ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ CANON EOS 550D BODY + τώρα ο ΦΑΚΟΣ!!!

Μηνύματα
1.453
Reaction score
50
Απάντηση: Re: ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ CANON EOS 550D BODY + τώρα ο ΦΑΚΟΣ!!!

Αν και έχει πάρει λιγάκι την κατηφόρα η τιμή της (από ότι ακούω) η 7D έχει όμως και πλεονεκτήματα σε σχέση με τις πιο μικρές αδελφές της και ένα από αυτά το οποίο είναι η τρομερή ανθεκτικότητα που έχει στις ταλαιπωρίες από την χρήση και τις καιρικές συνθήκες!

Για το βίντεο αποτέλεσμα (θα μιλήσω για την EOS 550D με 18-55IS που έχω), αν τραβήξεις σε εξωτερικό χώρο και ειδικά φύση με ποικιλία χρωμάτων μία καλά φωτισμένη μέρα (για να έχεις με τον συγκεκριμένο φακό ISO κάτω του 800 και να μπορείς να παίξεις λιγάκι με το διάφραγμα) θα σου πρότεινα όταν πας να δεις το αποτέλεσμα να καθίσεις καλά!
Τέτοια ποιότητα στα 800€ δεν φανταζόμασταν ότι θα είχαμε ούτε στα όνειρά μας!
Το αποτέλεσμα απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!
Και για να πάρεις γεύσεις απλά "ζάλισε" το google και το youtube για το video της 550D....αυτά ξέρουν :126:
πραγματι ειναι εκπληκτικα.
Με το focus ομως τι γινεται? ειναι ευκολη υποθεση μανιουαλ? η σε ταλαιπωρει μεχρι να εστιασει? υποθετικα ενας φακος με usm θα το κανει πιο γρηγορα.Σωστα?
 

Μηνύματα
159
Reaction score
12
Απάντηση: ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ CANON EOS 550D BODY + τώρα ο ΦΑΚΟΣ!!!

με το focus έχεις ένα δίκιο!όσο για το manual χειρισμό όταν φύγεις απο μια compact πάντα συναντάς δυσκολίες!αλλά με τον καιρό ξεπερνιούνται όλα!:) (αν εννοείς αυτό!:) :) :) )

τώρα ένα φακό wide για τοπία και μετά ένα tele καθώς και ακόμα ένα μεγαλύτερης εστιακής απόστασης και μετά ακόμα ένα....ακόμα ένα...... :) και μετά ξύπνησα μου φαίνεται γιατί....όνειρα είναι αυτά!:) :) :) χαχαχαχαχαχα
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.790
Μηνύματα
2.876.120
Members
37.949
Νεότερο μέλος
tzino
Top