Θελω να σας πω ενα μυστικο...

Reaction score
0
αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι το καλοκαίρι θα δούμε τους ολυμπιακούς άγονες σε hd από κάποιο ελληνικό κανάλι. δηλαδή σαν να βάλω bbcHD και για ήχο να έχω ήχο από net.
αν ενίεται αυτό ΚΎΡΙΟΙ ΓΕΝΙΚΉ (αν και το θεωρώ λάθος τον τρόπο πως κάθε φορα που έχετε μια είδηση μας βγάζετε την ψυχή μέχρι να μας το πείτε) νομίζω πως κοιτάμε κάποια πράγματα σε λάθος κατεύθυση.
θα εξηγήσω το γιατί.
δεν νομίζω πως πρέπει να κυνηγάμε τα κρατικά "κανανια" να παρέχουνε τέτοια εικόνα,
αλλα τα ιδιωτικά μιας και αν δούμε στην ευρώπη σχεδόν τα ιδιωτικά είναι αυτά που κρατάνε 24ώρες τα
καναλιατους σε hd. μονο η άγγλοι έχουνε δυο κρατικά κανάλια HD στα οποια το ένα είναι
24ώρες HD και το άλλο bbcHD τις περσσότερες ώρες είναι διαφήμιση.
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τα ιδιωτικά που το μονο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουνε χρήμα και ποτε να μην δίνουνε,
μιας και η τελευταία αναφορά για την επίγεια από τα ιδιωτικά είναι να δόση το κράτος λεφτά για να μπούνε στην ψηφιακή.ελλάδα στο "μεγαλιοσου".
και αν μη τι άλλο τουλάχιστον ας κάνουνε την εικόνα το "καναλιοτους" 16/9 γιατί έχουμε βαρεθεί να τους βλέπουμε παραμορφωμένους (εξαιρείται το ΣΚAΙ )
ΤΟ ΌΛΟ ΘΈΜΑ ΤΙΣ ΕΡΤ είναι μια καλή πράξη δεν λέω ,αν και η ηλιθιότητα τους να παρέχουνε επίγεια μονο αθηνα θεσσαλονίκη και κάπου αλλου που δεν ξέρω είναι στο μεγαλείο τους.
και αν όντως ισχύ αυτό που λέτε με το hd τους ολυμπιακούς άγονες το καλοκαίρι πόλις kozmos pou kseri ti esti hd min nomizete oti tha trelathi apo tin xaratou .

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Θελω να σας πω ενα μυστικο...

Για ολυμπιακους σε HD απο τον HELLAS μαλλον , αυτο βγαζει ο "κατασκοπος"ντριμογιαννος.
πρίν του OG's εχει Euro... οπότε θα βλέπουμε καθαρά και αναλυτικά και το σόι της Ελβετίδας συζύγου του ιδρυτή στην εξέδρα

Επίσης να επισημάνω σε ποιές δύο χώρες δεν υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες???

ΕΛΛΑΔΑ και ΙΑΠΩΝΙΑ

γιατί???

Στην Ιαπωνία δεν υπάρχει περίπτωση να διαρευσει μυστικό

και

στην

ΕΛΛΑΔΑ γιατί δεν υπάρχει μυστικό....!!!!:cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελω να σας πω ενα μυστικο...

πρίν του OG's εχει Euro... οπότε θα βλέπουμε καθαρά και αναλυτικά και το σόι της Ελβετίδας συζύγου του ιδρυτή στην εξέδρα

Επίσης να επισημάνω σε ποιές δύο χώρες δεν υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες???

ΕΛΛΑΔΑ και ΙΑΠΩΝΙΑ

γιατί???

Στην Ιαπωνία δεν υπάρχει περίπτωση να διαρευσει μυστικό

και

στην

ΕΛΛΑΔΑ γιατί δεν υπάρχει μυστικό....!!!!:cool_4: :cool_4: :cool_4:
Ναι ρε γμτ μου ξεφυγε το "αυστροελβετικούς σουγιάδες να σκοράρουν" αλλα νταξ' ειχε γραφτει και πριν , μου εκανε πιο πολυ εντυπωση οτι θα δουμε ΟΛΜΠΙΑΚΟΥΣ σε HD φορμα αφου θα ειναι η πρωτη φορα , απο το αθλημα με το μπακλαβοτο εχουμε "χορτασει" ας πουμε:happy_9:

Reaction score
0
και για να λέμε κάποια πράγματα με το όνομα τους ,το φωτό αυτό είναι από σημερινή εκπομπή του national γεογραφικ HD για την ελληνική θάλασσα και τα ψαρια τις . στο οποιο μιλούσανε έλληνες !!

Attachments

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
μιας και η τελευταία αναφορά για την επίγεια από τα ιδιωτικά είναι να δόση το κράτος λεφτά για να μπούνε στην ψηφιακή.ελλάδα στο "μεγαλιοσου".
και αν μη τι άλλο τουλάχιστον ας κάνουνε την εικόνα το "καναλιοτους" 16/9 γιατί έχουμε βαρεθεί να τους βλέπουμε παραμορφωμένους (εξαιρείται το ΣΚAΙ )
ΤΟ ΌΛΟ ΘΈΜΑ ΤΙΣ ΕΡΤ είναι μια καλή πράξη δεν λέω ,αν και η ηλιθιότητα τους να παρέχουνε επίγεια μονο αθηνα θεσσαλονίκη και κάπου αλλου που δεν ξέρω είναι στο μεγαλείο τους.
Αν περιμένεις από τα Ιδιωτικά κανάλια HD θα περιμένεις πολύ ακόμα...

Όσον αφορά στην επίγεια ψηφιακή, ουσιαστικά και η ΕΡΤ είναι παράνομη καθώς τώρα υπογράφεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την Μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση... η ΕΡΤ μέχρι τώρα λειτουργεί από μόνη της. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας δεν έχει διαθέσιμες συχνότητες...

Κανένα κανάλι δεν πρόκειται ακόμα να κάνει οποιαδήποτε επένδυση για HD. Ούτε κρατικό, ούτε ιδιωτικό.

Και για όσους λέμε για ψηφιακή τηλεόραση, να δούμε ποιός θα εξηγήσει στους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων ότι πρέπει να πάρουν αποκωδικοποιητή γιατί η Αίγινα "σβήνει" αναλογικά και θα παίζει μόνο ψηφιακά... και χωρίς την Αίγινα, τα Νότια Προάστια δύσκολα βλέπουν...

Γι' αυτό η μόνη ελπίδα για HD είναι δορυφορική... άλλωστε αυτό το γράφω και το λέω τα τελευταία 2 χρόνια!

Ας μην το καντεμιάζουμε όμως... δεν είναι εύκολο το project και κρύβει πολλές δυσκολίες...

Reaction score
4
Αν περιμένεις από τα Ιδιωτικά κανάλια HD θα περιμένεις πολύ ακόμα...
+1000000000

Αν και, για να πω την κακία μου, δεν θα με χάλαγαν τα ....ρεπορτάζ του Star με τις πρωταγωνίστριές του σε HD!

Ασε που θα βλέπω και τον γνωθτό δημοθιογάφο του Μέγκα να μου δείχνει τον παγετό και θα τον βλέπω και τον παγετό όπως πραγματικά είναι!!!!

VG

Reaction score
0
Αν δεν απατωμαι ο ΣΚΑΙ ειναι μπροστα σε εξοπλισμο σε σχεση με ολα τα καναλια,ενω η κρατικη εχει καποιον HD ready εξοπλισμο.

Ως κατοικος ΝΠ που χρησιμοποιει τον αποκωδικοποιητη του 3 φορες τον χρονο,αναμενω επιτελους να αρχισουν οι ψηφιακες εκπομπες μας και σταματησω να κανω διδακτορικο στο mirroring,ghosting και σε ολα αυτα τα ωραια φαινομενα.Θέστηκα να δω HD με πιάτο, ενώ ακομη δεν καταφέρνω ουτε την ΕΤ1 να πιασω καλα-καλα!

Reaction score
14
η κρατική εχει φουλ HD εξοπλισμό. Οτι τους έλλειπε απο την μετά Ολυμπιάδα εποχή το αγόρασαν πρόσφατα και σε ερώτηση εξέχοντος στελέχους του υπουργείου γιατί το αγοράσατε αφού δεν υπολογίζετε να το χρησιμοποιήσετε, απάντησαν... "γιατί αν δεν το αγοράζαμε θα μας κράζανε... αφού ακόμα και η Αλβανία εχει...!"

Reaction score
786
Ο ΣΚΑΙ (οπως εχουν δηλωσει στελεχη του) ειναι ετοιμος για εκπομπες HD και απο την αρχη λειτουργει ως Τapeless - αν και τελευταια τα εχει κανει σαλατα και δειχνει πολλες φορες υλικο 4:3 ξεχειλωμενο απο τον ιδιο τον σταθμο σε 16:9.

Τα κρατικα εχουν σιγουρα καμερες HD (εμφανιζονται συχνα στα γηπεδα, ειναι τεραστιες και με τις λογοτυπαρες φαρδιες-πλατιες, ετσι για να σπαζομαστε) και επισης ειναι εξοπλισμενα με συστημα PAL Plus που αν και δεν ειναι HD, ειναι ιδανικο για ωραιοτατο 16:9, ανωτερης ποιοτητας απο του ΣΚΑΙ. Το χρησιμοποιουν ομως με φειδω, μαλλον... για να μην χαλασει!

Φημες λενε οτι το Star και ο Ant1 περνανε συντομα σε Τapeless / All Digital πλατφορμες, στις οποιες (αν δεν ψωνισουν απο το καλαθι των προσφορων) η δυνατοτητα για HD ειναι δεδομενη.

VG

Reaction score
0
η κρατική εχει φουλ HD εξοπλισμό. Οτι τους έλλειπε απο την μετά Ολυμπιάδα εποχή το αγόρασαν πρόσφατα και σε ερώτηση εξέχοντος στελέχους του υπουργείου γιατί το αγοράσατε αφού δεν υπολογίζετε να το χρησιμοποιήσετε, απάντησαν... "γιατί αν δεν το αγοράζαμε θα μας κράζανε... αφού ακόμα και η Αλβανία εχει...!"

Η σωστη ερωτηση ειναι: Πότε θα τα χρησιμοποιήσετε;
Οχι "γιατι τα αγορασατε;"

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το ασυμβίβαστο...

Λόγω μιας νέας προσωπικής επαγγελματικής ενασχόλησης ο ρουφιάνος του avsite (δηλαδή εγώ..."happy_1") δυστυχώς πρέπει να προχωρήσει σε υποχρεωτική σιγή ασυρμάτου για ότι αφορά σε καθαρά δορυφορικά ζητήματα! Μάλιστα στην συγκεκριμένη θεματολογία θα μετέχω πλέον μόνο σε καθαρά τεχνικά θέματα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και λυπάμαι γιατί ο ρόλος αυτός μου άρεσε... :prof:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv