- Reaction score
- 30.757
Τα συμπεράσματα δικά σας...παει κ αυτο τώρα...ολο μακακιες παίζουν πια...!! (Τρελες σφαίρες και Στραβοι πιλότοι...τα best of the best μου).
Τα συμπεράσματα δικά σας...παει κ αυτο τώρα...ολο μακακιες παίζουν πια...!! (Τρελες σφαίρες και Στραβοι πιλότοι...τα best of the best μου).
Σου λείπει. Φως ;
Ο laser ΙΜΑΧ προβολέας ζωγραφίζει. Μακράν η καλύτερη εικόνα που έχω δει σε κινηματογράφο! Απλά τέλεια.-Σου λείπει. Φως ;
Από τον προβολέα εννοώ
Από τα σαμπ ;
κατεβαίνουν αρκετά χαμηλά και στακατα ;
γραψε δυο λογια και για την ταινια.Ο laser ΙΜΑΧ προβολέας ζωγραφίζει. Μακράν η καλύτερη εικόνα που έχω δει σε κινηματογράφο! Απλά τέλεια.-
Ακόμα κι ο ήχος, που στην Sphera έδινε ρέστα, ήταν εξίσου καλός. Όσο για τα μπάσα, στακάτα ναι, αλλά όχι αρκετά χαμηλά. Πιθανόν να φταίει ότι ήμουν στην πρώτη σειρά του "επάνω" διαζώματος (Q17).
Σαν συνολική εμπειρία, μοναδική. Ναι, επιτέλους η Αθήνα έχει μια αίθουσα που πραγματικά της αξίζει.
Ειχε παιξει στην IMAX και αυτο.Πόσο κρίμα που δεν ήταν έτοιμη η αίθουσα νωρίτερα...
Μετά το χθεσινό, είμαι βέβαιος ότι το τελευταίο Mission Impossible θα ήταν μοναδικό σε ΙΜΑΧ.
Το είχαν.Πόσο κρίμα που δεν ήταν έτοιμη η αίθουσα νωρίτερα...
Μετά το χθεσινό, είμαι βέβαιος ότι το τελευταίο Mission Impossible θα ήταν μοναδικό σε ΙΜΑΧ.
Ειχε παιξει στην IMAX και αυτο.
Τα λένε νωρίτερα αυτά...Το είχαν.
26 Ιουνίου βγαίνει το F1.
Μια χαρά για εγκαίνια, αν και θα προτιμούσα ακόμα περισσότερο το Mission Impossible. Σίγουρα θα είμαι μέσα, ανεξαρτήτως τιμής.
Εκαναν βλακεία οι ίδιοι στα Village.Τα λένε νωρίτερα αυτά...![]()
Σε ευχαριστώ πάρα πολύΟ laser ΙΜΑΧ προβολέας ζωγραφίζει. Μακράν η καλύτερη εικόνα που έχω δει σε κινηματογράφο! Απλά τέλεια.-
Ακόμα κι ο ήχος, που στην Sphera έδινε ρέστα, ήταν εξίσου καλός. Όσο για τα μπάσα, στακάτα ναι, αλλά όχι αρκετά χαμηλά. Πιθανόν να φταίει ότι ήμουν στην πρώτη σειρά του "επάνω" διαζώματος (Q17).
Σαν συνολική εμπειρία, μοναδική. Ναι, επιτέλους η Αθήνα έχει μια αίθουσα που πραγματικά της αξίζει.