Θυμαται κανεις τα laserdisk?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμαται κανεις τα laserdisk?

το ξερω :(
και δεν πεζει και τα παλια φορματ (laser vision)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.707
Re: Απάντηση: Re: Θυμαται κανεις τα laserdisk?

Κρίμα, χάρισα 2 players πριν από τρία χρόνια. Ένα CLD-2950 και ένα CLD-919 US model.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θυμαται κανεις τα laserdisk?

Κρίμα, χάρισα 2 players πριν από τρία χρόνια. Ένα CLD-2950 και ένα CLD-919 US model.
Αααααααα που ημουνα τοτε φιλε μου.
Ο καλητερος σου φιλος θα ημουν :)
θα σου εβαζα να πιουμε και ενα βαρελακι μπυρα στο beertender και 10 μπριζολες για να βγαλω την
υποχρεωση :)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.707
Και αυτοί που τα έδωσα, θα τα έχουν σίγουρα πεταμένα σε κανένα ντουλάπι, αν όχι στα σκουπίδια...

Reaction score
1
Απάντηση: Θυμαται κανεις τα laserdisk?

Ετσι για γενική κουβεντούλα...To LD δεν έπιασε στην Ελλάδα γιατί ήταν ακριβό, χωρίς τίτλους με ελληνικούς υπότιτλους και με δύσκολη εφαρμογή για τους μη μυημένους.Αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο δεν ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα, γι' αυτό μας άφησε χρόνους πολύ γρήγορα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θυμαται κανεις τα laserdisk?

και να φανταστεις οτι εγω το εχω πρωτη μουρη στο συνθετο και ακουω και τα μουσικα μου cd
με αυτο το μηχανημα.Σιγουρα στα χερια μου θα χρηζανε ιδιαιτερης μεταχειρησης.
Να φανταστεις οτι εχω ενα Technics RS-1700 Reel to Reel πενα και το δουλευω μεχρι και σημερα.
Μακαρι να εβρισκα ενα τωρα:(

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.707
Re: Απάντηση: Θυμαται κανεις τα laserdisk?

Ετσι για γενική κουβεντούλα...To LD δεν έπιασε στην Ελλάδα γιατί ήταν ακριβό, χωρίς τίτλους με ελληνικούς υπότιτλους και με δύσκολη εφαρμογή για τους μη μυημένους.Αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο δεν ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα, γι' αυτό μας άφησε χρόνους πολύ γρήγορα.
Δεν τα λες καλά...

Υπήρξε εποχή, το '95-'97, που στις ΗΠΑ είχε πάνω από 2% και στις Ιαπωνία-Σιγκαπούρη-Χονγκ Κονγκ είχε πάνω από 10% μερίδιο αγοράς. Γιά κάτι τόσο ακριβό, είναι καταπληκτικές επιδόσεις.

Στην Ελλάδα τι να πιάσει, αφού ελάχιστοι τίτλοι έβγαιναν σε όλη την Ευρώπη, κυρίως στην Αγγλία και στη Γαλλία. Όλοι μου οι δίσκοι είναι αμερικάνικοι.

Δεν είχε καθόλου υπότιτλους αν δεν είχες closed caption reader, χωριστό μηχάνημα που συνδεόταν μεταξύ του player και της συσκευής αναπαραγωγής.

Το '95, βγήκαν τα πρώτα μηχανήματα με AC-3, Dolby Digital, και ήταν ο μόνος τρόπος να έχεις καλό ήχο. To '97 και DTS.

Reaction score
1
Απάντηση: Θυμαται κανεις τα laserdisk?

Και πολύ καλά κάνεις, αφού κάνει τη δουλειά του ! Καλοπροαίρετα πάντα, δεν θεωρώ όμως ότι έχει καλύτερο ήχο από ένα σημερινό CDp, εκτός και αν χρησιμοποιούσαν τίποτα περίεργα κυκλώματα τότε...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμαται κανεις τα laserdisk?

Δεν τα λες καλά...

Υπήρξε εποχή, το '95-'97, που στις ΗΠΑ είχε το 2% και στις Ιαπωνία-Σιγκαπούρη-Χονγκ Κονγκ είχε πάνω από 10% μερίδιο αγοράς.

Στην Ελλάδα τι να πιάσει, αφού ελάχιστοι τίτλοι έβγαιναν σε όλη την Ευρώπη, κυρίως στην Αγγλία και στη Γαλλία. Όλοι μου οι δίσκοι είναι αμερικάνικοι.

Δεν είχε καθόλου υπότιτλους αν δεν είχες closed caption reader, χωριστό μηχάνημα που συνδεόταν μεταξύ του player και της συσκευής αναπαραγωγής.

Εγώ δεν τα λέω καλά ; :142: Τι διαφορετικό έγραψα από αυτά που έγραψες ρε Μήτσο ; 2 και 10% είναι σοβαρό ποσοστό στην αγορά για να πιάσει ένα φορμά ; Το ξέρω ότι ήθελε ξεχωριστό μηχανηματάκι για να διαβάσει υπότιτλους είχα ψαχτεί σε ένα ταξίδι να πάρω ένα LD...μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά ; :142:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.707
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμαται κανεις τα laserdisk?

Εγώ δεν τα λέω καλά ; :142: Τι διαφορετικό έγραψα από αυτά που έγραψες ρε Μήτσο ; 2 και 10% είναι σοβαρό ποσοστό στην αγορά για να πιάσει ένα φορμά ; Το ξέρω ότι ήθελε ξεχωριστό μηχανηματάκι για να διαβάσει υπότιτλους είχα ψαχτεί σε ένα ταξίδι να πάρω ένα LD...μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά ; :142:
Ξέρεις τι ποσοστό της αγοράς είχε το DVD το 2000? 4%! Τρία χρόνια μετά την είσοδο στις ΗΠΑ.

EDIT: Γιά να μην πούμε γιά τα σημερινά ποσοστά των Blu-Ray...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμαται κανεις τα laserdisk?

Ξέρεις τι ποσοστό της αγοράς είχε το DVD το 2000? 4%! Τρία χρόνια μετά την είσοδο στις ΗΠΑ.

Το πρώτο μου το πήρα το Δεκέμβριο του '99 110 χιλιάρικα από ένα κομπιουτεράδικο στη Στουρνάρη, ένα Mustek ήτανε, είχε όμως λειτουργίες και εικόνα που άφηνε το LD κάτι χιλιόμετρα πίσω να καίει λάδια :142: ...μπορεί να είχε μικρό ποσοστό, είχε όμως ευκολίες που σιγά σιγά κέρδισαν το κοινό, έπεσαν και τιμές οπότε...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos