Θόρυβος από τα ηχεία

Μηνύματα
74
Reaction score
31
Καλησπέρα,
σαν άσχετος επί του θέματος θα 'ηθελα την βοήθειά σας στο πρόβλημα που προέκυψε
Τις τελευταίες μέρες ακούω ξαφνικά από τα ηχεία ένα θόρυβο σαν τις παρεμβολές του ραδιοφώνου οταν δεν συντονίζει καλά, σαν τον ήχο όταν σέρνεται η βελόνα στον δίσκο. Ο ήχος αυτός αυξομειώνει για λίγο και μετά σταματά, μετά από λίγο αντε πάλι το ίδιο σε ακανόνιστα διαστήματα, μπορεί σε μία ώρα να το κάνει 10 φορές στην άλλη ώρα 1 ,2 φορές. Άλλαξα τα καλώδια των ηχείων right-left να δω αν φταίνε τα ηχεία ή ο ενισχυτής και ο θόρυβος άλλαξε ηχείο. Λέω κατι έπαθε ο ενισχυτής, τον αλλάζω και βάζω τον δεύτερο που έχω και κάνει ακριβώς το ίδιο. Να σημειώσω πως ο θόρυβος παραμένει ανεξαρτήτου πηγής και έντασης του ενισχυτή, είτε στο πικαπ, είτε στο cd είτε στο aux είτε το volume είναι στο 0 ή στο 5.
Πήρα και έναν ενισχυτή από έναν φίλο να τον δοκιμάσω και εκεί κάνει το ίδιο πράγμα. Το μυαλό μου πάει στο ρεύμα αλλά δεν ξέρω, πριν δεν μου το έκανε καθόλου. Μπορείτε να με βοηθήσετε τι μπορεί να είναι και αν έχετε ακούσει παρόμοιο περιστατικό?
Ευχαριστώ πολύ
 



Μηνύματα
12.831
Reaction score
10.048
Καλύτερα να αποσυνδέσεις τις πηγές και να κάνεις το ίδιο συνδέοντας μία πηγή κάθε φορά.
 


Μηνύματα
7.235
Reaction score
11.774
Δοκίμασε να βγάλεις εντελώς το laptop απο την αλυσιδα ( αποσύνδεση απο τον ενισχυτή, αποσύνδεση απο το ρεύμα ). Υπάρχει κοντά κάτι που να εκπέμπει; π.χ. ασύρματο δίκτυο; Μήπως κάποιος αντάπτορας που επεκτείνει το δίκτυο μέσω καλωδίωσης ρεύματος ( extender )?
 

Μηνύματα
74
Reaction score
31
το μοντεμ είναι μακριά σε άλλο δωμάτιο, αντάπτορα δεν έχω...θα τα αποσυνδέσω και θα προχωράω βήμα βήμα, θα αλλάξω και τα πολύμπριζα γιατί ειναι 2-3 συνδεδεμένα το ένα με το άλλο, θα δω απόψε και αύριο και θα σας πω γιατί κάποιες φορές ακούγεται ο θόρυβος μετά από ώρα....Ευχαριστώ για τις συμβουλές και την βοήθεια
 

Μηνύματα
274
Reaction score
106
Καλησπερα.. τον τελευταίο καιρο εχω και εγω θορυβο μονο στο ενα δεξιο ηχειο, που δεν το εκανε παλιοτερα.. ο ενισχυτης αππτελειτε απο προενισχυτης και τελικος... ανεβασα βιντεο στο youtube μηπως βοηθησει.. καποιες φορες ακουγετε δυνατοτερα απο αυτη την φορα που εκανα το βιντεο
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.318
Μηνύματα
2.858.394
Members
37.893
Νεότερο μέλος
tassos249
Top