Θα πάρετε conn-x tv?

Θα βάλετε conn-x tv?

• Ναι θα βάλω conn-x tv σύντομα

Votes: 11 9,2%
  • Η γραμμή μου δεν υποστηρίζει την απαιτούμενη ταχύτητα

Votes: 15 12,5%
  • Θα περιμένω να προστεθούν και άλλα κανάλια

Votes: 29 24,2%
  • Δεν με ενδιαφέρει η iptv

Votes: 54 45,0%
  • Έχω iptv άλλης εταιρίας

Votes: 11 9,2%

• Total voters
    120

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.731
Απάντηση: Θα πάρετε conn-x tv?

Έχω Conn-X σύνδεση που κλειδώνει στα 16000 Mbps οπότε θεωρητικά η IPTV θα δουλέψει χωρίς προβλήματα. Όμως δεν...

Δεν έχω καταλάβει όλο αυτό το πανηγύρι με την IPTV. Τόσο πολύ πια έχουμε ψύχωση με την TV και τόσος χρόνος μας περισσεύει ώστε να κάνουμε σαν "τρελοί" με τα πόσα κανάλια έξτρα θα έχει περισσότερα ο ένας πάροχος από τον άλλο;

Έχω και ON Telecoms σύνδεση εδώ και 2 χρόνια και δεν έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία TV πάνω από 2-3 ώρες.
Και εντάξει εγώ είμαι παράξενος και δε μ' ενδιαφέρει αλλά υπάρχουν τα σημαντικά προβλήματα που προαναφέρθηκαν:

1) Ποιότητα εικόνας (ανάλυση) την εποχή που όλοι αγοράζουν HD τηλεοράσεις και Blu-Ray players.
2) Αντιμετώπιση συχνών "ατελειών" (σπασίματα στην εικόνα κυρίως).
3) Μείωση του bandwidth στο internet για όσο χρόνο βλέπουμε τηλεόραση.
4) Έξτρα μηνιαίο κόστος για αμφισβητούμενης αποδοχής κανάλια για την πλειοψηφία.

Σίγουρα τα τμήματα marketing των παρόχων κάτι παραπάνω ξέρουν, αλλά εγώ το βλέπω πιο πολύ ως κόντρα για το ποιος θα παραμείνει στην αγορά προσφέροντας πιο πολλά "φρου-φρου κι αρώματα".
Όταν περάσουμε στις οπτικές ίνες τότε μπορεί...

Reaction score
1.213
θα πω εγω τους λογους που θα την εβαζα...

Επειδη μου αρεσει ο κινηματογραφος :

Oταν θα ειχε ενα σεβαστο αριθμο σινε καναλιων με πολυ μεγαλη videoθηκη το καθενα ωστε να μπορω να επιλεξω οποια ταινια θελω ανα πασα στιγμη .

Οταν αυτο θα γινει τζαμπα η τουλαχιστον οταν η τιμη της ταινιας θα ειναι τοσο δελεαστικη που θα με βαζει σε διλλημα αν και ποσο συχνα θα (ξανα)πηγαινω πια στα videoclub.

Kαι αυτα θα τα ηθελα σε αψογη ποιοτητα εικονας HD , χωρις σπασιματα και χωρις αγχος αν θα τραβηξει η γραμμη μου η δεν ξερω τι αλλο..

Μαζι με αυτα πληθος αλλων καναλιων (πληθος ξαναλεω ) αθλητικων ,ντοκυμαντερ κλπ κλπ.

Μεχρι τοτε....τα ξαναλεμε οσο αφορα εμενα.

Στη λογικη ..ωχου μωρε ενα 15ευρο ειναι..αστο να υπαρχει και ας δεν ..εγω δεν μπαινω.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

μα το όλο παιχνίδι στην αγορά του IPTV , δεν είναι για τώρα.
Προετοιμάζεται η αγορά για την ελευση των οπτικών ινών που ούτως η άλλως είναι προγραμματισμένη για την επόμενη πενταετία.

Ενα είναι σίγουρο. Οτι το IPTV θα είναι η ενιαία πλατφόρμα της επόμενης γενιας , όπου όλα θα γινονται μέσα απο ένα οπτικό καλώδιο. Εναλλακτικά θα είναι τα υπόλοιπα.

Εξάλλου δεν θα είναι μόνο η IPTV στο παιχνίδι αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες που θα παρέχονται πρός τους συνδρομητές και μάλιστα αμφίδρομες.

Εχουμε δρόμο μπροστά μας. Πάντως εγώ πρός το παρόν έχω ON και TELLAS , αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες της ΟΝ για IPTV.

Χρησιμοποιώ το STB της ΟΝ για να βλέπω TV στον προτζέκτορα και ομολογουμένως είναι καλό ποιοτικά. Εχω σύνδεση 12 Mbit και σπάνια σπασίματα στην εικόνα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Να σχολιασω κατι για την ταχυτητα της γραμμης adsl και της εικονας που παιρνουμε;
Λοιπον, ως γνωστον οι κατοχοι του Egreat μπορουμε μεσω ιντερνετ να βλεπουμε και τρεηλερς των νεων ταινιων. Η γραμμη μου ειναι 8αρα ονομαστικα αλλα πανω απο 6,5 δεν"τρεχω" με τιποτα. Ωστοσο η εικονα που παιρνω ειναι καταπληκτικη και, κυριως, συνεχομενη -ή μαλλον με μια διακοπη 1" για μπαφερινγκ - πολυ καλυτερη απο ολες τις ταινιες (ισαξια των HD 720) που κατεβαζω. Συνεπως νομιζω οτι αυτες οι ταχυτητες αρκουν, αλλα βεβαια μαλλον προβλημα περιεχομενου ειναι. Κι εδω που τα λεμε οποιος εχει adsl ειναι κι αλλιως "ψαγμενος" και δεν περιμενει απο ΟΤΕ κλπ να του...δειξουν. Εχω την εντυπωση πως μονον η Nova-Forthnet θα "παιξει", καθε αλλη προσπαθεια μαλλον ειναι για τιποτα επιδοτησεις της Ε.Ε.:137:

Reaction score
0

Γιά τους κατοίκους των επαρχιακών οικισμών, το ερώτημα αντιστρέφεται σε :
<< Θα μας δώσουν conn-x tv ????? >>
Δεν προβλέπω για την επόμενη διετία να μας δώσουν ταχύτητες πάνω από το σημερινό όριο
των 2 Mbit. Και μάλιστα για ορισμένους συνδρομητές αυτής τη κατηγορίας, ισχύει ότι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι όταν μπορεί το modem να συντονιστεί με το κέντρο τού OTE (λόγω εξασθένησης). Συνήθως με ταχύτητες 0.5 ή 0,8 Mbit, λέμε δόξα τω Θεώ.
Απλώς παραθέτω μια διαφορετική πραγματικότητα.

Reaction score
14

Το θεωρώ μεγάλο το χρηματικό ποσό σε αυτήν την οικονομική δύσκολη εποχή που ζούμε. Εγώ κανω από παντού περικοπές και οικονομία και σαφώς δεν έχω λεφτά για ...."πέταμα"!!!!
Άσε κατεβάζω καμιά ταινία από το ίντερνετ και αυτό μου φτάνει.....

Reaction score
0

και γω λεω οτι απο τα καποια χιλια τοσα καναλια απο 8 δορυφορους που πιανω ποσα βλεπω στην ουσια?
ορισμενα discovery ποδοσφαιρο γερμανικο αγγλικο ισπανικο αυτοκινητο μοτοσυκλετα και 4 καναλια με ταινιες ητοι χονδρικα 20
αρα το θεμα δεν ειναι η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα και τι ενδιαφερει το καθενα μας

θ προτιμουσα 20 καναλια επιλογης μου σε υψηλη ευκρινεια και τιποτα αλλο

α και μερικα ραδια θεματικα

και καλα στην αθηνα στην επαρχια ακομα με isdn παλευουν

Reaction score
0

Η γραμμή μου δεν πάει ούτε στο 4. Αλλά και να έφτανα τα 8, πάλι δεν θα έβαζα.

Reaction score
0
εγώ αδέλφια έχω μια ερώτηση να κάνω. Στον αποκωδικοποιητή του connx-tv μπορούμε να συνδέσουμε μια καρτούλα μέσα στο smart card reader του; Γιατί εγώ είχα conn-xtv και το έκοψα και μου έχει μείνει ο δεκτης.ρωτάω επειδή έχει το reader μπροστά αλλά όχι θύρα για LNB κεραία-πιάτο πίσω...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ο αποκωδικοποιητης το conn-x είναι μονο για το internet, δεν κάνει για λήψη δορυφορικων ή επίγειων καναλιών...
το reader ειναι για μελλοντική χρήση και για διαφορες υπηρεσίες.
Βασικά δεν κάνει για τιποτα άλλο πέρα απο αυτο που το είχες πάρει.

Reaction score
1.213

Mετα απο ενα χρονο περιπου που βρισκομαστε ? Ειδα οτι ειναι και σε προσφορα .:Αν υπηρχαν προβληματα (δικτυου ,εικονας η δεν ξερω τι αλλο ) αυτα εχουν επιλυθει ? :121:Με πηραν τηλεφωνο για ενημερωση και το σκεφτομαι...:137:

Reaction score
1.213

Επισης με ενδιαφερει η ποιοτητα εικονας του Ετ1 , Νετ τα οποια (αναλογικα ) δεν τα πιανω καλα...Θα μπορω να τα παρακολουθω απροβληματιστα και σε καλη ποιοτητα ?

Reaction score
32

Δυστυχως εγω εβαλα και περιμενω να ληξει το συμβολαιο για να το κοψω.

Reaction score
1.213

Δυστυχως εγω εβαλα και περιμενω να ληξει το συμβολαιο για να το κοψω.
Τι δεν σε ικανοποιησε ? :121:

(Τους ειπα παντως να το ενεργοποιησουν τελικα, ας το παρει το ποταμι,και μετα απο ενα χρονο βλεπουμε..:137:)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Mετα απο ενα χρονο περιπου που βρισκομαστε ? Ειδα οτι ειναι και σε προσφορα .:Αν υπηρχαν προβληματα (δικτυου ,εικονας η δεν ξερω τι αλλο ) αυτα εχουν επιλυθει ? :121:Με πηραν τηλεφωνο για ενημερωση και το σκεφτομαι...:137:
Τι σκεφτεσαι βρε Κωστη; Οταν υπαρχουν "αλλες" δορυφορικες λυσεις, εσυ θα πας με τον...αραμπα; ουτε τα επιγεια καναλια δεν εχει - αν μετα το 2012 παρει το ποδοσφαιρο, χτυπησει τη Νοβα και ανεβει στον Hellas-Sat (ετσι λεγεται), τοτε θα το σκεφτουμε ολοι - προς το παρον ethernet και παλι ethernet:135:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop