Παιδες Χρονια Πολλα να ειστε ολοι καλα και να περασετε σουπερ οπου και να πατε!!!!
προσοχη στο δρομο για οσους φυγουν και με το καλο πισω για νεες ακροασεις...!!!!
μιχαλης
Ανυπομονώ να νοιώσω τη γεύση του σουβλισμένου αρνιού στον ουρανίσκο μου!
Περίεργο και συμβαίνει κάθε χρόνο:
41 ημέρες δεν μου λείπει το κρέας και γενικά τα μη νηστίσιμα, με το που μπαίνει η τελική ευθεία της Μεγάλης Εβδομάδας, κάτι παθαίνω.
Ονειρεύομαι ψητά, κοκορετσάκια, κοντοσούβλια, σουβλάκια, παϊδάκια, τζατζίκι, αυγά με μαγιονέζα και μουστάρδα… σταματάω εδώ γιατί μου τρέχουν τα σάλια .
Ξεκινάμε από το Σάββατο μεσημέρι, να παίζουμε σε νορμάλ εντάσεις, ώστε την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα, να ξεμπουκώσουμε για τα καλά τα ηχεία μας !
Ε ρε Παπαϊωάννου, Μπαγιαντέρας, Τσιτσάνης και λοιποί, που έχει να παίξει…
Χρόνια πολλά,Χριστός Ανέστη.
Να είστε καλά όλοι και όλες,να χαίρεστε ότι ποθείται,εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι.
Αντε και του χρόνου να είμαστε καλά και να το ξανα κάνουμε,με αγάπη ευτυχία και μπόλικες μουσικές ακροάσεις.
Καλώς σας ξαναβρήκα μετά απο ολιγοήμερη απουσία.
Μετά απο ένα εξοχικό τριήμερο,ξανά πίσω στις επάλξεις.
Αυτό το τριήμερο, ήταν όλα Super, ήταν όλα Hi.
Να δούμε τώρα τι θα δείξει και η ζυγαριά :mrgreen:,υπάρχει και αντίστοιχο θέμα στην "Εκτός ορίων"...
Μετά απο αυτήν την κρεπάλη,πρέπει να οργανωθούμε και να συνακροαστούμε...
Περιμένω προτάσεις.
Για γράψτε εσείς που πήγατε στην επαρχία,εκτός απο παρουσίες,γράψτε εάν ακούσατε τίποτα live, δηλ. φυσικά όργανα σε υπαίθριο χώρο.
Ολο και κάποιο γλεντι,όλο και κάποιο πανηγύρι θα ήταν κοντά στην περιοχή σας,Δεν μπορεί... .Για γράψτε λοιπόν πως ακούστηκε...
Σας γράφω από την Ανω Ασέα της Αρκαδίας συνδεδεμένος με ένα απλό modem σε τηλέφωνο με ταχύτητα στα 44Κ. Αψογη ταχύτητα και πολύ αξιόπιστη.
Εδώ η φύση είναι πολύ όμορφη. Καρυδιές, καστανιές, κουκουναρίες, και άγρια φυτά με πολύ όμορφα χρώματα. Το σπίτι που μένουμε βρίσκεται σε υψόμετρο 900 μ. και είναι χτισμένο στο υψηλότερο σημείο του χωριού με θέα τον κάμπο του δήμου Βαλτετσίου τον Πάρνωνα και τον Ταϋγετο
Το σπίτι είναι δυόροφο χτισμένο με πέτρα, κεραμοσκεπή και ξύλινα πατώματα. Οι δύο όροφοι επικοινωνούν με μία ξύλινη σκάλα.
Η Ασέα απέχει μόνο 18 χιλιόμετρα από την Τρίπολη. Την Κυριακή του Πάσχα βρεθήκαμε στην Πλατεία Ηρώων και περάσαμε πολύ όμορφα. Κάθε χρόνο, την Κυριακή του Πάσχα, ο Δήμος Τριπόλεως διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή στην Πλατεία με ζωντανή δημοτική μουσική, παραδοσικούς χωρούς σουβλιστά αρνιά, άφθονο κρασί και γλυκά. Ολα αυτά παρέχονται δωρεάν στους επισκέπτες της πόλης. Το γλέντι ξεκινάει νωρίς το πρωϊ και τελειώνει αργά το βράδυ.
Η Τρίπολη απέχει μόνο 2 ώρες από την Αθήνα (170χλμ) και είναι μία μοναδική ευκαιρία για όσους θέλουν να περάσουν ένα όμορφο Πάσχα σε μία επαρχιακή πόλη δίπλα στην εξοχή και να επισκευτούν ταυτόχρονα και τα γύρω χωριά της ορεινής Αρκαδίας.
Στην πλατεία Ηρώων της Τρίπολης το γλέντι ήταν φανταστικό. Δυνατή ζωντανή μουσική, πανέμορφα κορίτσια ντυμένα με παραδοσιακές τοπικές στολές χόρευαν μαζί με τους επισκέπτες και το κρασί έρεε άφθονο. Αν είμουν 20 χρόνια νεώτερος και ανύπαντρος θα ερωτευόμουν σ'ιγουρα ένα από αυτά τα κορίτσια και είτε θε έμενα για πάντα στην Τρίπολη είτε θα το έπερνα μαζί μου στην Αθήνα. Μάλλον θα έκανα το πρώτο, γιατί θα ήταν κρίμα για το κορίτσι να γεράσει πριν της ώρας του στην μολυσμένη Αθήνα.
Είναι κρίμα για τα κορίτσια των μεγάλων πόλεων που αναγκάζονται να καλύπτουν την οχρότητα της επιδερμίδας τους με κρέμες προσώπου και εισαγώμενο make-up. Τα κορίτσια της Τρίπολης και γενικά της Ελληνικής επαρχίας, έχουν ένα πολύ νεανικό και φυσικό χρώμα προσώπου που καμία σχέση δεν έχει με τα συνηθισμένα μακιγιαρισμένο πρόσωπο των κοριτσιών που ζουν στις μεγάλες πόλεις, όπως είναι η Αθήνα.
Επιστρέφω Αθήνα, πρώτα ο θεός, σήμερα το βραδυ.
Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, μόλις επιστρέψω στο σπίτι μου στην Αθήνα, θα είναι να ανάψω το σύστημα, να ζεσταθεί ο λαμπάτος προενισχυτής μου και να ακούσω τα βιολιά της Cremona μέσα από το σύστημά μου.
Τα όμορφα κορίτσια της επαρχίας θα είναι για μένα μία γλυκά ανάμνηση, ας περιμένουν.
Παρεμπιπτόντως και η σύζυγός μου στην Τρίπολη γεννήθηκε όπου έζησε εκεί τα πρώτα παιδικά της χρόνια. Η Τρίπολη βγάζει καλές πάστες ανθρώπων με έντονη προσωπικότητα, ζωντάνια, αυτοπεποίθηση και αγάπη για τη μουσική.