Θα παμε στην εκθεση?

Reaction score
427
Παρεπιπτόντως:

Στην έκθεση θα έχω αρκετές κόπιες (με βάση όλα τα request) προς δανεισμό από τα:
1. Test συχνοτήτων (3 cds/set) - (πως να χαλάσετε το στερεοφωνικό σας)
2. AVSite (αναμνηστίκ)
3. Κροτάλιους (βγάλτε τα woofer όξω κι όποιος αντέξει...)

- Διανομή ο μεσιέ Αναμουρλίδης. :wink:

p.s. Κάποιος να κανονίσει για μπυρόνια εεε!
Επειδή θα βρίσκομαι στην έκθεση την Κυριακή μπορώ με κάποιο τρόπο να προμηθευτώ το 3 cd (Κροτάλιους);

Reaction score
498
Ρε Νικόλα, δεν φτιάχνεις και στον υιό κανένα δισκάκι από δαύτα? Θα τα κανονίσουμε

σε μπύρες (εάν με αφήσει ο μπαμπάς να καταναλώσω αλκοόλ...) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
7
Με γυροφέρνει, γκρρρρρ. Αν δεν έχω κρεβατωθεί, ΟΚ για Σαβ 15.30.
Υπομονη, μπορει να το περασεις μονο σαν γριπη... Και εγω 2 βδομαδες ημουν στα ορια...

Αν δεν το ξεχασω ΟΚ για 15.30!!!

Μονο να μη δουλευω το Σαβ (στην εκθεση, γιατι ψιλοβαριεμαι....)

Παντως εχω την εντυπωση οτι αν παμε ολοι μαζι θα μας πεταξουν εξω.... (ο Τσαρουχ θα φταιει....)

Reaction score
7
Οχι τιποτε αλλο, αλλα ερχονται καποιοι Hi-Endαδες με τα CD τους και θελουν να ακουσουν. ειναι πολυ παραξενοι ανθρωποι. Μην τους κανετε παρεα!!

:mrgreen: :mrgreen:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
για το Σάββατο θα είμαι και εγώ εκεί στις 15:30.

Νίκο ετοίμασε και για μένα ενα απο τα σετ... τα Σαλονικιώτικα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε Νικόλα, δεν φτιάχνεις και στον υιό κανένα δισκάκι από δαύτα? Θα τα κανονίσουμε

σε μπύρες (εάν με αφήσει ο μπαμπάς να καταναλώσω αλκοόλ...) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Δεν ξέρω ρε φιλαράκ... Εγώ θα φέρω και άμα με αφήσει ο πατέρας θα σου δώκω! :lol: :lol:

Για αλκοόλ δεν το συζητάμε. :twisted:
Είσαι και πάνω στην ανάπτυξη.... :mrgreen: :lol: :lol:

Reaction score
0
Το Σάββατο στις 15.30 στην είσοδο του LM?
Θα υπάρχουν προσκλήσεις?

Νίκο αν μπορέσεις θα φέρεις και το δικό μου CDoσετάκι ?

Reaction score
3.497
Εχει ξεφύγει ο μικρός τελευταία ....

πίνει αλκοόλ , ακούει λαμπάτους προ και τελικούς... σε λίγο θα θέλει και αυτό το μαραφέτι το πικάπ της clearaudio.

Αλλά απ' την άλλη, να είναι κλεισμένα τα παιδιά στο διαμέρισμα ? .... τα λυπάμαι.

Reaction score
0
g.kar, έχεις δίκιο έχει αρχίσει να ξεφεύγει ο Μικρός! Αλλά ακόμα είναι πολύ αρχή... Αλκοόλ, μία μπύρα ίσα που πίνει ποτέ δύο γιατί μένει από ρεύματα και κλιπάρει !!! Δεν διπλασιάζει δυστυχώς, αλλά θα αναβαθμίστει πιστεύω κάποια στιγμή!:lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.497
GUS P. , εκεί στο τέρμα που ακούει είναι να μην μένει από ρεύματα ?

Βάλαμε τις προάλλες έναν με πολλά ρεύματα αλλά δεν του άρεσαν του μικρού οι χροιές.
Ψάχνουμε για χροιές και ρεύματα γιατί διαφορετικά δεν υσηχάζει.
Ελπίζω στην έκθεση που θα πάμε να βρούμε κάτι που θα του αρέσει και να είναι κάτω από τα 15.000 Ευρώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης