Θα μας τρελλανεις ολους?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ο Gio ο οποιος ,εκτος απο το να ποζαρει με sexy ρομπες , αρεσκεται σε διαφορα πειραματα καθως και την δυνατοτητα εχει και την αδιαμφισβητητη πειρα , μου ανακοινωσε προχθες τα αποτελεσματα του τελευταιου.
Εβαλε σε αντιπαραθεση , ο αθεοφοβος , DVD-R(ουτε καν DVD player) γνωστης κονσιουμεραδικης εταιρειας απεναντι σε CD player επισης γνωστης hi end εταιρειας.
Και , το λεω με ολη την ταπεινοφροσυνη που με διακατεχει και τα ματια χαμηλωμενα στο εδαφος , το DVDR...επαιξε καλυτερα.

Μιλαμε φυσικα για τεραστια διαφορα τιμης υπερ του CD player!!!

Eγω αλλα δεν λεω , κοιταξτε με διαφορα μεσα(ξερετε τωρα εκβιασμους με φωτογραφιες κλπ) να του ανοιξετε το στομα.

Αντε και πολλα σας ειπα , στο τελος θα μας κλεισουν.... :lol: :shock:

Reaction score
0
Αντρέα καλή η φωτοβολίδα, αλλά απαιτούμε λεπτομέρειες...

Εμείς τα ταπεινά μέλη κάνουμε γνωστή και την παραμικρή λεπτομέρεια των δοκιμών μας και αποκαλύπτουμε τα ονόματα των...μονομάχων, παραδεχόμενοι φυσικά πως αυτό που λέμε ανταποκρίνεται στο δικό μας σύστημα, για τα δικά μας αυτιά και την δική μας ψυχολογική (και νοητική) κατάσταση.
Αν κάποιος θεωρήσει αξιοποιήσημη την πληροφόρηση έχει καλώς...

Περιμένουμε λοιπόν νεότερα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Λευτερη , εαν ειχα αντιρρηση να ειπωθουν τα "πραγματα με το ονομα τους " δεν θα ειχα ξεκινησει καν αυτο το θεμα . ετσι δεν ειναι? :wink:
Απλα σε αλλον ανηκει η τιμη και αυτος πρεπει να το συνεχισει...οταν μπορει ο ανθρωπος.

Σχετικα δε με ψυχολογικες και νοητικες καταστασεις καλα θα ηταν να ξεκινησουμε ενα νεο θεμα καποια στιγμη.Θα μπορουσα να γραφω σελιδες και σελιδες... :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εμένα πάλι γιατί δεν μου φαίνεται παράξενο?... :wink:

- Ξεκίνα γράφε Gio γιατί την έχω πρόχειρη την ρόμπα.

ΟΜΟΛΟΓΑ!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Και , το λεω με ολη την ταπεινοφροσυνη που με διακατεχει και τα ματια χαμηλωμενα στο εδαφος , το DVDR...επαιξε καλυτερα.

Μιλαμε φυσικα για τεραστια διαφορα τιμης υπερ του CD player!!!
Μας προέκυψες και χαιφιντελάς Ανδρέα βλέπω, πάντως τον Gio τον εμπιστεύομαι στον ήχο εσένα, τσού. :mrgreen:

Reaction score
3.497
Να αναφερθεί και η ημερομηνία παραγωγής των μηχανημάτων. Με ενδιαφέρει επίσης και η έκδοση του λογισμιού, αν είναι δυνατόν να βρεθεί.

Με τη νέα εχνολογία θα προκύψουν κι άλλες εκπλήξεις.

Gio

Reaction score
185
Στα καλα καθουμενα με βαζετε να διακοψω τους πανηγυρισμους για το 9ο αλλα τελως παντων...
Αυτο που εχω να πω για το θεμα που ανοιξε ο Αντρεας ειναι οτι δεν εγινε καμμια αντιπαραθεση με την κλασικη εννοια του ορου.Απλα καποιος φιλος που ειχε αγορασει το Pioneer DVDR 930 ηθελε να δει πως ακουγεται με σχεση με ενα ακριβο player.Εκεινη την στιγμη ηταν συνδεδεμενο ενα συστημα που αποτελειτο απο ενα Krell sacd , προ Audio Research Ref 1 , τελικο Audio Research VT200 και τα 802D.
Ακουσαμε μονο 2-3 γνωστα κομματια και η αποψη και των δυο μας , οπως και ενος τριτου φιλου που ηταν παρων , ειναι οτι το Pioneer μας αρεσε περισσοτερο απο το Krell.
Ειχε πολυ πιο ελεγχομενο και σφικτο χαμηλο και καλυτερη αναλυση αλλα εκει που η διαφορα ηταν μεγαλη ηταν οτι εδινε ενα πολυ πιο μουσικο και ξεκουραστο ακουσμα που εμενα προσωπικα με εντυπωσιασε.
Πρεπει δε να σας πω οτι οποιο αλλο DVD εχω ακουσει μεχρι τωρα μου εχει φανει πολυ κατωτερο απο CD αντιστοιχης τιμης.
Ηταν η πρωτη φορα που ακουω DVD να μην εχει μεταλλικες και αιχμηρες υψηλες και να ακουγεται καλυτερα απο ενα πολυ ακριβοτερο SACD.
Ειμαι δε και σχεδον σιγουρος οτι το Pioneer κανει και καλυτερες εγγραφες και ετσι θα μπορουμε να βλεπουμε τα γκολ του Ριμπο οσες φορες θελουμε και να μην τα χορταινουμε :wink:

Υ.Γ.Νικο , μην με απειλεις με την ρομπα γιατι θα στην φορεσω την Κυριακη μετα το ματς :mrgreen:

Reaction score
3.497
Τα players της Krell είναι γενικώς ντροπαλά όταν έχουν να αντιμετωπίσουν άλλα players της αγοράς. Tα Krell είναι για να τα ακούς πάντα από μόνα τους. Σε κόντρες πάντα χάνουν.

Θυμάστε οι παλαιότεροι τι έγινε και με το Player Νο. 4 στην τυφλή ακρόαση που έγινε στην Stepcom.

Οι παλαιότεροι !!!! με τόσα καινούργια μέλη στο φορουμ μας, παλιώσαμε κι εμεις τα στραβάδια.

Reaction score
1
Λοιπόν, αυτό το "νο 4" (δηλαδή το Krell SACD Standard) ειχε παίξει τόσο άσχημα στο συγκριτικό (πλαδαρά, χωρίς ρυθμό και ζωή) που πίστευα οτι είχε κάποια βλάβη. Φαίνεται όμως οτι είναι η σχεδίαση που έχει εγγενές πρόβλημα. Κρίμα και κάνει ένα κάρο λεφτά...

Reaction score
0
"Δωσε θαρρος στοχωριατη......" :D

Μιας και μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε θα μας πειτε και πιο ακουστηκε καλυτερα και αν μεταξυ αυτων υπηρχε και κανενα προσιτο που σας εξεπληξε???

Reaction score
0
Η έκπληξη της χαμηλής κατηγορίας τιμής ήταν το Harman Kardron 970.
Τα πήγε πολύ-πολύ καλά και τελικά αποκλείστηκε από τα 2 ή 3 player που ανέδειξαν και τον νικητή...

Η προσωπική μου άποψη ήταν πως ήταν πραγματικά σε απόσταση αναπνοής από τα καλύτερα. Και με τι διαφορά τιμής...

Reaction score
3.497
"Δωσε θαρρος στοχωριατη......" :D

Μιας και μπήκατε στον κοπο να μου απαντησετε θα μας πειτε και πιο ακουστηκε καλυτερα και αν μεταξυ αυτων υπηρχε και κανενα προσιτο που σας εξεπληξε???
Κανείς από αυτούς που παρευρέθησαν εκείνη την ημέρα στο τυφλό τεστ, δεν αγόρασε, από όσα γνωρίζω, ένα από αυτά τα καλύτερα CD players.
Το παράξενο είναι ότι κάποιοι από αυτούς αγόρασαν άλλα CD players που μπορεί να μην είχαν ακούσει ποτέ στη ζωή τους.

Οταν εγώ κάποτε μιλούσα για τρελή ανωμαλία με το χόμπυ μας, το εννοούσα.

Reaction score
498
Πατέρα, δεν πιστεύω να αναφέρεσαι και σε μένα... :twisted:

Μου άρεσε ο ...ήχος της...εταιρίας...για αυτό το πήρα χωρίς να το ακούσω...(με πείθω

άραγες? :roll: :mrgreen: )

Reaction score
3.497
Γιε μου, εσύ άκουσες μόνο το ένστικτό σου, άντε και το θείο σου που ξέρει από στερεοφωνικά.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Τα πράγματα είναι απλά ο ανηψιός μου ήθελε να ξοδέψει τα μισά από το Primare (που πρώτευσε από ότι κατάλαβα) ενώ παράλληλα διέθετε τα διπλά από το επίσης πολύ καλό harman kardon, άρα Rega Apollo.

Η οικονομική ανάλυση τώρα:
είναι θέμα budget που πρέπει να γίνεται κατανοητό από τους εμπόρους hifi.
Όταν ο πελάτης ζητάει κάτι σε Χ λεφτά θέλει να πάρει το καλύτερο στα Χ λεφτά και όχι στα 2χΧ ή στα 2/Χ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo