ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Reaction score
4.375
Θέλω ,επισήμως, να καταγγείλω τον συντονιστή διότι δεν καλωσορίζει κανέναν και όλη τη βρωμοδουλειά την κάνω εγώ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

1ον ελειπα εκτος Αθηνων και
2ον ξεχνας την ιδιοτητα μου!:happy_8: :happy_8:

Reaction score
1.213
Θέλω ,επισήμως, να καταγγείλω τον συντονιστή διότι δεν καλωσορίζει κανέναν και όλη τη βρωμοδουλειά την κάνω εγώ.

:cool_4: :cool_4: :cool_4:

Eπιτελους τον ξεμπροστιασες...που ολη μερα το ρεμαλι γυρναει στο shoutbox και δεν δινει ενα χερι βοηθειας...

ΝΙΚΟ -> )()()()(

Γιαυτο τα επομενα καλωσορισματα να τα κανει ο βλεπε πιο πανω ρεμπελος μεχρι να βρεθει σε κατασταση.:pc:.. :crazy_1: ..για τιμωρια !!

Δουλεψε ρε ρεμαλι...με αυτα που κανεις που να βρει το κοριτσι χρονο να ψαξει τον....ΕΡΩΤΑ !!! Ακαρδε...:mad_3:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

:cool_4: :cool_4: :cool_4:

Eπιτελους τον ξεμπροστιασες...που ολη μερα το ρεμαλι γυρναει στο shoutbox και δεν δινει ενα χερι βοηθειας...

ΝΙΚΟ -> )()()()(

Γιαυτο τα επομενα καλωσορισματα να τα κανει ο βλεπε πιο πανω ρεμπελος μεχρι να βρεθει σε κατασταση.:pc:.. :crazy_1: ..για τιμωρια !!

Δουλεψε ρε ρεμαλι...με αυτα που κανεις που να βρει το κοριτσι χρονο να ψαξει τον....ΕΡΩΤΑ !!! Ακαρδε...:mad_3:

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ...ΠΛΥΝΩ:happy_8::happy_8:

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ...ΠΛΥΝΩ:happy_8::happy_8:

Καλα εσενα μια κουβεντα...σου ειπανε
και αμεσως να το παρεις τοις μετρητοις...

ΝΙΚΟ το ''δεν πλενεις και τιποτα να με ξεκουρασεις''...το πηρες μαλλον απο φοβο !!!
:cool_11::cool_11::cool_11:

Υ.Γ Τωρα μπορεις να με απειλησεις οτι θα με ...σιδερωσεις !!! :cool_11::cool_11:

Reaction score
173
Απάντηση: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Εγω ειμαι με τη Γιωτα.
Ειναι ευγενεστατη (οταν κοιμαται):crazy_3:

Reaction score
164
Κάνεις τη βρωμοδουλειά και οι νέοι θεστήκανε πατόκορφα! )(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv