Κάποιος με μαύρη ζώνη στα PC?

Reaction score
11
Πρίν μερικές ημέρες αγόρασα αυτό το netbook προκειμένου να μπεί στην κεφαλή του rack μαζί με έναν εξωτερικό δίσκο 1Tb και να αποτελέσει την πηγή του συστήματος.
Πρώτο μέλημα ήταν να αναβαθμισθεί η μνήμη RAM σε 2 gb, να αγορασθεί ένα bluetooth ποντίκι και να απεγκατασταθούν όλα τα βαριά - άχρηστα αντιβιωτικοδιαφημιστικά προγράμματα.
Εγκαταστάθηκε Foobar με Asio4all drivers και συνδέθηκε στην EMU0404 με USB φυσικά.
Η απογοήτευση δεν άργησε να έρθει όταν ο ήχος μετά τα πρώτα λεπτά λειτουργίας παρουσιάζει εντονότατα stutters :111:.
Σαν να γεμίζουν τα buffers ένα πράγμα και ο,τι δεν προλαβαίνει να φορτωθεί απο το τραγούδι να κόβεται.
Μετά απο πολύ ψάξιμο το μόνο που μπόρεσα να βρώ που να μοιάζει στο πρόβλημά μου είναι αυτό, χωρίς όμως να το λύνει.
Πριν μου γίνουν τα νεύρα τσουρέκια και πετάξω το κομπγιούτερ απ'το μπαλκόνι, μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα please?
Ίσως σε βοηθήσει αυτό το link, http://www.productionforums.com/viewforum.php?f=25
όπου, όσο και να φαίνεται απίστευτο, είναι ειδικό για συζήτηση και τεχνική υποστήριξη γύρω από την EMU 0404 USB. :107:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Ευχαριστώ για την αμεσότητα Costas Coyias!

Η συσκευή παίρνει ρεύμα απο το εργοστασιακό εξωτερικό τροφοδοτικό της, κανονικά...
Με το που θα συνδεθεί η κάρτα στη USB η τροφοδοσία γίνεται μέσω της θύρας και όχι από το τροφοδοτικό.
Το εξωτερικό τροφοδοτικό υπάρχει μόνο για τη περίπτωση που η 404 χρησιμοποιήται σαν εξωτερικός προενισχυτής μικροφώνου.

Reaction score
20.786
Απάντηση: Κάποιος με μαύρη ζώνη στα PC?

Αν και δεν είναι ακριβώς ίδια περίπτωση, να αναφέρω ότι το δικό μου aspire one 150, το προηγούμενο μοντέλο από το D δηλαδή, (με περασμένα τα Windows 7) δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα με τα ηχειάκια Z-10 της Logitech, που συνδέονται σε USB (έχουν δικιά τους κάρτα ήχου δηλαδή), και τον driver που βάζουν τα ίδια τα 7. Δεν έχω ασχοληθεί βέβαια, κι ούτε βλέπω τον λόγο, με driver τύπου asio4all, αφού όπως ανέφερε κι άλλος φίλος σε προηγούμενο μήνυμα κυρίως χρησιμεύουν στις εγγραφές (λόγω χαμηλού latency) παρά στην αναπαραγωγή...

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Ψάξτε για ένα μεταχειρισμένο Macmini ή ένα Macbook να τελειώσουν τα βάσανα και οι περιπέτειές σας και να ακούτε μία κλάση καλύτερα.
Θ.Ζ.

Reaction score
43
Το πρόβλημα λύθηκε με ASIO2KS drivers και 40 - 45 ms latency.
Για όσους πιθανόν το αντιμετωπίσουν στο μέλλον...
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera