5 Μαρτίου 2005 #21 Cinemusic - Ανδρεας Μηνύματα 8.676 Reaction score 6 Ωραιος ωραιος. Επιτελους δεν κολαω μεχρι να ανοιξει. Φραπ οι σελιδες.
6 Μαρτίου 2005 #23 preve Μηνύματα 5.087 Reaction score 14 Επιτέλους! Το site λειτουργεί! (Γιατί στον προηγούμενο server....απλά δεν λειτουργούσε.)
7 Μαρτίου 2005 #24 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 49 Υπάρχει τουλάχιστον ένα 30% βελτίωση στον χρόνο "αντίδρασης" Καλόοοο........... Μπράβο Τάσο, Αντρέα!!
Υπάρχει τουλάχιστον ένα 30% βελτίωση στον χρόνο "αντίδρασης" Καλόοοο........... Μπράβο Τάσο, Αντρέα!!
8 Μαρτίου 2005 #25 johnywh Μηνύματα 228 Reaction score 0 Εγώ πάλι έχω ένα μικρό πρόβλημα με τα νέα μηνύματα που το είχα και στον παλιό server. Μπαίνω μέσα λέει πχ 25 νέα μηνύματα από την τελευταία επίσκψη πατάω το κουμπί και ... no new messages. Τι να φταίει? J.
Εγώ πάλι έχω ένα μικρό πρόβλημα με τα νέα μηνύματα που το είχα και στον παλιό server. Μπαίνω μέσα λέει πχ 25 νέα μηνύματα από την τελευταία επίσκψη πατάω το κουμπί και ... no new messages. Τι να φταίει? J.