Θορυβοι rf / emi σε προενισχυτη!

Reaction score
1.549
Κυριε Τακη δεν εχω τετοια πραγματα σπιτι! Χαχα! Αλλα εχω δώσει ενα ζευγαρι σε εναν φιλο! Θα το δοκιμάσω αμεσα! Κατι μου λεει πως εχετε δίκιο!

Reaction score
1.788
η δοκιμη που σου λεω ειναι να δουμε αν σταματαει . Αν σταματησει και κανεις δοκιμη στα 100κ που σε συνδιασμο με την αντισταση εισοδου του ενισχυτη σου πεσουμε περιπου στη μεση [περιπου γιατι δεν ξερω απολυτα την τιμη] δεν θα χασεις τιποτα. Μπορει επισης να χρειαστει και μερικα pf πυκνωτη.

Last edited:

Reaction score
1.549
Το εχω δει αλλα ειναι πολυ βολικος με ζεστο ηχο και πολύ καλο φονο! Οτι χρειάζομαι δηλαδη..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
αυτες τις ταπες τις ειχα αγορασει πριν χρονια - μετα τις πουλησα......
ακομα πιο πολλα -πριν βγουν αυτες , ντυναμε με αλουμινοχαρτο
τα rca ιδια δουλεια εκανε.......

Reaction score
1.788
to προβλημα δεν ειναι εκει Αργυρη. Απο την στιγμη που ειναι και κλειστο το ποτ και ανεξαρτητα απο την θεση του μεταγωγου. Αλλωστε η σειρα απο τα rca εισοδου και μεσα ειναι η εξης. Πρωτα με των καλωδιων [μακαροναδας ] φτανει στον μεταγωγο επιλογης. Αμεσως μετα παει κατ ευθειαν στο ποντεσιομετρο [παλι με καλωδιο] . Μετα ακολουθει το βασικο κυκλωμα ενισχυσης και το tone control. [παλι με καλωδια μακαροναδας] .Αμεσως μετα το υπολοιπο κυκλωμα της προενισχυσης που καταληγει στον διακοπτη που βγαζει off τον τελικο σε περιπτωση που θελεις να τον χρησημοποιησεις μονο σαν προ. Το προβλημα ξεκιναει στο βασικο ευαλωτο κυκλωμα που αρπαει απο τα καλωδια που εχουν γινει στην κυριολεξια κεραια. Αυτο σε συνδιασμο με την ευαισθητη εισοδο του λαμπατου , αλλα και την πολυ υψηλη αντισταση εισοδου του, συν τα ευαισθητα ηχεια του Νικου να μεγιστοποιουν το προβλημα.

Reaction score
1.549
Χαχαχα! Με λιγα λογια με το attenuator απλα θα ηρεμησω λιγο τον τελικο Ωστε να μην τσιμπαει τα παντα? ΔεΝ θα χασω σε λεπτομερεια ομως?

Reaction score
1.788
soyεγραψα οτι σταδικα θα πας στα 100κ . Απο εκει κι υστερα ειναι θεμα και της Ζout του προ σου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
το κουλο ειναι πως τσιμπαει μονο το ενα καναλι

Reaction score
1.788
δεν ειναι καθολου κουλο. Προφανως απο εκεινη την πλευρα τσιμπαει θορυβο. Δες πως ειναι η ολη κατασκευη μεσα . Νικο ο προ εχει defeat να πεταξεις το tone control εξω;

Reaction score
1.549
δεν ειναι καθολου κουλο. Προφανως απο εκεινη την πλευρα τσιμπαει θορυβο. Δες πως ειναι η ολη κατασκευη μεσα . Νικο ο προ εχει defeat να πεταξεις το tone control εξω;
Ναι εχει αλλα δεν αλλαζει κατι...!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.119
Members
38.533
Νεότερο μέλος