ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ E-SHOP.GR.

Reaction score
5
Εγώ αγοράζω συνέχεια από το e-shop. Μία φορά μου βγήκε τζούφιος ένας επεξεργαστής. Δευτέρα τους τον πήγα, τετάρτη είχα πιστωτικό.

Και μάλιστα θα μπορούσαν να μου πουν χίλιαδυο πράματα αφού την εγκατάσταση την έκανα μόνος μου. Κι όμως την τετάρτη μου επέστρεψαν (έστε με μορφή πιστωτικού) όλο το ποσό του επεξεργαστή χωρίς να χρειαστεί να κάνω δεύτερο τηλέφωνο...

Reaction score
191
meletov η 7300gt που καηκε δεν υπηρχε αλλη σε gigabyte.

δεν τιθεται θεμα οτι δεν υπηρχε αλλη καρτα και περιμενα,υπηρχαν αλλες 4-5 απο αλλες εταιρειες,αλλα εμενα με ταλαιπωρησαν μεχρι να γινει ο τεχνικος ελεχγος.ασε που εχω και κανα τεταρτο αναμονη στο τ.κεντρο.

και το πλαισιο δινει καινουργια παντα απο rma,ποτε μτχ.ισως παλια να εδινε αλλα και παλι δεν νομιζω.

η μονη πατατα που εχω ακουσει για το πλαισιο ειναι οτι πουλαγε καποτε ανοιγμενους και χρηστιμοποιημενους δισκους(σε ελαχιστες περιπτωσεις)αλλα απο τοτε παντα ειναι σε σφραγισμενα σακουλακια.

μακρια απο eshop.

Reaction score
36
Απάντηση: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ E-SHOP.GR.

Χαιρετώ το φόρουμ ...:happy_4::happy_4::happy_4:.

Στο θέμα μας ..., ακούω όλα αυτά (διαβάζω μάλλον) για το e-shop, και έχω μείνει έκπληκτος !!,
και όλα αυτά γιατί εδώ και δυο χρόνια έχω μια "συνεργασία" με το συγκεκριμένο κατάστημα,
λόγω αναβαθμίσεων σε υπολογιστές φίλων που κάνω (εννοείτε δωρεάν έτσι ????? ... τι να τους κάνω :sad: φίλοι είναι).
Έχω παραγγείλει πάρα πολλά πράγματα, τα μοναδικά προβληματάκια ήταν με μια κάρτα γραφικών χαλασμένη
που αλλάχθηκε μεσα σε τρείς μέρες, και σε έναν σκληρό δίσκο WD2500JB που ήταν μάλιστα για δική μου χρήση
ο οποίος απλά έκανε παραπάνω θόρυβο απο τον κανονικό (στο "διάβασμα"), ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία
με τον τεχνικό και μου στείλαν άλλον. Στην ουσία δεν ήταν χαλασμένος !!.
Τι να πω δεν ξέρω, μπορεί να συμβεί και σε μένα ..., και μετα θα βγώ και θα λέω άλλα :mrgreen::mrgreen:.

Reaction score
1
Και εγώ τόσα χρόνια με το e-shop όλα πάνε super και μία κάρτα γραφικών μου την άλλαξαν μια χαρα!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309

Σίγουρα όλοι είχαμε κακές εμπειρίες σαν καταναλωτές από διάφορα καταστήματα. Επειδή έχω δουλέψει σε εταιρίες του χώρου ξέρω με σιγουριά ότι κανένας σε μια εταιρία δεν επιθυμεί να δυσαρεστεί τους πελάτες του. Όταν φτάνουμε λοιπόν σε ακραίες καταστάσεις και καταγγελίες σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω όμως, πάντα είναι τα παράπονα.

Προσωπικά πιστεύω ότι όταν μία εταιρία έχει εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις δεν μπορεί 5-6 περιπτώσεις να την κακοχαρακτηρίσουν...

Reaction score
14
εγώ εχω σχεδόν μοιρασμένες τις αγορές μου για σπίτι γραφείο αναβαθμίσεις φίλων συγγενών κλπ 1/3 eshop 2/3 Πλαισιο.

απο το eshop εχω αγοράσει μυριαδες προιόντων και οτι πρόβλημα είχα λύνονταν σχεδόν αμεσα. Το περισότερο που εχω περιμενει για να γίνει η αλλαγή ήταν το πήγα πρωί και με ειδοποίησαν με γραπτό μήνυμα το απόγευμα (ομως η αλλαγή εγινε μέσα στην μέρα)

Επίσης όταν εφτιαξα το htpc πρέπει να άλλαξα τα μισά και πάνω απο τα περιφερειακά που αγόρασα... δεν μου άρεσε το ένα δεν εκανε το άλλο, κανένα δεν είχε πρόβλημα και όμως όλα αλλάχθησαν και μάλιστα χωρίς πολλές ερωτήσεις. Μάλιστα στο Μενίδι όπου και ψωνίζω είναι δύο παιδιά ο Χρήστος και ο Θανάσης που είναι απίθανοι τύποι και σωστοί πωλητές!

Επίσης όσες ώρες τυχών περίμενα απογεύματα πάντα ή ταμίας η Ελενα (νοσοκόμα!!!!) μου κράταγε καλή παρέα, οπότε χαλάλι που κλείσαμε το μαγαζί 3 φορές (φύγαμε μετά τις 21:00 λόγω πιστωτικών κλπ κλπ)

Επίσης να αναφέρω ότι το κατάστημα που για εμένα είναι νούμερο 1 σε αλλαγές είναι το ΠΛΑΙΣΙΟ και θα παραμείνει νούμερο ενα γιατί απλά μπορεί λόγω μεγέθους να "φάει" και μερικές μούφες αλλαγές χωρίς να πέσει έξω ο προυπολογισμός του Γεράρδου. Το ίδιο ισχύει όμως και για το eshop που μιλάμε για τεράστιο τζίρο αλλά όχι την Large εμπορική αντίληψη του Γεράρδου.

Reaction score
7.333
Να ρωτησω κατι? Ολα αυτα που δεν σας αρεσουν και σας τα αλλαζουν τα πλασαρουν σαν καινουργια?
Εχω κανει 3 αγορες απο το e-shop χωρις να εχω καποιο προβλημα με το προιον αλλα με την εξυπηρετηση και την αντιμετωπιση απο τους πωλητες.Αν δεν τους ικανοποιουν τα χρηματα που τους δινουν δεν φταιω εγω να ξεσπουν επανω μου με νευρα και καθυστερησεις.
Οτι αγοραζω πλεον ειναι μονο απο το ΠΛΑΙΣΙΟ,ειναι λιγο πιο ακριβοι αλλα με αντιμετωπιζουν σαν "κυριο".

Reaction score
14
Να ρωτησω κατι? Ολα αυτα που δεν σας αρεσουν και σας τα αλλαζουν τα πλασαρουν σαν καινουργια?
Εχω κανει 3 αγορες απο το e-shop χωρις να εχω καποιο προβλημα με το προιον αλλα με την εξυπηρετηση και την αντιμετωπιση απο τους πωλητες.Αν δεν τους ικανοποιουν τα χρηματα που τους δινουν δεν φταιω εγω να ξεσπουν επανω μου με νευρα και καθυστερησεις.
Οτι αγοραζω πλεον ειναι μονο απο το ΠΛΑΙΣΙΟ,ειναι λιγο πιο ακριβοι αλλα με αντιμετωπιζουν σαν "κυριο".
θεωρητικά αν η συσκευασία είναι αθικτη ναι ξαναμπάινουν στο ράφι και επιστρέφουν σε αλλο πελάτη σαν καινούργια και είναι αλλωστε.

Αν όμως εχεις ανοίξει την συσκευασία σίγουρα εγώ δεν θα δεχόμουν να το αγοράσω. Επίσης ποτέ δεν φέυγω απο το ταμείο αν δεν κάνω οπτική αναγνώριση τόσο των αγορών μία μία όσο και το ότι είναι αθικτα.

Το πιθαν'οτερο οτι οποια αλλαγή γυρίσει στο eshop και στο κάθε μεγάλο κατάστημα που σέβεται τον πελάτη αυτό πέρνει RMA για τον αντιπρόσωπο ή τον εισαγωγέα.

Reaction score
26.506
ο οποιος το ελεγχει το ξανασυσκευαζει και το ξαναστελνει στο καταστημα.
απο τη στιγμη που εχει εγγυηση ομως νομιζω οτι δεν εχει σημασια...

Reaction score
0
Ας πω και εγω (εν ταχει) μια παρομοια ιστορια τρελλας απο το eshop

23/12/2007 Επιστρεφω δωρο που μου κανανε ενα bt handsfree (της HTC). Το προβλημα που ειχε ειναι οτι απλα ΔΕΝ δουλευε καθολου(αλλαξω 2 φορτιστες αλλα το ιδιο).Θεωρησα επειδη ηταν κατι απλο , οτι μεσα σε λιγα λεπτα θα ειχα εξυπηρετηθει. Τζιφος. Πρεπει να ελεγχθει απο το service μας,τωρα πνιγεται κτλ κτλ.Δινω τοπο στην οργη

24/12/2007 Τηλεφωνω και μαθαινω οτι δεν εχει ελεχθει απο το service.Η κοπελα στο τηλεφωνο λεει οτι θα αφησει μηνυμα να ελεχθει το δυνατον συντομοτερο. Ξανα τηλεφωνω την ιδια μερα και τα ιδια

27/12/2007 Εκ νεου τηλεφωνο οπου και μαθαινω οτι το handsfree ΔΕΝ εχει ακομα ελεχθει και οτι πρεπει να παει στο ΜΕΝΙΔΙ (ΝΑΙ!!) για ελεγχο! Για κατι τοσο απλο (δεν μιλαμε τωρα για κανα conflict καρτας με Vista με καποια τρελλη BIOS ρυθμιση κτλ κτλ) , αλλα για ενα $#%# handsfree που ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Αν ειναι δυνατον! (Τους ψιλοστολισα τηλεφωνικα επ'ευκαιρίας)

Θα ξανατηλεφωνησω αυριο και ελπιζω οι επιστημονες του eshop που ειναι κρυμμενοι στο αρχηγειο τους στο εξωτικο Μενιδι να εχουν βγαλει καποιο πορισμα!

ΥΓ Γενικα παντως να ξερετε οτι ο νομος οριζει οτι αν μια συσκευη που εχει παει για service δεν εχει επιστραφει διορθωμενη/καινουργια στον καταναλωτη εντος 15 εργασιμων,δικαιουται συσκευης αντικαταστασης

Reaction score
0
Παίδες καλησπέρα, αγόρασα κι εγώ προ εβδομάδος μια κάρτα agp από το πλαίσιο και αφού την χρησιμοποιήσα αποφάσισα ότι δεν μου κάνει καθώς δνε υποστηρίζεται harware accelaration στα κωδικοποιημένα HD videos..Πήρα τηλ και τους ρώτησα αν μπορώ να την αλλάξω, με ρώτησε ο υπάλληλος γιατί και του απάντησα λόγω λάθος επιλογής στο δίαυλο. Νομικά μπορώ να την επιστρέψω και να πάρω χρήματα πίσω;(απίθανη αυτή η εκδοχή). Τουλάχιστον θα καταφέρω να μου κόψουν κάποιο πιστωτικό ή θα αναγκαστώ να αγοράσω κάτι άλλο επιτόπου;

Reaction score
2

Νομικα ναι για το χρήμα φτανει να πας....σήμερα (μεχρι 10ημερο στέκει)

Αν θες κάτι άλλο, παρε πιστωτικό και ξαναπήγαινε, διότι θα φανει η πατατιά (πως θα ξαναπάρεις τον ίδιο διαυλο επι τόπου????)

Reaction score
0
Δεν νομίζω ρε συ Γιάννη να μπορεί να την επιστρέψει αν ανοιχτεί η συσκευασία .
Ποιός θα την ξανα-αγόραζε χρησιμοποιημένη (έστω και ελάχιστα)?
Εκτός αν την πάρουν πίσω (καλή τη πίστη) και την χρησιμοποιήσουν σε αυτο-συναρμολογούμενο σύστημα ή πουληθεί ώς ελάχιστα χρησιμοποιημένη.

Reaction score
0
Τεράστιο πρόβλημα και εγώ. Αγόρασα πριν 3 βδομάδες ενα σκληρό WD Home edition MYbook 1ΤΒ . Πάω σπίτι, τον ανοίγω, τον συνδέω. Τίποτα δεν σπινάρει. Τέζα είναι. Πάω την άλλη μέρα το πρωι. Τον επιστρέφω. Μου λένε θα πάει σέρβις αθήνα και σε 5 εργάσιμες θα έχετε τον καινούργιο. Έχουν περάσει 3 βδομάδες. Μου είπαν οτι πρέπει να πάει στην αντιπροσωπεία και απο εκει να γίνει RMA. Ζητάω το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας για να συνεννοηθώ μου λένε οτι ΔΕΝ μου το δίνει γιατι απαγορεύεται.

Η δική μου απόφαση είναι οτι δεν ξαναπαίρνω απο το συγκεκριμένο κατάστημα κάτι. Προτιμώ να αγοράσω απο το Πλαίσιο που έχει άμεση αντικατάσταση και ουσιαστικά απορροφούν αυτοί τον χρόνο αντικατάστασης.
Δεν γίνεται να δίνω 200 ευρώ για ένα σκληρό και να έχει περάσει ένας μήνας και ακόμη τίποτα. Η κατηγορία δεν είναι οτι το προιόν είναι χαλασμένο. Δεν είναι δικό τους θέμα αυτό. Αλλα απο την στιγμή που δεν απορροφούν αυτοί τον χρόνο αντικατάστασης δεν ασχολούμε μαζί τους πλέον.

Reaction score
2

Με πιστωτική πλήρωσες, πουλάκι μου? Παρέλαβες το προιόν Ελαττωματικό? Υπέγραψες κάτι?

Αν οι 2 πρωτες απαντήσεις ειναι θετικές και η τρίτη αρνητική, πήδα τους μέσω τραπέζης - πήγαινε και κατάγγειλε την χρέωση στην Τράπεζα....

Αν δεν δουλευει εν τη παραδόσει, δεν ισχύει ο ορος που λέει "τα προιοντα παραλήφθησαν και ο πελάτης εκρινε οτι ειναι της αρεσκείας του." Ταυτόχρονα με την αγορά, τα προιόντα δεν ειχαν προσυμφωνημένη ιδιότητα, και ο πωλητής υποχρεουται σε άμεση αντικατάσταση.

Reaction score
0
Μετρητά. Ναι. Το τιμολόγιο παραλαβής.

Άκρη δεν βρίσκεις. Το σέρβις δεν απαντά σχεδόν ποτέ.
Απλα δεν ξανα αγοράζω κάτι απο αυτούς. Αν νομίζουν οτι έτσι θα κάνουν δουλειά είναι απλά γελασμένοι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.461
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO