Κάποιο απλό dvd;;

Reaction score
14
Γεια σας!
Μου χάλασε κάποιο παλιό dvd και θέλω να αγοράσω κάποιο απλό αλλά με σύνδεση HDMI και να μπορεί να διαβάσει ελληνικά σε divx ΚΑΤΩ :prof: όμως από το ψυχολογικό φράγμα των 100ε. Θα ήθελα όμως κάποιο ΄"επώνυμο". Μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνεται;;:cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
a) Toshiba 470E-Μπορεί να χρειαστεί firmware για ελληνικούς υπότιτλους στα DVIX.1080p upcaling

b) LG 298H-1080i upcaling.Έτοιμο στους υπότιτλους.

Reaction score
6
Για το toshiba ακούω και εγώ ότι έχει κάνει.....θραύση!!! (είναι αν δεν κάνω λάθος και στα 69ευρώ!)
Για το lg δεν ξέρω, αλλά υποθέτω μια από τα ίδια! ;-)

Reaction score
14
Θα έπαιρνα το Toshiba SD-470E ...που είναι και πιο φτηνό, αλλά δεν έχει θήρα usp για να βλέπω έστω και λίγες ταινίες κατεβασμένες από το ίντερντ και για αυτό αναγκαστικά στρέφομαι στο LG.
Φυσικά με ενδιαφέρει η σύνδεση HDMI πολύ.
Ακόμη όμως το ......"ψάχνω"!!!!

Reaction score
0
Εγώ πήρα το Toshiba SD470 απο ΠΛΑΙΣΙΟ χτές έναντι 74 Ευρώ. Καλό στην όψη και λεπτό μηχάνημα αλλά:
1. ενοχλητικό το έντονο μπλέ φώς που διαχέεται απο το διαφανές tray του και σε αποσπά από την θέαση της οθόνης, καθώς και
2. οι Ελληνικοί υπότιτλοι φαίνονται μέσα σε γκρί πλαίσιο που εμένα προσωπικά με ενοχλεί.
Αν κάποιος απο το forum ξέρει κάποιο τρόπο για να εξαφανίσω το γκρί πλαίσιο και να βλέπω μόνο τα γράμματα στους υπότιτλους ας μου το πεί κι εμένα, θα τον ευγνωμονώ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis