Θα αντέχατε να είστε υπάλληλος του εαυτού σας; Κάντε το τεστ !

Reaction score
14
Απάντηση: Θα αντέχατε να είστε υπάλληλος του εαυτού σας; Κάντε το τεστ !

Περισσότερα Δ:
O συστηματικός προϊστάμενος
Aυτό στο οποίο δίνετε ιδιαίτερη σημασία είναι η οργάνωση. O καθένας να είναι στο πόστο του, να ανταποκρίνεται ακριβώς στο ρόλο που του έχουν αναθέσει και να μην μπερδεύονται οι αρμοδιότητες, γιατί αυτό το θεωρείτε εμπόδιο για τη δουλειά. O προϊστάμενος είναι κατά την άποψή σας αυτός που δίνει τις εντολές, οργανώνει, διευθύνει και φροντίζει ώστε ο καθένας να έχει το ρόλο που του ταιριάζει. Aυτού του είδους η διοίκηση είναι καλή για επιχειρήσεις, όπου όλα είναι επακριβώς καθορισμένα, με συγκεκριμένη δομή και τρόπο εργασίας και τέλειες διαδικασίες, κάτι δηλαδή που μάλλον σπάνια συναντάται. Ίσως μια πιο «μαλακή» προσέγγιση των πραγμάτων και των ανθρώπων, ο συνυπολογισμός δηλαδή του απρόβλεπτου και του ανθρώπινου παράγοντα στις επαγγελματικές σχέσεις, είναι τελικά πιο ρεαλιστική αλλά και πιο παραγωγική

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.889
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα αντέχατε να είστε υπάλληλος του εαυτού σας; Κάντε το τεστ

Γιατι ρε?
Θα σου ετρωγες ολο το φαι και θα σε αφηνες νηστικο? :143::143::143:
Το καλοκαίρι πήρα για βοηθό μου έναν πιτσιρικά 16 χρονών γιο ενός φίλου για να μάθει τι θα πει δουλειά.
Επειδή κάθε μεσημέρι πλακωνόμασταν στο φαΐ με κάτι αυγά με μπέϊκον, κεφαλοτύρια, μπριζολίτσες κ.λ.π. μου είπε ότι κανονικά θα πρέπει να του κολλάω ένσημα βαρέα & ανθυγιεινά λόγω αύξησης της χοληστερίνης του. Επικίνδυνη εγασία. :142: :142:

Reaction score
164
Προσωπικά δεν κάνω το τεστ, αλλά μια χαρά θα ήμουν αν με έίχα αφεντικό.
Αν κρίνω από την περίοδο που ήμουν προϊστάμενος, μια χαρά πέρναγαν οι άλλοι, μιας και με είχε φάει το φιλότιμο... Δεν κάνω εγώ για τέτοια πράγματα... :138:

Reaction score
14
Αν κρίνω από την περίοδο που ήμουν προϊστάμενος, μια χαρά πέρναγαν οι άλλοι, μιας και με είχε φάει το φιλότιμο... Δεν κάνω εγώ για τέτοια πράγματα... :138:
Σε καλό δρόμο ήσουν...
Αυτό είναι το ''πρώτο στάδιο''. :126:

Reaction score
14
Εμπειρία παιδικού μου φίλου... Διευθυντή τομέα σε μεγάλη εταιρεία.

Προς το τέλος κάποιας από τις περασμένες χρονιές, παίρνει μια εντολή από πάνω:
Κύριε Τάδε, για λόγους περικοπών που αφορούν ολόκληρη την επιχείρηση, η καινούργια χρονιά πρέπει ν' αρχίσει με έξι άτομα προσωπικό λιγότερα στον τομέα σας. Θα πρέπει κατά την κρίση σας να κρατήσετε τους ικανότερους...

Η εταιρεία τη δουλειά της έκανε. Εξορθολογισμός της λειτουργίας. Ρωτάω όμως εγώ τώρα, εσείς θα θέλατε να περπατάτε στα παπούτσια του διευθυντή, που έπρεπε να διαλέξει ποιον θα πετάξει στο δρόμο χριστουγεννιάτικα;

Συμβαίνουν κι αυτά...

Αυτή δεν είναι...μεγάλη εταιρεία.
Μηχανή του κιμά είναι.

Επίσης οι εταιρείες ...δεν είναι εταιρείες.
Άνθρωποι είναι. Που κρύβονται συνήθως πίσω από τον όρο εταιρεία.
Και συνηθέστερα πίσω από τον επιθετικό προσδιορισμό...μεγάλη.

Οι ...μικρότεροι άνθρωποι που έχω γνωρίσει στην μέχρι τώρα καριέρα μου εργάζονται στις...μεγαλύτερες εταιρείες. :117:

Εκ των ..άνω. :136::114:

Reaction score
2
Απάντηση: Θα αντέχατε να είστε υπάλληλος του εαυτού σας; Κάντε το τεστ !

Αυταρχικό με έβγαλε......

πάει το μαγαζί...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.600
Members
38.579