gonis
Luger
- Reaction score
- 12.421
placebo
Κοψε 5χρησιμοποιησα το εκουαλαιζερ του σαμπ και κατοπιν εκανα μια μετρηση κατα τα γνωστα
η καμπυλη μου - average
παραπανω δεν παει
View attachment 165442
Πού είναι τα δικά σου διαγράμματα κύριε, που κοροϊδεύεις;Ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο θα τα καταφερεις να ακους τις μουσικαρες σου οπως πρεπει!
Νεοι ειμαστε αλλωστε, ...δε μας πηραν και τα χρονια!![]()
Ναι, να τα κάνεις.Η ΚΑΜΠΥΛΑΡΑ ΜΟΥ.average
μπορω ακομη να παιξω με τα πριμα δινοντας μια κατηφορα και να αφαιρεσω λιγο μπασο
Τι θες, να ζαλιστείς απο την τρικυμία;Πού είναι τα δικά σου διαγράμματα κύριε, που κοροϊδεύεις;
Ειμαι ακομα στο room treatment Πετρο.Πού είναι τα δικά σου διαγράμματα κύριε, που κοροϊδεύεις;
Η ΚΑΜΠΥΛΑΡΑ ΜΟΥ.average
μπορω ακομη να παιξω με τα πριμα δινοντας μια κατηφορα και να αφαιρεσω λιγο μπασο
View attachment 166195
αν κρίνω απ τα ηχεία που έχει, η απόσταση ακρόασης γι αυτή τη καμπύλη πρέπει να είναι από 25 εκ ως 75εκ..Μπράβο για την καμπύλη σου !
Πολύ καλή !
Ποια είναι η απόσταση ακροασης?
Αναλογικά εσύ θα πρέπει να ακούς στους 15 πόντους περίπου...αν κρίνω απ τα ηχεία που έχει, η απόσταση ακρόασης γι αυτή τη καμπύλη πρέπει να είναι από 25 εκ ως 75εκ..![]()
φαίνεται πόσο σχετικός είσαι με τα proac!!Αναλογικά εσύ θα πρέπει να ακούς στους 15 πόντους περίπου...
Έχεις δίκιο. 2 Χ 6,5'' είναι περίπου ισοδύναμα με 3 Χ 5''. Στην ίδια απόσταση ακούτε.φαίνεται πόσο σχετικός είσαι με τα proac!!![]()
![]()
Home review
The Studio 140s flow with the music, delivering power, punch and insight as and when they’re neededwww.whathifi.com
![]()
-PROAC STUDIO 140 SPEAKERS
The ProAc Studio 130, have been in development for 2 years and the results speak for themselves…www.hifix.co.uk
όντως είσαι άσχετος με τα proac, και προφανώς με την έννοια ηχείο γενικότερα, συγνώμη δε το είχα καταλάβει..Έχεις δίκιο. 2 Χ 6,5'' είναι περίπου ισοδύναμα με 3 Χ 5''. Στην ίδια απόσταση ακούτε.
Κατάλαβα. Ακούς μόνο τουίτερ.όντως είσαι άσχετος με τα proac, και προφανώς με την έννοια ηχείο γενικότερα, συγνώμη δε το είχα καταλάβει..![]()
Ένας από τους δύο, έχει σαμπ.Έχεις δίκιο. 2 Χ 6,5'' είναι περίπου ισοδύναμα με 3 Χ 5''. Στην ίδια απόσταση ακούτε.
Ναι, να δώσεις κι άλλη κατηφόρα.μπορω ακομη να παιξω με τα πριμα δινοντας μια κατηφορα