Μανώλης Κ.
Calibrator! Επαγγελματίας
- Reaction score
- 2.070
Τέλος Νοεμβρίου (27/11- 30/11) θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικές ρυθμίσεις εικόνας και ήχου σε τηλεοράσεις (LCD, OLED, QLED, mini led), βιντεοπροβολείς (LCD, Dlp, Dila, Sxrd) και συστήματα οικιακού κινηματογράφου (Dolby Atmos , TRUEHD , DTS-HD κλπ).
Εξασφαλίστε την πραγματική απόδοση του εξοπλισμού σας μέσα από μια εξατομικευμένη ρύθμιση.
Εαν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email στο [email protected] ή στο [email protected] ώστε να σας συμπεριλάβω στο πρόγραμμα μου.
Εξασφαλίστε την πραγματική απόδοση του εξοπλισμού σας μέσα από μια εξατομικευμένη ρύθμιση.
Εαν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email στο [email protected] ή στο [email protected] ώστε να σας συμπεριλάβω στο πρόγραμμα μου.
Θεσσαλονίκη : Τέλη Νοεμβρίου - Perfect Image
Τέλος Νοεμβρίου (27/11- 30/11) θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικές ρυθμίσεις εικόνας και ήχου σε τηλεοράσεις (LCD, OLED, QLED, mini led), βιντεοπροβολείς (LCD, Dlp, Dila, Sxrd) και συστήματα οικιακού κινηματογράφου (Dolby Atmos , TRUEHD , DTS-HD κλπ). Εξασφαλίστε την πραγματική...
perfectimage.gr