Κίνηση στις tv: μήπως κάτι πάει στραβά?

Reaction score
0
Παιδιά για χαρά μια και είναι η πρώτη μου -νέα- επαφή με forum εδώ και μερικά χρόνια!

Ερώτηση λοιπόν: Μήπως θεοποιούμε τις tv λίγο?
Ήμουνα χθες σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης και έπαθα -αρνητικά- πλάκα. Μια Samsung 46Β6000 -την 'τέσταρα' γιατί την πήρε ο αδερφός μου στην Ξάνθη και δεν την έχω δει ακόμη- έπαιζε ένα από τα πιο εντυπωσιακά από εικόνα Blu Ray, το Fast & Furious Tokio Drift και η κίνηση ήταν τραγική!

Έπαιζε μια σκηνή που ο νεαρούλης πάει στο γιαπωνεζοσχολείο και η εικόνα είχε άπειρα σπασίματα για 10 λεπτά. Σαν αν έχανε καρέ κάτι. Τι σοι 100Hz και σουπερντούπερ επεξεργαστές είναι που έχουν οι tv -το συγκεκριμένο μοντέλο δείχνει να έχει πολλά ηλεκτρονικά καλούδια- και η εικόνα ήταν τόσο κουραστική?

Προσωπικά δε δεν με ενδιαφέρει εαν ήταν στο Χ ή Υ mode. Νομίζω πως 14 χρόνια μετά τις πρώτες φλατ οθόνες πρέπει να μην βλέπω τέτοια πράγματα και να παίζουν out of the box τουλάχιστον πολύ καλά.
Απογοήτευση...

Reaction score
0
Απάντηση: Κίνηση στις tv: μήπως κάτι πάει στραβά?

Σιγουρα υπαρχουν πολυ πιο ηδηκοι απο μενα να σου απαντησουν,αλλα νομιζω οτι εχει να κανει με το καθε υλικο που παιζει καθε φορα η tv,δηλαδη,η δικια μου plasma panasonic pz85 που θεωρηται απο τις καλητερες σε κινηση καποιες φορες σερνεται και σε dvd και σε τηλεοπτικο.παντως την tv που αναφερεις την εχω δη με ταινια blu rey και η κινηση της "σκοτωνε".

Reaction score
6

Σε ποιο καταστημα ησουν;;
Μην βγαζεις συμπεράσματα από αυτά που βλεπεις στις βιτρίνες…
Εχει τύχη λογο αδυναμίας υποστήριξης ολων των tv να παίζουν την ιδια εικονα ,να καταλήγουν να τις συνδεουν με λαθος σημα ..
Χαρακτηριστικό παραδειγμα στο νέο υποκατάστημα της media markt που λόγο του οτι καποιες tv δεν τους κλείδωναν σε 1080 έδωσαν σε ολες 720 στα 50hz..
Όπως ηταν φυσικο ολες οι tv εδειχναν χαλια οσον αφορα την κίνηση ..
Αυτό συνέβαινε τις πρώτες μερες λειτουργίας του υποκαταστήματος και δεν ειμαι σίγουρος εάν εξακολουθεί να συμβαίνει μεχρι σημερα.

Reaction score
0

Παιδιά ήτανε στο Public στο εμπορικό Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Η τηλεόραση έπαιζε μόνη της από ένα blu ray της ίδιας εταιρίας -Samsung, δεν ξέρω το μοντέλο. Δεν ήταν συνδεδεμένη με κάποιο hdmi splitter ή κάτι τέτοιο οπότε δεν 'έχανε' από κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω, απογοητεύτηκα από αυτό που είδα. Και ούτε μπορώ να είμαι 'χαλαρος' στην κριτική αφού δεν είναι κανένα μοντέλο των 399, 499, 599 κ.ο.κ.

Reaction score
6

Παιδιά ήτανε στο Public στο εμπορικό Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Η τηλεόραση έπαιζε μόνη της από ένα blu ray της ίδιας εταιρίας -Samsung, δεν ξέρω το μοντέλο. Δεν ήταν συνδεδεμένη με κάποιο hdmi splitter ή κάτι τέτοιο οπότε δεν 'έχανε' από κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω, απογοητεύτηκα από αυτό που είδα. Και ούτε μπορώ να είμαι 'χαλαρος' στην κριτική αφού δεν είναι κανένα μοντέλο των 399, 499, 599 κ.ο.κ.
Πολλα μπορει να παιζουν..
Ισως να μην ειχαν ενεργοποιησει το motion flow της tv...

Reaction score
0

Σάββατο θα πάω ξανά και θα ελέγχξω αν είναι έτσι...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας