Κάρτα ήχου

Reaction score
0
Στο HTPC έχω τα ηχεία (Creative GigaWorks S750 7.1) συνδεδεμένα αναλογικά με την κάρτα ήχου της μητρικής ώστε να μπορώ να ακούω όλα τα νέα φορμά ήχου μέσω του PowerDVD (Blu-ray).

H ερώτηση μου είναι αν χρειάζεται να αλλάξω κάρτα ήχου. Αν βάλω κάποια άλλη (πάλι με αναλογική σύνδεση των ηχείων) θα έχω καλύτερα αποτελέσματα στην ποιότητα ήχου ή δεν θα έχει καμιά διαφορά?

Reaction score
1.214
Ποια ειναι η μητρικη ? Ποσα λεφτα θα εδινες για καρτα ?

Οτι θα υπαρχει διαφορα θα υπαρχει , μεγαλη η μικρη εξαρταται απο την παραπανω ερωτηση.
Τωρα δεν ξερω στις ταινιες μονο ποσο αντιληπτη θα γινει και αν καποιος θεωρει τελικα οτι αξιζε το ποσο που εδωσε .

Reaction score
12.136
Ότι θα υπάρχει διαφορά θα υπάρχει, αλλά κατά πόσο θα είναι ακουστή από το ηχοσύστημα της Creative; Θα αξίζει τα λεφτά του ή δεν θα ακούσει τίποτα ο φίλος Nodens παρά μόνο με κορυφαία ακουστικά;

Reaction score
0
Ποια ειναι η μητρικη ? Ποσα λεφτα θα εδινες για καρτα ?

Οτι θα υπαρχει διαφορα θα υπαρχει , μεγαλη η μικρη εξαρταται απο την παραπανω ερωτηση.
Τωρα δεν ξερω στις ταινιες μονο ποσο αντιληπτη θα γινει και αν καποιος θεωρει τελικα οτι αξιζε το ποσο που εδωσε .
Η μητρική είναι η Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI. Θέμα χρημάτων δεν υπάρχει (σε λογικά πλαίσια πάντα)

Reaction score
0
Νομίζω ότι το θέμα έχει νόημα, μόνο άν η έξοδος της (όποιας) κάρτας ήχου, συνδεθεί σε ενισχυτή > κανονικά ηχεία.

Reaction score
2
τα creative συνδεονται με οπτικη ινα??

η μητρικη σου εχει εισοδο οπτικης ινας?

Reaction score
0
τα creative συνδεονται με οπτικη ινα??

η μητρικη σου εχει εισοδο οπτικης ινας?
Τα έχω συνδεδεμένα αναλογικά για να παίζουν τα νέα φορμά ήχου. Αλλιώς πρέπει να βγει ο ήχος μέσω HDMI σε ενισχυτή.

Reaction score
1.214
Θέμα χρημάτων δεν υπάρχει (σε λογικά πλαίσια πάντα)
Nodens ειναι λογικο μια καρτα που κανει πχ 100-120 (μια που ειπες λογικα πλαισια παντα :137: ) να ειναι πολυ καλυτερη απο το ηχητικο κομματι μιας mobo .Απο κει και περα οσο καλυτερο ειναι το συστημα και οι ηχογραφησεις τοσο περισσοτερο θα φανει η διαφορα.
Τωρα σε ταινιες κυριως (τιποτα εφφε , καμμια εκρηξουλα και κανας διαλογος :114: )και με ενα ηχοσυστημα σαν τα creative δυσκολα μπορει να πει καποιος οτι θα πεταχθεις απο τη θεση σου η θα ανατριχιασεις απο τις διαφορες που θα ακουσεις. :114:
Μπορεις ομως να πεις δεν μ@ , να παρεις μια καρτουλα στα λεφτα που ανεφερα (πχ καμμια xonar , prelude κλπ ) και αν αργοτερα αναβαθμισεις και το home theater να την χαρεις πιθανοτατα και περισσοτερο.Προσεχε με τις τελευταιες αφιξεις και τα φορμα που υποστηριζουν και σε ενδιαφερουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.641
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale