- Reaction score
- 0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμαται κανεις τα laserdisk?
το ξερω
και δεν πεζει και τα παλια φορματ (laser vision)
το ξερω
και δεν πεζει και τα παλια φορματ (laser vision)
Αααααααα που ημουνα τοτε φιλε μου.Κρίμα, χάρισα 2 players πριν από τρία χρόνια. Ένα CLD-2950 και ένα CLD-919 US model.
Δεν τα λες καλά...Ετσι για γενική κουβεντούλα...To LD δεν έπιασε στην Ελλάδα γιατί ήταν ακριβό, χωρίς τίτλους με ελληνικούς υπότιτλους και με δύσκολη εφαρμογή για τους μη μυημένους.Αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο δεν ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα, γι' αυτό μας άφησε χρόνους πολύ γρήγορα.
Δεν τα λες καλά...
Υπήρξε εποχή, το '95-'97, που στις ΗΠΑ είχε το 2% και στις Ιαπωνία-Σιγκαπούρη-Χονγκ Κονγκ είχε πάνω από 10% μερίδιο αγοράς.
Στην Ελλάδα τι να πιάσει, αφού ελάχιστοι τίτλοι έβγαιναν σε όλη την Ευρώπη, κυρίως στην Αγγλία και στη Γαλλία. Όλοι μου οι δίσκοι είναι αμερικάνικοι.
Δεν είχε καθόλου υπότιτλους αν δεν είχες closed caption reader, χωριστό μηχάνημα που συνδεόταν μεταξύ του player και της συσκευής αναπαραγωγής.
Ξέρεις τι ποσοστό της αγοράς είχε το DVD το 2000? 4%! Τρία χρόνια μετά την είσοδο στις ΗΠΑ.Εγώ δεν τα λέω καλά ; :142: Τι διαφορετικό έγραψα από αυτά που έγραψες ρε Μήτσο ; 2 και 10% είναι σοβαρό ποσοστό στην αγορά για να πιάσει ένα φορμά ; Το ξέρω ότι ήθελε ξεχωριστό μηχανηματάκι για να διαβάσει υπότιτλους είχα ψαχτεί σε ένα ταξίδι να πάρω ένα LD...μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά ; :142:
Ξέρεις τι ποσοστό της αγοράς είχε το DVD το 2000? 4%! Τρία χρόνια μετά την είσοδο στις ΗΠΑ.