ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙ !!!!!

Reaction score
1.549
Σημερα προσπαθησα να κανω τις πρωτες μου εγγραφες με το revox αλλα ματαια ! η ενταση εγγραφης ηταν μηδενικη... η μαλλον μηδαμινη! τι ρυθμιζα το ενα τι το αλλο τιποτα!... μετα απο λιγα λεπτα θυμηθηκα πως κατω απο τον πατο του REVOX υπαρχουν ρυθμιστηκα... απο τα οποια πειραξα μονο το λεβελ του input και output . προς στιγμη νομιζα πως διορθωσα το προβλημα αφου ειδα τα VU meters να βαρανε σχεδον πικ αλλα ματεα... στο play back βουβαμαρα... μετα απο αλλες ρυθμισεις τελικα ακουσα ηχο...αλλα μονο τα highs !! ουτε μεσαια ουτε χαμηλα ουτε τπτ! .... και ερωτω! υπαρχει κανεις που να γνωριζει πως ρυθμιζετε το μπομπινοφωνο αυτο?? :113::121:

να αναφερω πως τα βυσματα ινπουτ και αουτπουτ ειναι καστομ απο φιλο ηλεκτρονικο αφου το μπομπινοφωνο δουλευει μονο με XLR

Reaction score
1.549
Απάντηση: ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙ !!!!!

πιστευω πως τα ειχε πειραξει κ αλλος πριν απο εμενα. πειραξα μονο τα λεβελ απο εισοδο κ εξοδο!

Reaction score
1.549

υπαρχει περιπτωση να φταινε τα XLR σε RCA που μου εφτιαχε ο ηλεκτρονικος ?

Reaction score
2.420

Καλησπέρα,το ίδιο προβλημα είχα και εγώ με την στάθμη εγγραφής η οποία ήταν πάρα πολύ χαμηλή και η δικιά μου άποψη είναι οτι έκανες λάθος που πείραξες τα συγκεκριμένα ρυθμιστικά .Εγώ έχω το Revox PR 99 και το πρόβλημα το έλυσα με τον εξείς τρόπο.Εβγαλα το πίσω καπάκι ,το οποίο βγαίνει εύκολα ,και ακολουθώντας τα καλώδια από τα XLR σε οδηγούν σε μια πλακέτα η οποία έχει δυο ρυθμιστικά ένα για το κάθε κανάλι,είναι η πλακέτα του μπαλανς.Εμένα τα ρυθμιστικά ήταν τέρμα χαμηλά ανεβάζοντάς τα η στάθμη εγγραφής ανέβηκε στα επίπεδα που ήθελα και έτσι έλυσα το πρόβλημα.Ο σκοπός αυτής της πλακέτας είναι να κάνει υποβιβασμό τάσης,πιστέυω και το δικό σου να έχει την ίδια σχεδίαση παρότι είναι το μοντέλο τρία.Καταπληκτικο μηχάνημα ,καλά ακούσματα.

Reaction score
1.549

ισως τα δικα μου ρυθμιστικα της πλακετας που λες ειναι αυτα στο πατο του ριβοξ!...

Reaction score
2.420

Καλό θα ήταν να κατεβάσεις το PDF του συγκεκριμένου μοντέλου. Και το ποιό ακίνδυνο είναι να κοιτάξεις και αυτά που σου πρότεινα παραπάνω.

Reaction score
1.549

το ψαχνω και δεν μπορω να το βρω! προσπαθω να βρω το manual

Reaction score
1.549

@aprasas νομιζω πως το προβλημα βρισκετε στα ρυθμιστικα που λες μεσα στο μηχανημα. αποτι προσεξα ειναι καθαρα θεμα εισοδου... γιατι με πηγη στο ινπουτ και απο τα ακουστικα ακουω χαμηλη ενταση και πικαρισμενη νομιζω... θελει ψαξιμο το θεμα..

Reaction score
1.549

τελικα σημερα αποφασισα να ανοιξω το revox οπως και εκανα... τελικα τα ρυθμιστικα στο πατο του μηχανηματος ειναι απο τις καρτες των ενισχυτων.... κατα τα αλλα ολα καλα μεσα οπως ειδα... τακτοποιημενα και σωστα... τι να φταει αραγε?...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis