Κέρδισα 900.000$

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
ΝΑΙ! Επιτελους επιτελους ΚΕΡΔΙΣΑ 900,000 δολλαριΩΝ!!!!
ΤΙΙΙΙ; δεν με πιστευετε; Οριστε και το επιβεβαιωτικο ημεηλ
"κερδίσατε εννιακοσίων χιλιάδων δολαρίων από τη Microsoft, στείλτε το όνομά σας, τη χώρα και τηλ"
Απο ποιον; απο την...
PROEX <[email protected]>
Τωρα να δειτε High end - μεχρι και παπουτσια χάιενντάδικα θα βαλω!
Αυριο στελνω τα στοιχεια που ζηταει;)
με ανησυχει ομως οτι το ιδιο ημεηλ σταλθηκε και σε καποιον [email protected]. Λετε να τα στειλω αποψε και να τον "φαω" στη στροφη; πλακα θα΄χει:)

gikas

Banned nimas
Reaction score
14
Προηγήθηκε κάτι που έκανες ή έτσι ξεκάρφωτα; έλεγξες αν είναι spam ή απάτη για να σου αποσπάσουν στοιχεία;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Καφε θελεις αγορινα μου; Στη...Βραζιλια θα σε παγω (μπας και γουσταρεις Κολομβια για..."αλλα";) )

gikaς, λες να με κανουν πλακα;; μπα δεν πιστευω! Το site παντως ανοιγει

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.514
Προηγήθηκε κάτι που έκανες ή έτσι ξεκάρφωτα; έλεγξες αν είναι ή απάτη για να σου αποσπάσουν στοιχεία;

Spam είναι βέβαια!

Για πλάκα άνοιξε θέμα ο Λάκης
.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.514
Ε τότε θα με κεράσει καφέ ο Λάζαρος! :D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
lesarros θα παρουμε ολα τα media players που κυκλοφορουν, ετσι;:)

Σιγα σιγα βλεπω να κερδιζουν ολοι οι avsites!

Reaction score
8.905
εγώ δεν κέρδισα....:(

κρίμα γιατί ήθελα να κάνω ένα δώρο στο φιλόπτωχο ταμείο.....:p :laugh:

Last edited by a moderator:

gikas

Banned nimas
Reaction score
14
Σιγά τα λεφτά :p
εμένα μου είχε έρθει αυτό

"My name is James Rotimi personal lawyer to XXXXX, who died as a result of auto accident (May his soul rest in peace).I hereby seek your consent to present your name to ΥΥΥΥΥ bank to stand as the next of kin to my late client and inherit the money with me through my assistance. The money value at 9.6 million dollar was deposited by ΥΥΥΥΥ, before his death. Kindly get back to me if you want more details about this case."

εννοείται ότι το έστειλα αδιάβαστο. :laugh:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αβγδ Πλακα εχεις...μμμμ....

gikas φαινεται οτι λυπηθηκες να κερασεις καφε:)

Reaction score
1.458
Όχι, τη Πηνελόπη Πλάκα! :p

Η Πηνελόπη Πλάκα δεν είναι υπέρ της συγκατοίκησης και έχει τους λόγους της.

«Μόνο με το σκύλο μου τον Περί έχω συγκατοικήσει! Συγκάτοικός μου στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν είναι εύκολο να συγκατοικήσεις με έναν άνθρωπο, να έχεις κοινό σπίτι, ίδια ντουλάπα. Το φοβάμαι πολύ», εξήγησε στο You η ηθοποιός. Η Πηνελόπη Πλάκα σε έναν άντρα ψάχνει ασφάλεια και τρυφερότητα. «Ζηλεύω όπως ζηλεύει ο κάθε Σκορπιός, μέσα σε λογικά πλαίσια» και αποκάλυψε ότι την έχουν απατήσει και το έχει μάθει. «Η πιο μεγάλη εκδίκηση, βέβαια, είναι η αδιαφορία. Γιατί διάβασα σε ένα βιβλίο ότι το πιο άσχημο πράγμα του κόσμου είναι να απιστήσει ο άλλος και να μην αντιδράσεις, απλά να του πεις «γεια». Θα ήθελα να δείχνω την ηλικία μου. Όταν είμαι με παρέες μου λένε τι χαρούμενο παιδί είσαι ενώ στην κάμερα μαγκώνομαι και βγάζω κάτι μεγαλύτερο που δεν είμαι εγώ»

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/345869/pinelopi-plaka-fovamai-tin-sygkatoikisi#ixzz3H6By2Ne6

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.253
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale