Θα πρέπει να αφήνουμε ατιμώρητη την ασυδοσία στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ;

V

VIDEOMIX

Guest
Απλά ο Εμ εσ κέυ δίνει την γραμμή του να ειναι αυστηροί οι μοντ'ς αλλα ορισμένοι απο αυτούς διαχειρίζωνται την εντολή με λάθος τρόπο. Αυτό πιστεύω πως εννοεί και ο unfo σε προηγούμενο μήνυμα.

Reaction score
0
". Μην ξεχνάμε και κάτι άλλο: λόγω θέματος, η πλειοψηφία των μελών είναι μικρής, έως πολύ μικρής ηλικίας, ακριβώς το αντίστροφο απ' ό,τι συμβαίνει εδώ. ...

Αυτό δεν συμβαίνει γιατί ΜΠΟΡΕΙ να φταίει κάποιος αλλά λόγο των θεμάτων που αναλιει το εν λόγο site.. Πάρε παράδειγμα το δικό μας site τα θέματα που τείθονται δεν αφορούν τις μικρές ηλικίες και γι αυτό δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Γεια σου Σάκη

Βλέπω γουστάρεις να το παίζεις θύμα και μάλιστα να βρίζεις άλλους ανθρώπους εν απουσία τους. Το να ανοίγεις θέμα με μόνο σκοπό να με βρίσεις, χωρίς εγώ να είμαι μέλος το βρίσκεις σωστό??

Στην υπογραφή μου έβαλα μια φωτό του Σάκη (ή Θάνου ή videomix ή Sakisplayer) αγκαλιά με τον Γιώργο Καρατζαφέρη (δεν τον αναφέρει στο αρχικό ποστ του, ντρέπεται μήπως??) την οποία φωτό βρήκα στις σελίδα του Σάκη στο pathfinder αφιερωμένο στο ΛΑΟΣ (clubs.pathfinder.gr/laos). Δεν έχω τίποτε εναντίον του Σάκη, έχω όμως πολλά εναντίον του ΛΑΟΣ. Πάμε παρακάτω.

Στην υπογραφή μου δεν είπα ποτέ για ποιόν πρόκειται. Ήταν απλώς η φωτό του Σάκη με τον Καρατζαφέρη με μια άσχετη λεζάντα. Ο Σάκης άνοιξε θρεντ απαιτώντας να διαγραφεί η υπογραφή όπως και έγινε. Όσες υπογραφές μου είχαν θέμα τον Σάκη διεγράφησαν.

Το γεγονός ότι α)όλες μου οι υπογραφες διεγράφησαν και β)είμαι banned δείχνει ότι οι υπεύθυνοι του myphone έκαναν αυτό που έπρεπε.

Το ότι ο Σάκης εδώ ανοίγει ολόκληρο θέμα για να πει τον πόνο του (ειναι και μοντ εδώ βλέπω) με έκανε και γέλασα πάρα πολύ.

Α! Και ενώ ο Σάκης δημοσίως με απειλεί με μηνύσεις, ιδιωτικώς με προσκαλεί για καφέ στο Mall. Μυστήρια πράγματα....

Οι φωτό είναι στη διάθεση όποιου τις ζητήσει. Όχι επειδη έχω πρόβλημα με το γεγονός καθαυτό, αλλά επειδή ο Σάκης υποστηρίζει ότι είναι "μονταρισμένες". Κρίμα που στο μεταξύ έχει "κλειδώσει" τις σελίδες του και έχει αποσύρει τις φωτογραφίες. Θα βλέπαμε όλοι ότι τις είχε δημοσιεύσει με δόξα και τιμή.

Υ.Γ. Για πολλοστή φορά ώστε να γίνω κατανοητός: Ο καθένας μπορεί να ψηφίζει ότι γουστάρει και δεν μου πέφτει λόγος. Όταν όμως δημοσιεύει φωτό του αγκαλιά με έναν πολιτικό (θα μπορούσε να είναι και ο Ζακ Ντελόρ, πάλι θα την έβαζα) τότε το να λινκάρω τη φωτό στην υπογραφή μου δεν είναι αδίκημα.

Διαφωνείς βιντεοσάκη?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Γεια σου Σάκη

Βλέπω γουστάρεις να το παίζεις θύμα και μάλιστα να βρίζεις άλλους ανθρώπους εν απουσία τους. Το να ανοίγεις θέμα με μόνο σκοπό να με βρίσεις, χωρίς εγώ να είμαι μέλος το βρίσκεις σωστό??

Στην υπογραφή μου έβαλα μια φωτό του Σάκη (ή Θάνου ή videomix ή Sakisplayer) αγκαλιά με τον Γιώργο Καρατζαφέρη (δεν τον αναφέρει στο αρχικό ποστ του, ντρέπεται μήπως??) την οποία φωτό βρήκα στις σελίδα του Σάκη στο pathfinder αφιερωμένο στο ΛΑΟΣ (clubs.pathfinder.gr/laos). Δεν έχω τίποτε εναντίον του Σάκη, έχω όμως πολλά εναντίον του ΛΑΟΣ. Πάμε παρακάτω.

Στην υπογραφή μου δεν είπα ποτέ για ποιόν πρόκειται. Ήταν απλώς η φωτό του Σάκη με τον Καρατζαφέρη με μια άσχετη λεζάντα. Ο Σάκης άνοιξε θρεντ απαιτώντας να διαγραφεί η υπογραφή όπως και έγινε. Όσες υπογραφές μου είχαν θέμα τον Σάκη διεγράφησαν.

Το γεγονός ότι α)όλες μου οι υπογραφες διεγράφησαν και β)είμαι banned δείχνει ότι οι υπεύθυνοι του myphone έκαναν αυτό που έπρεπε.

Το ότι ο Σάκης εδώ ανοίγει ολόκληρο θέμα για να πει τον πόνο του (ειναι και μοντ εδώ βλέπω) με έκανε και γέλασα πάρα πολύ.

Α! Και ενώ ο Σάκης δημοσίως με απειλεί με μηνύσεις, ιδιωτικώς με προσκαλεί για καφέ στο Mall. Μυστήρια πράγματα....

Οι φωτό είναι στη διάθεση όποιου τις ζητήσει. Όχι επειδη έχω πρόβλημα με το γεγονός καθαυτό, αλλά επειδή ο Σάκης υποστηρίζει ότι είναι "μονταρισμένες". Κρίμα που στο μεταξύ έχει "κλειδώσει" τις σελίδες του και έχει αποσύρει τις φωτογραφίες. Θα βλέπαμε όλοι ότι τις είχε δημοσιεύσει με δόξα και τιμή.

Υ.Γ. Για πολλοστή φορά ώστε να γίνω κατανοητός: Ο καθένας μπορεί να ψηφίζει ότι γουστάρει και δεν μου πέφτει λόγος. Όταν όμως δημοσιεύει φωτό του αγκαλιά με έναν πολιτικό (θα μπορούσε να είναι και ο Ζακ Ντελόρ, πάλι θα την έβαζα) τότε το να λινκάρω τη φωτό στην υπογραφή μου δεν είναι αδίκημα.

Διαφωνείς βιντεοσάκη?
Καταρχήν καλωσόρισες στο avsite...

Δεν θα ήθελα καν να ασχοληθώ με οποιαδήποτε προσωπική σου αντιδικία με όποιοδήποτε μέλος του avsite. Όμως μιας και μεταφέρεις την αντιδικία αυτή στο avsite θα ήθελα να πω ότι σε αυτό το φόρουμ δεν συζητάμε τέτοια θέματα...

Αυτές οι παιδικές ενασχολήσεις με φωτογραφίες στις υπογραφές, πλακίτσες και άλλες αηδίες που στόχο έχουν να λοιδορήσουν άλλα μέλη είναι ΞΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AVSITE. ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΗ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΟΥ!

Επί της ουσίας τώρα πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να δημοσιεύει ότι θέλει αρκεί να μην προσβάλει κανέναν άλλο. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα προσβλητικό να λοιδορούνται πολίτες αυτής της χώρας για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Άσχετα αν είναι πραγματική ή όχι η φωτογραφία του Videomix με τον Καρατζαφέρη ή αν έχει και άλλες με τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου ή την Παπαρήγα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για οποιοδήποτε προσωπικό σχόλιο εναντίον του! Ή εναντίον οποιοδήποτε εκφράζει οποιαδήποτε πολιτική ή κομματική προτίμηση! Αυτές είναι βασικές αρχές του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και οφείλεις (όπως και όλοι μας) να τις γνωρίζεις.

Ελπίζω το θέμα να κλείσει εδώ.

Reaction score
0
Δεν θα ήθελα καν να ασχοληθώ με οποιαδήποτε προσωπική σου αντιδικία με όποιοδήποτε μέλος του avsite. Όμως μιας και μεταφέρεις την αντιδικία αυτή στο avsite θα ήθελα να πω ότι σε αυτό το φόρουμ δεν συζητάμε τέτοια θέματα...
Χμμ...δεν είδα να απευθύνεις παρόμοια νουθεσία στον διαχειριστή που άνοιξε το θέμα. Και, στην τελική, δεν μετέφερα εγώ το ζήτημα εδω, ο videomix το μετέφερε.
Αυτές οι παιδικές ενασχολήσεις με φωτογραφίες στις υπογραφές, πλακίτσες και άλλες αηδίες που στόχο έχουν να λοιδορήσουν άλλα μέλη είναι ΞΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AVSITE. ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΗ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΟΥ!
Μπορείς να απευθυνθεις ξανά στον δημιουργό του θέματος. Εγώ απλώς απάντησα σε ένα ποστ που με αφορά. Δεν άνοιξα κανενα θρεντ.
Επί της ουσίας τώρα πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να δημοσιεύει ότι θέλει αρκεί να μην προσβάλει κανέναν άλλο. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα προσβλητικό να λοιδορούνται πολίτες αυτής της χώρας για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Άσχετα αν είναι πραγματική ή όχι η φωτογραφία του Videomix με τον Καρατζαφέρη ή αν έχει και άλλες με τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου ή την Παπαρήγα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για οποιοδήποτε προσωπικό σχόλιο εναντίον του! Ή εναντίον οποιοδήποτε εκφράζει οποιαδήποτε πολιτική ή κομματική προτίμηση! Αυτές είναι βασικές αρχές του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και οφείλεις (όπως και όλοι μας) να τις γνωρίζεις.
Χαχαχα. Για τον videomix μιλαμε?? Που με έχει αποκαλεσει δημοσίως συνασπιστή, κομμουνιστή, ανθέλληνα, άπατρι, ευρωλιγούρη, κομματικό όργανο και τόσα άλλα? Εγώ απλώς έβαλα μία φωτό χωρίς σχόλιο. Και λίγο ήταν σε σχέση με όσα μου έχει σούρει.
Ελπίζω το θέμα να κλείσει εδώ.
Μπορεί να το κλειδώσει ο συντονιστής videomix? Χαχαχα, σβήστο καλύτερα εσύ μια και είσαι (αν έχω καταλάβει καλά) ο administrator και πες στον Σάκη άλλη φορά να μην μεταφέρει τις προσωπικές του αντιδικίες στο φόρουμ. Από τη στιγμή που ΕΚΕΙΝΟΣ άνοιξε το θρεντ έπρεπε να απαντήσω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν ξέρω τι λέει ο Γενικός Διαχειριστής αλλά αν έχεις γράψει το παρακάτω:
"Τα πάντα και όχι μόνο για την διασκέδασή σας στο AV(ναν) site!!!!!"
...τότε είσαι εντελώς ανεπιθύμητος εδώ μέσα άσε που μπορεί να έχεις και άλλου είδους προβλήματα.

Οι διαφορές σου με τον videomix δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το παραπάνω και ενώ δεν ενδιαφέρουν κανέναν από το υπόλοιπο AVSite, εσύ το εμπλέκεις λες και γνωριζόμαστε κι από χθες. Είναι προφανές ότι με κάτι πρέπει ακόμη κι εσύ να ασχολείσαι, αλλά θα σε παρακαλούσα να βρεις άλλη παραλία για το κουβαδάκι σου και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν ξέρω τι λέει ο Γενικός Διαχειριστής αλλά αν έχεις γράψει το παρακάτω:
"Τα πάντα και όχι μόνο για την διασκέδασή σας στο AV(ναν) site!!!!!"
...τότε είσαι εντελώς ανεπιθύμητος εδώ μέσα άσε που μπορεί να έχεις και άλλου είδους προβλήματα.
Δεν ήθελα να γράψω για το AV(ναν) site πιστεύοντας ότι θα βάλει λίγο μυαλό ο κύριος και δεν θα το συνεχίσει...

Ο Videomix ΟΡΘΑ άνοιξε το θέμα αυτό μιας και κάποιος τύπος σε κάποιο άλλο φόρουμ λοιδορούσε το avsite...

Όμως οι αναφορές για φωτογραφίες κλπ ήταν που μετέφεραν εδώ μια προσωπική αντιδικία...

Φαίνεται ότι ήρεμα δεν μπορεί να βάλει μυαλό ο εν λόγω κύριος... Γι' αυτό συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο του Νίκου. Όποιο άλλο post σε σχέση με τα παραπάνω θα διαγραφεί αμέσως...

Υ.Γ. Πρέπει να ξεχυλίζουμε στην δημοκρατία εδώ μέσα... και να μας βρίζουν και να τους αφήνουμε να γράφουν κιόλας... και να διαμαρτύρονται και από πάνω... αυτό δεν είναι απλά θράσος...

Reaction score
7
Οι διαφορές σου με τον videomix δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το παραπάνω και ενώ δεν ενδιαφέρουν κανέναν από το υπόλοιπο AVSite, εσύ το εμπλέκεις λες και γνωριζόμαστε κι από χθες. Είναι προφανές ότι με κάτι πρέπει ακόμη κι εσύ να ασχολείσαι, αλλά θα σε παρακαλούσα να βρεις άλλη παραλία για το κουβαδάκι σου και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν...

Συμφωνω... γιατι μπορει να πιασει και κανενα τσουναμι....
Γι αυτο δε λεω αλλα....

May the force be with you.

Reaction score
14
Μπορεί να το κλειδώσει ο συντονιστής videomix? Χαχαχα, σβήστο καλύτερα εσύ μια και είσαι (αν έχω καταλάβει καλά) ο administrator και πες στον Σάκη άλλη φορά να μην μεταφέρει τις προσωπικές του αντιδικίες στο φόρουμ. Από τη στιγμή που ΕΚΕΙΝΟΣ άνοιξε το θρεντ έπρεπε να απαντήσω.
Ο συντονιστής σε αυτή τη κατηγορία είμαι εγώ. Ο διαχειριστής του φόρουμ είναι ο κ.Ακρατόπουλος μαζί με τον κ.Ανδρέα Κ. Ο Videomix είναι μέλος και συντονιστής στην κατηγορία "Φωτογραφία".

Νομίζω, ότι το θέμα δεν χρειάζεται να αναλυθεί άλλο.

Reaction score
0
Ζητώ συγγνώμη που προσέβαλα το site σας (έστω και για λίγες ώρες) Σκοπός μου ήταν απλώς να σπάσω πλάκα με το Σάκη. Bad taste ίσως αλλά τι να κάνουμε? Δεν εχουμε ολοι το ίδιο χιούμορ. Και μάλλον το δικό μου είναι το χειρότερο.
Δεν θα σας ξαναενοχλήσω.....Συγγνώμη για μια ακόμη φορά που τάραξα την ώριμη και σοβαρή κοινότητά σας με ανούσια ζητήματα, παιδικά αστεία και μικροπρεπή σχόλια. Στο εξής υπόσχομαι να εξασκώ τις ανωριμότητές μου αποκλειστικά στο μyphone. :mrgreen: Άλλωστε ο videomix δεν χάνει ευκαιρία να αρπαχτεί εκεί. Συνεπώς θα έχω να ασχοληθώ (μια και βλέπω ότι ανησυχείτε).

/me ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του

*forum του avsite με μια φωνή: "Στα τσακίδια!"

:lol: :lol:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.227
Βέβαια, τα νομικά μας πράγματα περί το Internet είναι αρκετά πίσω, εδώ στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι κακή ιδέα να έχεις υπ’ όψη σου, ότι η παράθεση ξένων προσωπικών δεδομένων μέσα σε ένα πεδίο που λειτουργεί ως υπογραφή, συνιστά πλαστοπροσωπία. Εάν κατηγορηθείς για κάτι τέτοιο, είτε μετά από μήνυση, είτε αυτεπαγγέλτως, μπορεί να αθωωθείς, μπορεί όμως και όχι. Η διακωμώδηση και η υπογραφή είναι δύο πράγματα τελείως διαφορετικά. Για σκέψου το…

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ζητώ συγγνώμη που προσέβαλα το site σας (έστω και για λίγες ώρες) Σκοπός μου ήταν απλώς να σπάσω πλάκα με το Σάκη. Bad taste ίσως αλλά τι να κάνουμε? Δεν εχουμε ολοι το ίδιο χιούμορ. Και μάλλον το δικό μου είναι το χειρότερο.
Δεν θα σας ξαναενοχλήσω.....Συγγνώμη για μια ακόμη φορά που τάραξα την ώριμη και σοβαρή κοινότητά σας με ανούσια ζητήματα, παιδικά αστεία και μικροπρεπή σχόλια. Στο εξής υπόσχομαι να εξασκώ τις ανωριμότητές μου αποκλειστικά στο μyphone. :mrgreen: Άλλωστε ο videomix δεν χάνει ευκαιρία να αρπαχτεί εκεί. Συνεπώς θα έχω να ασχοληθώ (μια και βλέπω ότι ανησυχείτε).

/me ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του

*forum του avsite με μια φωνή: "Στα τσακίδια!"

:lol: :lol:
Νομίζω ότι και εγώ σε καλωσόρισα αλλά και το e-mail που έλαβες όταν γράφτηκες σε καλωσόρισε...

Από εκεί και πέρα τα γραφόμενά σου σαφώς και δεν συμπορεύονται με το ύφος και την νοοτροπία που επικρατούν στο avsite... Όσα έγραψες δεν εγκρίνουμε όχι εσένα...

V

VIDEOMIX

Guest
Κάποιο φερέφωνο τώρα της παρεούλας με μια γιαγιά στην υπογραφή του (στο άλλο σάιτ), λοιδορεί το thread αυτό.
Μάλλον θα πρέπει να γελάω με την κατάντια. Τέλος η πίκρα. Απο εδώ και πέρα γέλιο και χαρά. :cool:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.452
Members
38.562
Νεότερο μέλος
Electr