστικο Forum που γράφω...) :D

Κάπου αλλού, είχα στενοχωρηθεί πολύ... :cry:
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
...

I am in! :wink:

Χρήστο οι άνθρωποι κάνουν τα forum και προσωπικά εκτιμώ το ότι θεωρείς το avsite σπίτι σου, έστω και 2ο. Και εγώ τουλάχιστον θέλω στην παρέα μας ανθρώπους σαν κι εσένα γιατί πιστεύω ότι έχεις πολλά να προσφέρεις.

Άλλωστε και το θέμα που άνοιξες είναι εξαιρετικού ενδιαφέροντος.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.620
Μηνύματα
2.868.271
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top