Θυμαστε τι λεγαμε?

Reaction score
4
Στο "παμε" ολους προθυμους σας βλεπω.
Για να δω εαν ζητησω να "τσονταρετε" που θα γινετε μπουχος...:happy_5:
Εγω μεσα να τσονταρω οτι θελετε..........φυσικα να ξεχασετε τις δαντελες και τα συναφη που γραφτηκαν καπου αλλου......

Reaction score
4
Στον TOSHIBA γίνεται να δω 3D;
Αν εξαιρεσουμε το θεμα dlp/lcd τοτε πιστευω οτι ο μονος περιορισμος για καποιο μηχανημα ειναι τα hertz που ανεβαζει.
Οποτε τσεκαρε αμα θες να εισαι σιγουρος για το δικο σου μηχανημα.:cool_4:
Οσο πιο πολλα hertz τοσο καλυτερα να ξερεις.

Reaction score
1
Συνεπώς, χρειαζόμαστε τα εξής:

• Ένα gaming PC με nVidia (piece of cake)
  • Έναν προβολέα (no comments)
  • Έναν invertor που θα αναλάβει να αντιστρέψει τα καρέ που βγαίνουν από την VGA και προορίζονται στο κάθε μάτι. Υπάρχουν δύο λύσεις:
    • Ο απλός που προρίζεται για ένα ζευγάρι γυαλιά ($59.95 + P&H), και
    • ο super-duper, ο οποίος λειτουργεί με IR και μπορεί να στείλει σήμα σε πολλά ζευγάρια γυαλιών ταυτόχρονα ($395 + P&H). Μιλάμε, δηλαδή, για ομαδική παρακολούθηση.
  • Ένα ζευγάρι γυαλιά 3D. Ενώ υπάρχουν ένα σωρό, το άρθρο προτείνει τα eDimensional, που μπορούμε να βρούμε στο ίδιο site, που πουλάει και τους invertors ($99.95 + P&H). Αν προσέξετε, στέλνει και International, δέχεται και Paypal!

Reaction score
4
Μπραβο Νικο :cool_4: Ετσι να οργανωθουμε λιγο.

Προτεινω να μαζεψουμε συμμετοχες επισημα και να παμε λεω για το ακριβο
συν καποια ζευγαρια γυαλια αναλογα με την προσελευση που θα εχουμε.
Φυσικα εγω ειμαι μεσα.

Αντε που ειναι η κατηγορια "games"?

Reaction score
0
Εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι DLP μονο κανουν για αυτη την δουλεια?
φιλε Κωστα και lcd, ειχα δει στον πανυ τ:cool_4:ο spy kids 3D και ηταν φανταστικο.

Reaction score
2
Εγώ πάλι θα έλεγα να μη βιαζόσαστε. Επειδή έχω τα eDimensional με το αντίστοιχο πρόγραμμα αναπαραγωγής 3D εδώ και μια τριετία, έχω να πω ότι πρόκειται για ένα διασκεδαστικό γκατζετάκι που αποδίδει κυρίως σε παιχνίδια (και εκεί όχι εντελώς απροβλημάτιστα), αλλά σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για ποιοτική προβολή ταινιών σε 3D. Υπάρχει μια ψευδαίσθηση βάθους, αλλά σε βάρος της ευκρίνειας, των χρωμάτων και της ανάλυσης της εικόνας. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμα για ποιοτικό τρισδιάστατο αποτέλεσμα και σίγουρα δε πρόκειται να προκύψει σε χαμηλό κόστος.

Reaction score
2
stergios έχεις απόλυτο δίκιο...
εγώ πορώθηκα τόσο πολύ που τα αγόρασα αμέσως μετά που διάβασα το άρθρο στον Τομ την Δευτέρα.. έφτασαν στο σπίτι με UK Mail την Παρασκευή που μας πέρασε, αλλά με το που ασχολήθηκα λίγο μαζί τους ξενέρωσα αρκετά... ο driver έχει αρκετά προβλήματα ακόμα (δεν έκανε για τη 8800gtx, κολλήματα και artifacts στα παιχνίδια, κλπ) αλλά και το hardware αυτό που υποτιθεται ότι πρέπει να βλέπεις δεν είναι και τόσο τρομερό.. μάλλον κουραστικό καταντάει...

γενικά πολύ ωραία τα έλεγε το αρθράκι αλλά τελικά δεν είχε καμία σχεση με τι είχα φανταστεί... δυστυχώς... :pc::pc:

πάντως για να μην σας απογοητεύσω εντελώς διάβασα ότι μόλις στις 7 Απριλίου η Nvidia έβγαλε μετά απο πάρα πολύ καιρό καινούργιους Stereo3d drivers για την έκδοση 97.94 με υποστηρίξη για την 8800, το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει παρατήσει εντελώς τα 3d προϊοντα... είναι όμως ακόμα σε τελείως beta (πιο πολύ alpha) στάδιο και δεν έχουν δουλεύψει σε κανένα που τους δοκίμασε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale