Θα κλειδώσει;

Reaction score
0
Καλημερα σας

Μιας και προσφατα μπηκα στην παρεα σας να ξεκινησω με ενα ερωτημα:
Εχω στην κατοχη μου τον infocus 5700 & το DVD 375 της yamakawa και τα δυο ειναι με dvi εξοδους.
Σκεφτομαι να παρω για τη συνδεση τους (λόγω αλλαγης τοποθετησης) το flat hdmi(15μ) της atlona μαζι με δυο ανταπτορες hdmi σε dvi της ιδιας εταιρειας.
Το θέμα ειναι : θα κλειδωσουν τα μηχανακια μεταξυ τους με αυτη τη συνδεσμολογια η υπαρχουν περιορισμοι στη χρηση των ανταπτορων οπως για παραδειγμα των αντιστοιχων της supra που η εταιρεια δεν τους προτεινει για μηκη καλωδιων μεγαλυτερα των 8 μετρων.

Reaction score
384
Κανεις δεν ξερει εαν θα κλειδωσει, χωρις να το εχει δοκιμασει.
Απο το παχος του χαλκου του καλωδιου, θα παρεις μια ιδεα.

Μεχρι τωρα, στα 15 μετρα παιρνω 1080p με 22awg καλωδιο, χωρις προβλημα. Ισως να βολευε να παρεις καλωδιο DVI σε DVI, για την εγκατασταση αυτη, ωστε να αποφυγεις τους ανταπτορες.

Εαν ομως σκαβεις τοιχους και θελεις κατι πιο μονιμο, HDMI με ανταπτορες θα ηταν η καλυτερη επιλογη.

Reaction score
0
στην διαθεση σας για οποιο test χρειαζεται (πριν βεβαιως τα αγορασετε)

Βασιλης Κωνσταντελος

Onar Audiovisual

Atlona,BDI,Ultrascreen

Reaction score
0
Δημητρη

Κατ'αρχας ευχαριστω για την απαντηση .

Το θεμα ειναι οτι το καλωδιο αφ'ενος θα ειναι εξωτερικο δεν προκειται για in wall εγκατασταση αφ'εταιρου δεν ξερω μηπως αν καταφυγω στην dvi λυση εχω μεγαλυτερα προβλματα κλειδωματος λογω μηκους.

Οσο για την αναλυση ,ο infocus(1024Χ576) δεν πιανει τα 1080p παρα μονο με upscaling και δεν υπαρχει σκεψη για αμεση αντικατασταση

Reaction score
0
Κυριε Κωνσταντελο

Ευχαριστω για την προσφορα σας.

Ενημερωστε με για το πως μπορει να γινει αυτο το test

Reaction score
0
Μπορειτε να περασετε απο τα γραφεια μας για να παραλαβετε το υπο δοκιμη καλωδιο οποτε θελησετε.

τηλ 2103463281

Reaction score
427
Από παλιές δοκιμές πάντως, το yamakawa αδυνατούσε να κλειδώσει με infocus προβολείς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.