Θα βλεπατε ποτε αυτη την ταινια?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αντιγραφω απο το in.gr:

Την προβολή της ταινίας Ρότενμπουργκ που περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μία υπόθεση κανιβαλισμού που συγκλόνισε πριν από πέντε χρόνια τη Γερμανία απαγόρευσε την Παρασκευή γερμανικό δικαστήριο.

Το αιτιολογικό της απόφασης είναι ότι παραβιάζει τα δικαιώματα του πρωταγωνιστή της πραγματικής ιστορίας, του Γερμανού κανίβαλου Αρμιν Μάιβες.

Η ταινία Ρότενμπουργκ, του 39χρονου Μάρτιν Βάιστς, επρόκειτο να αρχίσει να προβάλλεται στις 9 Μαρτίου, αλλά δικαστήριο της πόλης Κάσελ δέχθηκε την προσφυγή του Μάιβες, του επωνομαζόμενου «Κανίβαλου του Ρότενμπουργκ» κατά της προβολής.

Ο 44χρονος Μάιβες, επισκευαστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, καταδικάστηκε το 2004 σε κάθειρξη 8 1/2 χρόνων διότι σκότωσε και έφαγε έναν άλλο άνδρα, τον οποίο γνώρισε μέσω Διαδικτύου.

Αν και ο Μάιβες διέπραξε μόνον ένα φόνο, το έγκλημά του κρίθηκε πολύ πιο νοσηρό από άλλες περιπτώσεις κανιβαλισμού, διότι στην προκειμένη περίπτωση το θύμα, ο 43χρονος Βερολινέζος μηχανικός Μπερντ Γίργκεν Μπράντες, είχε καταστήσει σαφές ότι επιθυμούσε να σκοτωθεί και να φαγωθεί και μάλιστα συμμετείχε ενεργά στην όλη επιχείρηση.

Στην προσφυγή του ο Μάιβες υποστήριξε ότι η ταινία μπορεί να προκαταλάβει την κρίση των δικαστών κατά την επανάληψη της δίκης του, η οποία άρχισε τον περασμένο Ιανουάριο όταν το Ανώτατο Δικαστήριο της Γερμανίας έκρινε ότι η πρωτόδικη ποινή του υπήρξε υπερβολικά επιεικής. Η απόφαση άναμένεται το Μάιο

Φτου φτου παναγια μου , μην σωσω και την δω ποτε :shock:
Καλα ο αλλος που συμμετειχε ενεργα μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως εκανε?

Reaction score
5
Γυρνούσε σαν τον γύρο στη σούβλα για να τον τρώει ο άλλος καλύτερα; :???: :shock:

Ένα ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Να σου πω Αντρεα... Δεν εχει εξακριβωθει, αλλα μαλλον Ελληνικης καταγωγης ηταν ο φαγωθεις...

Του λεει ο καννιβαλος: Θελω να σε φαω.

Απανταει ο αλλος με την κλασσικη Ελληνικη ατακα: Παρε τ'αρ..δια μου ρε μα..κα!

Και ο αλλος, σαν βερος Γερμανος που ειναι, το πηρε της μετρητοις...και του τα'κοψε.

Και εδω φαινεται η απολυτη ανωτεροτητα της φυλης μας...Τι εκανε ο ευνουχισμενος? Οχι, σε ρωταω, τι εκανε? Υπακουσε στον κανονα που λεει "αν δεν μπορεις να το αποφυγεις, κατσε και απολαυσε το". Εκατσε λοιπον και αυτος και δοκιμασε ενα κοψιδι...Σου λεει, ετσι για να δω πως ενοιωθε η γυναικα μου ρε παιδι μου...(ΚΑΙ φεμινιστης ο αν-αρχ.δης και μπραβο του του παιδιου)

Ειδες? Μια παρεξηγηση ηταν βρε αδερφε...

Γ@μω την ψυχοπαθεια μας γ@μω... :sad:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Με το συμπάθιο…
Μήπως αναφέρεσαι στην ψυχοπάθεια αυτών που φοβούνται μήπως παραβιαστούν τα δικαιώματα ενός ανθρωποφάγου;
Γιατί αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι αν σκεφτεί κανείς και την καρέκλα που κατέχουν.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Με το συμπάθιο…
Μήπως αναφέρεσαι στην ψυχοπάθεια αυτών που φοβούνται μήπως παραβιαστούν τα δικαιώματα ενός ανθρωποφάγου;
Γιατί αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι αν σκεφτεί κανείς και την καρέκλα που κατέχουν.
Ασε το συμπάθιο και κουραφεξαλα...
ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ QUOTE!!!!!! :shock: :shock: :mrgreen: :lol:
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :lol: :lol:

Παναγιτσα μου....Που παμε ρε παιδια...Εχει καταντησει κοινοτυπη η εκφραση, αλλα πραγματικα.... σε τι κοσμο ζουμε? Και υστερα σου λενε κανε παιδια....Βρε καλυτερα να μου τα...φαει κανιβαλος!! (Τα αναπαραγωγικα οργανα) :sad:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Εμενα δεν με νοιαζει ποιος εφαγε ποιον αρκει η ταινια να ειναι DTS σε full bit rate και 6.1
Τοτε ναι φυσικα θα την εβλεπα ! :lol: :lol: :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Λευτερη σου εστειλα pm αλλα δεν το βρισκω στα send μηνυματα μου...
Το πηρες?

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ο Λευτερης ειπε ψεματα και τον καταγγελω!!!!!!!!!!
Μου ειπε οτι θα κοψει μια 133'' οθονη που εχει για να την κανει σταθερη σε καδρο!
Αυτο ειναι κανιβαλισμος κυριοι!
Θα παρω την dalite τηλ να τους πω τι βασανιστηρια κανεις στο προιον τους!

Κανιβαλε ασπλαχνε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Εεεε,,, καποιος πρεπει να το κανει και αυτο και οπως καταλαβες ειμαι ενας απο τους ειδικους στο ειδος ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Αντιγραφω απο το in.gr:

Την προβολή της ταινίας Ρότενμπουργκ που περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μία υπόθεση κανιβαλισμού που συγκλόνισε πριν από πέντε χρόνια τη Γερμανία απαγόρευσε την Παρασκευή γερμανικό δικαστήριο.

Το αιτιολογικό της απόφασης είναι ότι παραβιάζει τα δικαιώματα του πρωταγωνιστή της πραγματικής ιστορίας, του Γερμανού κανίβαλου Αρμιν Μάιβες.

Η ταινία Ρότενμπουργκ, του 39χρονου Μάρτιν Βάιστς, επρόκειτο να αρχίσει να προβάλλεται στις 9 Μαρτίου, αλλά δικαστήριο της πόλης Κάσελ δέχθηκε την προσφυγή του Μάιβες, του επωνομαζόμενου «Κανίβαλου του Ρότενμπουργκ» κατά της προβολής.

Ο 44χρονος Μάιβες, επισκευαστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, καταδικάστηκε το 2004 σε κάθειρξη 8 1/2 χρόνων διότι σκότωσε και έφαγε έναν άλλο άνδρα, τον οποίο γνώρισε μέσω Διαδικτύου.

Αν και ο Μάιβες διέπραξε μόνον ένα φόνο, το έγκλημά του κρίθηκε πολύ πιο νοσηρό από άλλες περιπτώσεις κανιβαλισμού, διότι στην προκειμένη περίπτωση το θύμα, ο 43χρονος Βερολινέζος μηχανικός Μπερντ Γίργκεν Μπράντες, είχε καταστήσει σαφές ότι επιθυμούσε να σκοτωθεί και να φαγωθεί και μάλιστα συμμετείχε ενεργά στην όλη επιχείρηση.

Στην προσφυγή του ο Μάιβες υποστήριξε ότι η ταινία μπορεί να προκαταλάβει την κρίση των δικαστών κατά την επανάληψη της δίκης του, η οποία άρχισε τον περασμένο Ιανουάριο όταν το Ανώτατο Δικαστήριο της Γερμανίας έκρινε ότι η πρωτόδικη ποινή του υπήρξε υπερβολικά επιεικής. Η απόφαση άναμένεται το Μάιο

Φτου φτου παναγια μου , μην σωσω και την δω ποτε :shock:
Καλα ο αλλος που συμμετειχε ενεργα μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως εκανε?
Tι εκανε δηλαδη ο...ανθρωπος??Σκεφθηκε ωσαν τον Ταρζαν πριν πεσει απο το σχοινι."Να ενα καλο σχοινι,ας κανουμε μια βολτα!!"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis