ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

Status
Not open for further replies.
J

JORDANELLI

Guest
Ζεύγος καλωδίων ρεύματος μήκους ενος μέτρου έκαστον χειροποίητα τερματισμένα με ακριβά βύσματα που έπαιζαν κατά καιρούς με καλούς και ακριβούς μονομπλόκ τελικούς δίνονται λόγω αγοράς ολοκληρωμένου.Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν υπάρχει άνεση χρημάτων συζητώ ανταλλαγή με INTERCONECT ανάλογης ποιότητος ανάλογης ποιότητος μήκους 1.5 μέτρου απαραίτητα η καλώδια ηχείων μήκους 2 μέτρων.Επειδη πρός το παρόν δεν μπορώ να βάλω φωτό απο το λαπτοπ θα στείλω σε οποιον ενδιαφέρεται φωτο με e mail.Ενδεικτική τιμή ανταλλαγής 400 ευρώ.Συνενόηση με ΠΜ.

T

Tadakis

Guest
Ενδιαφέρομαι. Αν θελεις στείλε μου πληροφορίες ή/και το τηλέφωνό σου να το συζητήσουμε.

J

JORDANELLI

Guest
Το τηλεφωνο μου ειναι 6945422126 και το σταθερο 210 4652189 μπορω νασου στειλω φωτο στο VIBER ηαν θελεις στειλε μου τηλ να σε παρω εγω.

J

JORDANELLI

Guest
Το ένα τεμάχιο έφυγε το έταιρο 10% κάτω στα 180 ευρώ η ανταλλαγή με INTERCONECT

J

JORDANELLI

Guest
Ισχύει δεκτή ανταλλαγή με αλλο καλώδιο ρεύματος μεγαλύτερου μήκους τουλάχιστον 1.5 μέτρου και αν χρειαστεί διαφορά μετρητών απο μέρους μου.

J

JORDANELLI

Guest
Στα 160 ευρώ δεκτή και ανταλλαγή με μεγαλύτερου μήκους ας είναι και ακριβότερο καλύπτω τη διαφορά.

J

JORDANELLI

Guest
Στα 140 ευρω και αμεση ζήτηση για μεγαλύτερου μήκους καλώδιο ρεύματος και μεγαλύτερης κατηγοριας αν υπαρχει και διαφορα απο εμένα.

J

JORDANELLI

Guest
Το καλώδιο πουλήθηκε ευχαριστώ το av site παρακαλώ να κλείσει.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.120
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead