ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Πεστα ολα Γενικε!!!Επιμένω!
Ας μην το καντεμιάσουμε...
Ακόμα Φεβρουάριος είναι! :cool_4:
Πεστα ολα Γενικε!!!Επιμένω!
Ας μην το καντεμιάσουμε...
Ακόμα Φεβρουάριος είναι! :cool_4:
πρίν του OG's εχει Euro... οπότε θα βλέπουμε καθαρά και αναλυτικά και το σόι της Ελβετίδας συζύγου του ιδρυτή στην εξέδραΓια ολυμπιακους σε HD απο τον HELLAS μαλλον , αυτο βγαζει ο "κατασκοπος"ντριμογιαννος.
Ναι ρε γμτ μου ξεφυγε το "αυστροελβετικούς σουγιάδες να σκοράρουν" αλλα νταξ' ειχε γραφτει και πριν , μου εκανε πιο πολυ εντυπωση οτι θα δουμε ΟΛΜΠΙΑΚΟΥΣ σε HD φορμα αφου θα ειναι η πρωτη φορα , απο το αθλημα με το μπακλαβοτο εχουμε "χορτασει" ας πουμε:happy_9:πρίν του OG's εχει Euro... οπότε θα βλέπουμε καθαρά και αναλυτικά και το σόι της Ελβετίδας συζύγου του ιδρυτή στην εξέδρα
Επίσης να επισημάνω σε ποιές δύο χώρες δεν υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες???
ΕΛΛΑΔΑ και ΙΑΠΩΝΙΑ
γιατί???
Στην Ιαπωνία δεν υπάρχει περίπτωση να διαρευσει μυστικό
και
στην
ΕΛΛΑΔΑ γιατί δεν υπάρχει μυστικό....!!!!:cool_4: :cool_4: :cool_4:
Αν περιμένεις από τα Ιδιωτικά κανάλια HD θα περιμένεις πολύ ακόμα...μιας και η τελευταία αναφορά για την επίγεια από τα ιδιωτικά είναι να δόση το κράτος λεφτά για να μπούνε στην ψηφιακή.ελλάδα στο "μεγαλιοσου".
και αν μη τι άλλο τουλάχιστον ας κάνουνε την εικόνα το "καναλιοτους" 16/9 γιατί έχουμε βαρεθεί να τους βλέπουμε παραμορφωμένους (εξαιρείται το ΣΚAΙ )
ΤΟ ΌΛΟ ΘΈΜΑ ΤΙΣ ΕΡΤ είναι μια καλή πράξη δεν λέω ,αν και η ηλιθιότητα τους να παρέχουνε επίγεια μονο αθηνα θεσσαλονίκη και κάπου αλλου που δεν ξέρω είναι στο μεγαλείο τους.
+1000000000Αν περιμένεις από τα Ιδιωτικά κανάλια HD θα περιμένεις πολύ ακόμα...
η κρατική εχει φουλ HD εξοπλισμό. Οτι τους έλλειπε απο την μετά Ολυμπιάδα εποχή το αγόρασαν πρόσφατα και σε ερώτηση εξέχοντος στελέχους του υπουργείου γιατί το αγοράσατε αφού δεν υπολογίζετε να το χρησιμοποιήσετε, απάντησαν... "γιατί αν δεν το αγοράζαμε θα μας κράζανε... αφού ακόμα και η Αλβανία εχει...!"