ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ LAPTOP ME LCD TV

Reaction score
0
ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΙΑ FULL HD 32" SAMSUNG (32A656) KAI ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΑ ΜΕ ΤΟ LAPTOP ΜΕ ΑΠΛΟ ΚΑΛΩΔΙΟ RGB TO RGB. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ LAPTOP ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΜΟΡΦΗ AVI, ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΩΣΤΟΣΟ, ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (MKV FORMAT ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΙ (ΣΥΓΚΕΡΚΙΜΕΝΑ, ΓΡΑΦΕΙ "ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ"). ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΝΑΡΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ BLURAY, ΘΕΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ HD ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ LAPTOP ME ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ LAPTOP ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟ HD-DVI ΕΝΩ ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ (ΜΑΛΙΣΤΑ 4) ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ.
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ CONVERTERS ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ)???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Καλώς ήρθες, moutafg.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία, μια και αυτό αντίκειται στους κανόνες του φόρουμ, που τους αποδεχόμαστε με την εγγραφή μας.

Για το ερώτημά σου τώρα, λίγη υπομονή και θα το δει κάποιος που θα μπορεί να σε διαφωτίσει!

Reaction score
0
Καλώς ήρθες, moutafg.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία, μια και αυτό αντίκειται στους κανόνες του φόρουμ, που τους αποδεχόμαστε με την εγγραφή μας.

Για το ερώτημά σου τώρα, λίγη υπομονή και θα το δει κάποιος που θα μπορεί να σε διαφωτίσει!
εντάξει Μαρία, δεν το είχα προσέξει
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Διάβασε τον οδηγό και αν έχεις κάποια απορία το συζητάμε
ο συγκεκριμένος οδηγός είναι όντως πολύ χρήσιμος και με "ξεστράβωσε" λίγο. Ωστόσο, το ερώτημα μου είναι hardware και όχι software. Προφανώς αυτοί που έγραψαν στο thread του οδηγού είναι ένα κλικ πιο μπροστά από εμένα σε επίπεδο γνώσεων και δεν χρειάστηκαν βοήθεια στο (ίσως απλό) θέμα των απαιτούμενων καλωδίων/θυρών για σύνδεση Notebook με LCD TV.
Αν θέλεις πεσμου να γράψω την απορία μου σε εκείνο το thread και να μη συνεχίσουμε το συγκεκριμένο.

και πάλι ευχαριστώ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.322
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian