Κίτρινος τύπος

Reaction score
164
Re: Κιτρινος Τυπος.

Έχεις δει την Κάλπικη Λίρα; Θυμάσαι τον Φωτόπουλο; Δες και το avatar του σκαφάτου... :lol:

Reaction score
14

unforgiven said:
Έχεις δει την Κάλπικη Λίρα; Θυμάσαι τον Φωτόπουλο; Δες και το avatar του σκαφάτου... :lol:
Τι ειπε ο τρισμέγιστος!!!!!

Τυφλός ζητιάνος... πώς υπερκλάσικ εργο το θυμάμαι!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

V

VIDEOMIX

Guest

Πάντως για να πούμε και την αλήθεια, απο τότε που έμπλεξε με τον unfogiven, έκοψε άλλες συνήθειες και στέκια ο Α. :lol:

Should the relaxing ambience of a gentleman's club appeal, the Blue Train's other lounge area, the club car, offers impeccable service with its card tables, reading chairs, small library and fully-equipped bar. Here guests can watch a short film about the area through which the train is passing.

Reaction score
14

ωxxxxxx θα μα παει "καροτσακι" μου φαίνεται ο Λ.Κ. :x :p :lol: 8) :? :shock: :) :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Εγω καλου κακου ετοιμαζω εισητηρια για την μεγαλονησο :lol: :twisted:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ετσι οπως πας το παλουκι δεν θα το γλυτωσεις :lol: :lol:
Γαλατικο χωριο το καταντησαμε το site! :lol: :lol:

Reaction score
5.602

Είμαι στο γραφείο και κρατιέμαι να μην ξεσπάσω σε γέλια γι΄αυτό ας γελάσω έτσι :

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Λευτερη ,εχω μια φιλη :lol: :lol: :lol:απο αυτες που δεν δειχνω στον γερο-πατατινο και ασχολειται με εκδοσεις.Μολις εισαι ετοιμος φωναξε για να σε εκδωσω!!!!
Εχω καλο δικτυο πωλησεων και θα κονομησουμε τρελλα 8)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Γνωρισε μου την φιλη σου και...κρατα εσυ τα λεφτα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ακους εκει να με... εκδωσει!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λευτερη , μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη λεξη μην πεις!
Αυτες που ζωγραφιζεις ειναι κουκλαρες εμπρος σε αυτες που φερνει ο...μουσατος :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ...Α ρε Κρητικέεε πάλι έγραψεςςς.Μου έφτιαξες τη μέρα:)

Reaction score
14

Βρε ταλέντο της ζωγραφικής, αστείρευτη πηγή γέλιου και φαντασίας, τι τρισμέγιστο δημιούργημα εφτιαξες πάλι!!!!

Ολα τα λεφτά του AVSITE είσαι!

:D :D :D :D :D :D :D :D :p :p :p :p :p :p :p :p

Reaction score
5.602

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Γνωρισε μου την φιλη σου και...κρατα εσυ τα λεφτα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ακους εκει να με... εκδωσει!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λευτερη , μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη λεξη μην πεις!
Αυτες που ζωγραφιζεις ειναι κουκλαρες εμπρος σε αυτες που φερνει ο...μουσατος :lol: :lol: :lol:

Που να τις δεις κι από κοντά... :lol: :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

dream_GR said:
Βρε ταλέντο της ζωγραφικής, αστείρευτη πηγή γέλιου και φαντασίας, τι τρισμέγιστο δημιούργημα εφτιαξες πάλι!!!!

Ολα τα λεφτά του AVSITE είσαι!

:D :D :D :D :D :D :D :D :p :p :p :p :p :p :p :p

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Ελα ρε ,θελεις να μεινεις ανεκδοτος?
Καλα θα σου γνωρισει ο σΚαφατος τις virtual φιλες του γιατι απο κανονικες '''ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος""".Ρωτα και τον Γενικο αν δεν με πιστευεις!! :lol:

Υ.Γ.Πρεπει να μαθεις την ιστορια με το ''περισκοπιο''!!!!!!Θα φτιαξουμε καινουργιο συκωτι απο τα γελια :mrgreen: :mrgreen:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale