- Reaction score
- 30
Μετά απο πρόσφατο συμβάν βλάβης σε ενισχυτή μέλους(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα του), με αρκετά πιθανή αιτία της βλάβης της υψηλές θερμοκρασίας, αποφάσησα να βελτιώσω αυτό το κομμάτι στον ενισχυτή μου. Έχοντας λοιπόν ενα "Marantz SR6010" μόλις χθές του τοποθέτησα ενα "Infinity AIRCOM T10".
Χωρίς να έχω λοιπόν καμία γνώση για το θέμα το ρύθμισα να ξεκινάει τη λειτουργεία των ανεμιστήρων στους 35 βαθμούς όταν σβηστός ο ενισχυτής δείχνει 27 βαθμόυς και alarm στους 45 βαθμούς με ταχύτητα ανεμηστήρων 2η πιο αργή. Πρός το παρόν σε δικάναλη λειτουργία διατηρεί την θερμοκρασία στους 35 και πιστεύω πως μπορεί να την κατεβάσει κι'αλλο. Σήμερα θα γίνει δοκίμη και σε ταινία με πολυκάναλη λειτουργία. Αξίζει άραγε να το ρυθμίσω να κατεβάσει κι'άλλο την θερμοκρασία απο τους 35;
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία με ρωτάτε και φυσικά όλες οι γνώμες δεκτές
Και για να έχουμαι και μια εικόνα:
Χωρίς να έχω λοιπόν καμία γνώση για το θέμα το ρύθμισα να ξεκινάει τη λειτουργεία των ανεμιστήρων στους 35 βαθμούς όταν σβηστός ο ενισχυτής δείχνει 27 βαθμόυς και alarm στους 45 βαθμούς με ταχύτητα ανεμηστήρων 2η πιο αργή. Πρός το παρόν σε δικάναλη λειτουργία διατηρεί την θερμοκρασία στους 35 και πιστεύω πως μπορεί να την κατεβάσει κι'αλλο. Σήμερα θα γίνει δοκίμη και σε ταινία με πολυκάναλη λειτουργία. Αξίζει άραγε να το ρυθμίσω να κατεβάσει κι'άλλο την θερμοκρασία απο τους 35;
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία με ρωτάτε και φυσικά όλες οι γνώμες δεκτές
Και για να έχουμαι και μια εικόνα: