ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου προτείνετε κάποια αξιόλογα καλώδια ρεύματος στην κατηγορία των 350,00€ για να δοκιμάσω στο σύστημα μου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
103
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Synergistic Research AC Master coupler μεταχειρισμενο στα 150-200 πολυ καλο για τα λεφτα του κ για 300-350 Virtual Dynamics Master 3.0

Reaction score
685

Καλησπέρα,

Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου προτείνετε κάποια αξιόλογα καλώδια ρεύματος στην κατηγορία των 350,00€ για να δοκιμάσω στο σύστημα μου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Oyaide Tunami,
Black Rhodium Jazz Super Mains

Reaction score
14

+ 1 για το tsunami και μάλιστα για κάθε χρήση. Αν τώρα θέλεις να το χρησιμοποιήσεις σε πηγή και ειδικότερα αν θες αέρα ψηλά, εικόνα και ανάλυση με μιά μικρή απώλεια στο βαθύ χαμηλό, δοκίμασε nordost shiva. Και τα δύο είναι ακριβώς στην τιμή που ψάχνεις.

Reaction score
3.926

Ο κανόνας στα καλώδια ρεύματος είναι ότι το ακριβότερο ακούγεται πάντα καλύτερα από το φτηνότερο. Ειδικά όταν γνωρίζεις την τιμή δεν μπορεί να σε ξεγελάσει κανένας. :123:

Μακρυά όμως από τα καλώδια που δεν έχουν CE. Εδώ ισχύει ότι το καλώδιο των 4 Ευρώ με CE είναι πιο ασφαλές από το καλώδιο των 2.000 Ευρώ χωρίς CE.

Reaction score
0

Ο κανόνας στα καλώδια ρεύματος είναι ότι το ακριβότερο ακούγεται πάντα καλύτερα από το φτηνότερο. Ειδικά όταν γνωρίζεις την τιμή δεν μπορεί να σε ξεγελάσει κανένας. :123:

Ειρωνικά το λες ή το πιστεύεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.706
Νεότερο μέλος
jimacid