ΙΜΑΧ στην Αθήνα!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.381
Ο κινηματογράφος όπως δεν τον έχεις ξαναζήσει!

Τα Village Cinemas ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την άφιξη της κορυφαίας κινηματογραφικής εμπειρίας
IMAX® στο The Mall Athens στο Μαρούσι. 😍😍😍😍😍
Η νέα αίθουσα IMAX που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της τον Ιούνιο, θα είναι εξοπλισμένη με την προηγμένη τεχνολογία IMAX with Laser – το πιο καινοτόμο σύστημα προβολής και ήχου της IMAX παγκοσμίως.

Η τεχνολογία IMAX with Laser προσφέρει μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία, με ειδικά σχεδιασμένο σστημα προβολής laser 4K που προσφέρει ασύγκριτη καθαρότητα εικόνας, υψηλότερη ανάλυση, βαθύτερη αντίθεση και μια παλέτα χρωμάτων που κόβει την ανάσα.

Παράλληλα, η νέα αίθουσα θα διαθέτει το επαναστατικό πολυκαναλικό ηχοσύστημα IMAX, που προσφέρει εξαιρετική ακουστική εμπειρία, με απόλυτη καθαρότητα, δυναμική και ακρίβεια, ανεβάζοντας την κινηματογραφική απόλαυση σε άλλο επίπεδο.

Με την τεχνολογία IMAX with Laser, οι θεατές των Village Cinemas θα απολαμβάνουν:

Χαλάλι η αναμονή :party:

Last edited:

alexis

Reaction score
32.381
Λογικά. Αυτή είχε κλείσει για ανακαίνιση.

Last edited:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.130
Ο κινηματογράφος όπως δεν τον έχεις ξαναζήσει!

Τα Village Cinemas ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την άφιξη της κορυφαίας κινηματογραφικής εμπειρίας
IMAX® στο The Mall Athens στο Μαρούσι. 😍😍😍😍😍
Η νέα αίθουσα IMAX που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της τον Ιούνιο, θα είναι εξοπλισμένη με την προηγμένη τεχνολογία IMAX with Laser – το πιο καινοτόμο σύστημα προβολής και ήχου της IMAX παγκοσμίως.

Η τεχνολογία IMAX with Laser προσφέρει μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία, με ειδικά σχεδιασμένο σστημα προβολής laser 4K που προσφέρει ασύγκριτη καθαρότητα εικόνας, υψηλότερη ανάλυση, βαθύτερη αντίθεση και μια παλέτα χρωμάτων που κόβει την ανάσα.

Παράλληλα, η νέα αίθουσα θα διαθέτει το επαναστατικό πολυκαναλικό ηχοσύστημα IMAX, που προσφέρει εξαιρετική ακουστική εμπειρία, με απόλυτη καθαρότητα, δυναμική και ακρίβεια, ανεβάζοντας την κινηματογραφική απόλαυση σε άλλο επίπεδο.

Με την τεχνολογία IMAX with Laser, οι θεατές των Village Cinemas θα απολαμβάνουν:

Χαλάλι η αναμονή :party:
Τιμη εισητηριου ξερουμε? :laugh:
Στην γερμανια που ειχα παει σε IMAX 19 ευρω:eek: το εισητηριο ειχε.

alexis

Reaction score
32.381
Μόλις πάω θα σας πω. :)

Θα πάω σίγουρα να δώ την F1 που παίζει πρώτη. Έτσι για την εμπειρία. Μετά βλέπω να βάζουν την Ballerina. Θεωρώ βέβαιο πως κάποια στιγμή θα βάλουν Top Gun και M.I.

Reaction score
260
Όσο και να έχει το εισιτήριο , μια φορά που θα πάω και εγώ προσωπικά για την εμπειρία θα τα σκάσω!!

Εχω να πατήσω καμια 10ρια κ βάλε χρονια Village and Ster κ μ χει λειψει λιγο η αισθηση αυτή...

Διάλειμμα εξακολουθούν να κάνουν στην μέση της προβολής;; Αχ ωραία χρόνια...ποπκορνακι ντοριτακι , ζελεδακι που τα έτρωγες απο λιγούρα πριν ακόμα ξεκινήσει η ταινία κ γυναικάκι αγκαλια!!

Άτιμη τεχνολογία μας έκλεισες στα σαλόνια μας....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.475
26 Ιουνίου βγαίνει το F1.

Μια χαρά για εγκαίνια, αν και θα προτιμούσα ακόμα περισσότερο το Mission Impossible. Σίγουρα θα είμαι μέσα, ανεξαρτήτως τιμής.

Διάλειμμα εξακολουθούν να κάνουν στην μέση της προβολής;;
Τα Village, τουλάχιστον στο Mall, ποτέ δεν είχαν διάλειμμα. Ό,τι πάρεις πριν την προβολή.

Reaction score
11.695
Όσο και να έχει το εισιτήριο , μια φορά που θα πάω και εγώ προσωπικά για την εμπειρία θα τα σκάσω!!

Εχω να πατήσω καμια 10ρια κ βάλε χρονια Village and Ster κ μ χει λειψει λιγο η αισθηση αυτή...

Διάλειμμα εξακολουθούν να κάνουν στην μέση της προβολής;; Αχ ωραία χρόνια...ποπκορνακι ντοριτακι , ζελεδακι που τα έτρωγες απο λιγούρα πριν ακόμα ξεκινήσει η ταινία κ γυναικάκι αγκαλια!!

Άτιμη τεχνολογία μας έκλεισες στα σαλόνια μας....
Καλύτερα. Μου τη σπάνε όλοι αυτοί που μασουλάνε και κάνουν θόρυβο στην αίθουσα του σινεμά κατά τη διάρκεια της προβολής.

Reaction score
260
Καλύτερα. Μου τη σπάνε όλοι αυτοί που μασουλάνε και κάνουν θόρυβο στην αίθουσα του σινεμά κατά τη διάρκεια της προβολής.
Σωστός...αυτός ήταν κ ο τρίτος λόγος που εγκατέλειψα πια τα σινεμά , (ο πρώτος είναι πως το έφερα αξιοπρεπεστατα στο σαλόνι μου , ο δεύτερος η απελπιστικά υψηλή τιμή του ticket καθώς και των συνοδευτικών snack).

Ίσως να ξεκινήσω τα θερινά πάλι που ηταν απολαυστικα....με το τραπεζακι σου , την ποτάρα σου κ την τσιγαριά σου...

Πάντως ναι Mr Petro...έχεις δίκιο...ας σφίξουμε τα δόντια..ας κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και ας πάμε να απολαύσουμε εστιάζοντας στην νεά αυτη τεχνολογία..προσπαθώντας να παραμερίσουμε τα χρατσαχρούτσα από τα σακουλάκια..την ασύστολη πάρλα από τους διπλα...και τα χασκογελάκια σε κρυοκολες στιγμές κατα την διάρκεια της ταινίας!!! Αφήνω εκτός τα χαμουροφασώματα..

Aπλά όταν πας με το καλό... πες μου σειρά κ θέση για να κλείσω απο πίσω...😂

popcorn-eating-popcorn.gif

Θα μασουλάω και με ανοιχτό το στόμα για πιο 3D surround ήχο..

tekwrek-epicgamers.gif

Reaction score
6.566
Εμενα ολα αυτα ειναι που μου αρεσουν. 8-)
Οποιος θελει μοναχικα μπορει να τσεκαρει κρατησεις μετα το περας μερικων ημερων και να την εχει πριβε την αιθουσα;)
Αυτο εμενα με θλιβει, θελω κοσμο , περι ορεξεως βεβαια...

Reaction score
260
Για δώστε κανα φρέσκο feedback!! Eχουν ηρεμήσει τα πράγματα εκει έξω ή μάλον εκει μέσα ?? Aν κ εικάζω πως θα είναι καλύτερα πλέον ... καθως η νεα γενια... δεν μιλάει πια...αλλά ασχολείται με τα κινητά...το πολυ πολυ να χαλασει το native contrast της αιθούσης...😁😁

Προφανώς και εγω θελω κόσμο...που να σέβεται όμως τον διπλανό του χωρίς να κανει καφρίλες κτλ. Προσωπικά είμαι για ένα σκοπό εκεί πληρώνοντας το αντίστοιχο τίμημα....αλλιώς θα πηγαίναμε σε καφετερια / μπαρακι .

Ωραία ιδέα πεταξες φίλε Soco. Η καλύτερη φαση ειναι να πας αργότερα!! 👍

alexis

Reaction score
32.381
Πάω (πήγαινα μάλλον) μόνο στη Sphera. Τώρα θα πηγαίνω μόνο ΙΜΑΧ. Δεν με χαλάει καθόλου όμως. 🥳

Ομιλίες από πάρα πολύ σπάνια έως καθόλου. Κανένα κινητάκι (οθόνη) που και που ανοίγει. Αλλά και πάλι σιγά. Στο Μ.Ι. ας πούμε (σε άλλη αίθουσα, εξαίρεση καθώς η Sphera ήταν κλειστεί) άνοιξε μια στο τέλος του διαδρόμου δεξιά 2-3 φορές στις 3 ώρες. Εντάξει, μην ήμαστε υπερβολικοί. Διαφορετικά καθίστε σπίτια σας.

Περισσότερο ενοχλούσαν τα πίσω ηχεία που έτριζαν παρά τα υπόλοιπα.

Last edited:

Reaction score
11.695
άνοιξε μια στο τέλος του διαδρόμου δεξιά 2-3 φορές στις 3 ώρες.
Αυτό εντάξει, δεν ενοχλεί. Αλλά τα μασουλήματα από όλους στην αρχή, αυξάνουν πολύ το επίπεδο θορύβου στην αίθουσα! :roflmao:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.130
  • Ανασχεδιασμένες αίθουσες για μια καθηλωτική εμπειρία: Τεράστια κυρτή οθόνη υψηλής φωτεινότητας, στο ύψος ενός πενταόροφου κτιρίου και αμφιθεατρική διάταξη καθισμάτων για τέλεια ορατότητα από κάθε σημείο.
  • :party:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.428
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim