- Reaction score
- 62
Όλοι πρέπει να την έχουμε πατήσει, επειδή αγοράσαμε κάποιο παιχνίδι, επειδή το εκθείαζαν στα rewiews τα sites στο internet και στα περιοδικά του θέματος και τελικά μας βγήκαν πατάτα. Εγώ τουλάχιστον την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές. Το ίδιο παρατηρώ και με το resident evil 5. Από τη μία έχεις sites όπως το IGN και το Gamespot και του βάζουν τρελές βαθμολογίες (είναι τυχαίο άραγε το γεγονός ότι και τα 2 sites έχουν διαφήμιση του συγκεκριμένου παιχνιδιού, που πιάνει όλη τη σελίδα??) και από την άλλη έχεις τους απογοητευμένους gamers που είναι ουκ ολίγοι. Και δεν μιλάμε για τους "ρομαντικούς", αυτούς δηλαδή (κι εγώ μέσα :137
, που θέλουν η σειρά να επανέλθει στις ρίζες της, αλλά γι' αυτούς, που μιλάνε για πρόχειρο και μπερδευτικό χειρισμό και μικρή διάρκεια. Και το resident evil είναι ένα μικρό παράδειγμα. Από την άλλη πόσα διαμαντάκια έχουμε παίξει, που μας έχουν καθηλώσει με τις ώρες και sites και περιοδικά τα θάβουν. Και, ω τι σύμπτωση, οι διαβημίσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού είτε δεν υπάρχει καθόλου, είτε καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο στη σελίδα!!!! Τελικά τις βαθμολογίες τις βάζουν ανάλογα με το μέγεθος της διαδήμισης?????:121: