Θα με βοηθήσετε να το βρω???

Reaction score
49
Εχθές, έπεσα πάνω στην νέα διαφήμιση του BOMBAY SAPPHIRE.
Ένα μεγάλο κλιπάκι, με αρκετές γυναίκες που αλλάζουν μορφή και ένα εκπληκτικό μουσικό χαλί........

Ξέρετε ποιό τραγούδι είναι αυτό που ακούγεται???? :roll: :?

Reaction score
49
Γιώργο, ακριβώς γι αυτό!!!! :D :D :D :D
Καλά, με στείλατε και οι δύο!!! :shock: :D :D

Γιάννη & Γιώργο ευχαριστώ!!!
Αλήθεια, πως θα μπορέσω να το βρω σε κατάστημα κάποιο album ή CD single??? :roll:

Reaction score
49
Κρίμα γιατί ακουστικά ταιριάζει πάρα πολύ σ' αυτά ΄που μου αρέσουν.........
Ελπίζω να βγει κάτι για να το αγοράσω......... :roll:

Reaction score
1
Αλήθεια, πως θα μπορέσω να το βρω σε κατάστημα κάποιο album ή CD single??? :roll:
Γιάννη αν θες τη γνώμη μου ο αμεσότερος τρόπος να το βρεις είναι από κάποιο φίλο που ασχολείται με "κατέβασμα" mp3 από το ΝΕΤ με p2p προγράμματα. Δώσε του τα στοιχεία να το ψάξει... Εάν δεν το βρει εκεί το βλέπω χλωμό να έχει κυκλοφορήσει στο εμπόριο...
Καλή τύχη :wink:

Reaction score
7
Παιδιά θέλω και εγώ την βοήθειά σας να βρώ κάτι.Μήπως έχει κανεις την σειρά Κεφαλλονιά 1943 σε DVD ή VHS?Ή αν μπορεί κάποιος να την βρεί...

Reaction score
7
Ναι Γιώργο αυτή είναι.Την παίζει το άλτερ νομίζω αυτόν τον καιρό.Δυστυχώς δεν έχω κάρτα τηλεόρασης για να την γράψω και εκτός αυτού μου το είπαν αργά και δεν πρόλαβα τα πρώτα επεισόδια.Είναι μίνι σειρά ιταλικής παραγωγής που διηγείται μια (ερωτική νομίζω) ιστορία στην Κεφαλλονία την περίοδο της ιταλικής κατοχής του νησιού.Δεν νομίζω να έχει κυκλοφορήσει σε βίντεο κλάμπ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm