ΙNTEL CORE 2 DUO ΠΩΣ ?

Reaction score
14
RDoherty said:
:lol:
Για authoritative απαντήσεις σε δύσκολα τεχνικά θέματα πάμε στο Πλαίσιο Κηφισιάς και ζητάμε τον κ. Παπουτσά 8)
μεγάλε..... πόσο δίκιο έχεις! Είναι φιλαράκος μετά απο τόσες φορές που έχουμε ταλαιπωρήσει ο ένας τον άλλον και με εχει πραγματικά συμβουλέψει τέλεια και επαγγελματικά. :p :p :p :p

Reaction score
298
dream_GR said:
τελικά τελικά ο rdoherty μας έκανε όλους και να σκεπτόμαστε λίγο παραπάνω πρίν πιάσουμε το πληκτρολόγιο, και να προσέχουμε και λίγο παραπάνω το πώς γράφουμε.
Είσαι σε καλό δρόμο! 8)
[off topic]
Αν το καλοσκεφτούμε λίγο, οι περισσότεροι είμαστε οπτικοί τύποι. Κάνουμε ένα λάθος και μας "χτυπάει στο μάτι" ότι είναι λάθος, χωρίς να μπορούμε εκείνη τη στιγμή να κατεβάσουμε κανόνες και γραμματικές. Εκεί είναι και το κλειδί. Αν τα λάθη πολλαπλάσιάζονται, το μάτι πια συνηθίζει (όπως και το αυτί που ακούει συνεχώς "ανεξαρτήτΟΥ τιμής" και ξεχνάει ότι το σωστό είναι "ανεξαρτήτΩΣ τιμής"). Το πρώτο βήμα για να μιλάμε και να γράφουμε σωστά είναι να διορθώνουμε τους εαυτούς μας. Έτσι βοηθάμε ΚΑΙ τους άλλους.
[/off topic]
dream_GR said:
Είναι φιλαράκος
Ο άξιος ο άνθρωπος φαίνεται από μακριά - εγώ την πρώτη φορά που τον είδα, τον έπιασα από το βλέμμα και από τις κινήσεις ότι είναι τσακάλι.

Reaction score
14
RDoherty said:
Ο άξιος ο άνθρωπος φαίνεται από μακριά - εγώ την πρώτη φορά που τον είδα, τον έπιασα από το βλέμμα και από τις κινήσεις ότι είναι τσακάλι.
Ακου ερώτηση, θέλω να εχει δύο IDE bus το ASUS ΜΟΒΟ που θα αγόραζα. Τα χρειάζομαι γιατί θέλω 2 DVD και 2 παλαιούς απλούς IDE δίσκους (4 συσκευές σύνολο) ή και κατά διαστήματα βάζω επάνω και 4 DVD-R αν τα χρειάζομαι.

Tου λέω του Παπουτσά: εχει σίγουρα 4 IDE το MOBO? Ενώ ετσι εδειχνε μου λέει κάτσε να το ερευνήσουμε να είσαι 100% σίγουρος. Το βγάζει απο το κουτί το πάει δίπλα στον τεχνικό και αρχίζει να το ψάχνει μέχρι να το σιγουρέψει, οτι τελικά δεν ήταν το ενα Bus RAID και το αλλο IDE, όπως αρχικά φοβόταν.

Ψάξιμο στο ψάξιμο, και καλές συμβουλές.

ΥΓ τα ονόματα είναι στις PUMA φανέλλες που φοράνε, οπότε μόλις δείς τον Παπουτσά τον πιάνεις κολλητό!!
ΥΓ2. Οπως το λες με την ανορθογραφία. Οπτική συνήθεια μας γίνεται...

Reaction score
298
dream_GR said:
ΥΓ τα ονόματα είναι στις PUMA φανέλλες που φοράνε, οπότε μόλις δείς τον Παπουτσά τον πιάνεις κολλητό!!
Ενώ κάτι άλλοι εκεί μέσα είναι, Παναγιά βόηθα. Τα ζώα μου αργά .... Όμως φοβάμαι μη το κάψουμε το παλληκαράκι, θα πλακώσουν τίποτα αντίστοιχοι από 'δω και θα του κάνουν το βίο αβίωτο 8)

Reaction score
14
RDoherty said:
dream_GR said:
Ενώ κάτι άλλοι εκεί μέσα είναι, Παναγιά βόηθα. Τα ζώα μου αργά .... Όμως φοβάμαι μη το κάψουμε το παλληκαράκι, θα πλακώσουν τίποτα αντίστοιχοι από 'δω και θα του κάνουν το βίο αβίωτο 8)
σσσσ!!! :p :p :p :p :p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.253
RDoherty said:
dream_GR said:
Και για όσους θέλουν βοήθεια από πιο "ψηλά" στο συγκεκριμένο κατάστημα ας σφυρίξουν! 8)
Κάποιοι ξέρουν τι εννοώ... 8)

Reaction score
14
xfader said:
RDoherty said:
dream_GR said:
Και για όσους θέλουν βοήθεια από πιο "ψηλά" στο συγκεκριμένο κατάστημα ας σφυρίξουν! 8)
Κάποιοι ξέρουν τι εννοώ... 8)
Φσσσσ, σφυραω, εχω και ΠΜ και εμαιλ και ... :p :p :p

Reaction score
0
Χμμμμ άργησε 19 μήνες και τώρα φτείνετε την AMD; πίσω φίδια ... Έρχεται το 4χ4 monster truck να ποδοπατήσει τον Core 2 Duo ...

Reaction score
0
Καλως η κακως σημερα ο core2 δεν εχει αντιπαλο, ειδικα για overclockers, γιατι για τους υπολοιπους, με τις τρομερες πτωσεις τιμων της AMD ισως σε καποιες πειπτωσεις να συμφερει ενας AM2.

Δεν περιμενω απαντηση απο την AMD πριν το καλοκαιρι. Και ο 4Χ4 να ερθει, ο Kentsfield ειναι στη γωνια για να κυκλοφορησει πριν τα Χριστουγεννα (kentsfield = 2x Conroe δηλαδη 4απυρηνος). Για να απαντησει η AMD θελει τουλαχιστον 65nm και καινουρια αρχιτεκτονικη, εκτος αμα κανει κανενα μαγικο στα 65nm και χτυπανε οι CPUs τα 4ghz ευκολα.

Οσο για τους πωλητες στο Πλαισιο, το καψατε το παλικαρι τον Παπουτσα, γιατι δυστυχως σε αυτο το καταστημα ελαχιστοι ειναι γνωστες και αυτοι τραβανε και ολο το ζορι, και δε το λεω απλα σαν πελατης αυτο, ξερω εκ των εσω λογω δουλειας.

Reaction score
14
B said:
Οσο για τους πωλητες στο Πλαισιο, το καψατε το παλικαρι τον Παπουτσα, γιατι δυστυχως σε αυτο το καταστημα ελαχιστοι ειναι γνωστες και αυτοι τραβανε και ολο το ζορι, και δε το λεω απλα σαν πελατης αυτο, ξερω εκ των εσω λογω δουλειας.
Ας είχαν και οι άλλοι το "γατήσιο" λουκ του Παπουτσά, τις γνώσεις του, και προ-πάντων το κέφι και μεράκι με το οποίο ξέρει να ρωτάει και να συμβουλευει τον πελάτη....

το μόνο κακό του Πλαισίου Κηφισιάς είναι να μην σε στείλουν απο τον 2ο όροφο να πληρώσεις στο ταμείο του ισογείου και δή Σάββατο.... θές 1 ώρα μόνο για την πληρωμή...

Reaction score
298
B said:
Δεν περιμενω απαντηση απο την AMD πριν το καλοκαιρι. Και ο 4Χ4 να ερθει, ο Kentsfield ειναι στη γωνια για να κυκλοφορησει πριν τα Χριστουγεννα (kentsfield = 2x Conroe δηλαδη 4απυρηνος). Για να απαντησει η AMD θελει τουλαχιστον 65nm και καινουρια αρχιτεκτονικη, εκτος αμα κανει κανενα μαγικο στα 65nm και χτυπανε οι CPUs τα 4ghz ευκολα.
Ξεχνάς ότι η AMD έχει πολύ πιο προηγμένη αρχιτεκτονική επικοινωνίας με τη μνήμη (Hypertransport), ενώ η Intel θα μείνει στο παρωχημένο FSB χωρίς καν να έχει ανακοινώσει, πόσο μάλλον να υλοποιήσει, διάδοχη αρχιτεκτονική.

Reaction score
0
Υλοποιεί υλοποιεί , και έρχεται μετά τον Kensfield , αλλά δεν ξέρουμε τι ψάρια θα πιάνει , ούτε η ίδια η Intel δεν ξέρει ...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.775
RDoherty said:
B said:
Ξεχνάς ότι η AMD έχει πολύ πιο προηγμένη αρχιτεκτονική επικοινωνίας με τη μνήμη (Hypertransport), ενώ η Intel θα μείνει στο παρωχημένο FSB χωρίς καν να έχει ανακοινώσει, πόσο μάλλον να υλοποιήσει, διάδοχη αρχιτεκτονική.
Αν θέλεις, άνοιξε επί τούτου νέο θέμα, έχει ενδιαφέρον. Κάνε και κανένα σχήμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale