Θύμα παραπλάνησης των reviews στο www.

Reaction score
1
Απάντηση: Θύμα παραπλάνησης των reviews στο www.

Φίλε Iron, πόσο ακριβότερα λες να είναι τα roister silk 100/75 ή τα audio spectrum (νομίζω s37) ή έστω τα τρίδρομα αρχαια technics με το 8" (sb 28 νομίζω) και με τόσα χρόνια στην πλάτη περισσότερα από τα δικά μου. Γιατί τουλαχιστον τα παραπάνω ηχεία τα έχω δοκιμάσει στο δικό μου σύστημα που όπως λες δεν κοστίζει πολλά ευρουδάκια καί ήταν πολύ πιο "μουσικά" από τα warf. Εβαλα και ενα blue ray panasonic bd60 να παίζει, και μου φαίνεται μεχρι στιγμής ότι είναι υποδιέστερο του dvd sony με το οποιο έπαιζα μέχρι τώρα. Θα συνεχίσω να πειραματίζομαι με τα μηχανήματα μου όμως δύσκολο να σας πω αν έφταιγε και κάτι άλλο πέραν των ηχείων καθώς εγώ τα ξεφορτώθηκα τελικά. Με μόνη αλαγή λοιπον τα ηχεία σε chario syntar 200t καμία σχέση... απλά.

Reaction score
1.772

καμια σχεση και στα χρηματα ομως.

απο τα ηχεια που αναφερης τα roister κοστιζαν πολυ ακριβοτερα.

100.000δρχ. αν θυμαμαι καλα ηταν πολλα λεφτα τοσα χρονια πρν.

τα s37 δεν θυμαμαι τιμη αλλα ηταν θρυλικα ηχεια στην εποχη τους

ενω τα technics δεν τα ξερω.

μαλλον ειχες υπερβολικες απαιτησεις απο τα wharfdale.

Reaction score
1

Αυτό είναι άλωστε και το θέμα του post φιλε back, οτι οι προσδοκίες ήταν όντως μεγάλες διαβάζωντας τις κριτικές στα site ενώ στην πραγματικότητα το ηχειάκι έχει θέματα. Τα υπολοιπα ηχεία που αναφέρω δεν νομίζω οτι έπαιζαν ποτέ σε κατηγορία τιμής υψηλότερη απο τα δικά μου και ως καινούρια. Νομίζω οτι καποιος που μπορουσε να αγοράσει ένα από αυτά, μπορούσε με μικροδιαφορές να αποκτήσει και τα υπόλοιπα. Αντιθέτως στα reviews έγραφαν οτι για να πάρεις καλύτερο ήχο πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα περισσότερα.

Timaras

Reaction score
2.153
Ξέχασέ τα τα reviews.Θα καταθέσω και την δική μου εμπειρία.
Όταν βγήκα στην αγορά για ηχεία άκουσα και Wharf kai Dali
και κάποια άλλα.Κατέληξα στο ότι τα Wharf ήταν πολύ μουντά
για τα γούστα μου και απορώ πως σου ακούστηκαν σχεδόν ίδια
με τα Dali.Τέλοσπάντων κατέληξα στα Roister Emphasis 25 που
μου ακούστηκαν πολύ πιο αναλυτικά από τα Wharf στα 350€
και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.Και τελικούς έχω βάλει πάνω
τους,και ολοκληρωμένους δυνατούς και δεν "παίρνουν χαμπάρι".
Πούλα τα φίλε και πάρε ένα ηχείο να σ'αρέσει.Μην ασχοληθείς με
φτιαξίματα.Πάντα κάτι θα σε χαλάει.

Reaction score
1

Ηδη τα έχω δώσει και πήρα chario syntar 200t.
Tα γούσταρα απο παλιά αυτά τα ηχεία και είμαι πολύ χαρούμενος με την αλαγή αυτή.
Πέρα λοιπόν απο τα σενάρια που έλεγα και εγώ ο ίδιος για καθαρές πηγές και καλώδια και ιστορίες, χωρίς καμία αλαγή επιτέλους ακούω αξιοπρεπώς.
Οσον αφορά τα ηχεία σου αυτά μάλιστα, είναι τίμια ηχεία και ωραία κατασκευή και καθαρός ήχος και αναλυτικές μεσουψηλές, πολύ καλή επιλογή. Και για να μην μπερδευόμαστε τόσο είχα αγοράσει κι εγώ τις ψαροκασέλες πιό είναι πιο τίμιο λοιπον; Πέρα κι απο αυτό, πόσα reviews έχεις δεί γι αυτά (όχι πολλά φαντάζομαι) και όχι τόσο διθυραμβικά όσο για τα warf.

Reaction score
249

ενα καλο μεταχειρισμενο ηχειο θα ειναι καλυτερο απο καινουριο ιδιας τιμης
προσωπικα μονο μεταχειρισμενα αγοραζω πια και οι ευκαιριες πολλες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe