Κίτρινος τύπος

Reaction score
3.933
Re: Κιτρινος Τυπος.

Αμπρα κατάμπρα ... ο ICEMAN θα μεταμορφώσει όλα τα ερσενικά του avsite σε Λουντμίλλες και όλα τα θηλυκά σε Καφάτους.....

Reaction score
152

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΕ....ΤΗ ΒΕΣΠΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ!!!.....

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΣΠΑ??? ΟΕΟ??

V

VIDEOMIX

Guest

Οχι βρε, τόσο όμορφο κορίτσι και το έχωσες μέσα σε αυτόν τον Βελζεβούλ. :lol:
Και τώρα, τι κάνουμε; :?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Τι γκρινιάζετε; Τι λέει το παραμύθι ότι έγινε μετά;; Χειρουργό έχουμε, θα επαναφέρει την Κατερινοσκουφίτσα στον έξω κόσμο...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Τι γκρινιάζετε; Τι λέει το παραμύθι ότι έγινε μετά;; Χειρουργό έχουμε, θα επαναφέρει την Κατερινοσκουφίτσα στον έξω κόσμο...
Ε οχι ρε παιδια και να με πετσοκοψετε!!! Ενα αστειακι εκανα!!! Το Κατερινακι ειναι σωο και αβλαβες... μεχρι στιγμης!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ακους εκει δεν φοβαται... Εμενα... που με τρεμουνε συντονιστες και γενικοι... Τς,τς,τς!!! Η αυθαδεια των νιατων... :lol: :lol: :lol:

Οσο για τον γενκο μας, μετα την περιπετεια στην Μυκονο, ηθελα να τον κανω Doctor Octapoutsi, αλλα θα μας εκοβε η λογοκρισια... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
53

Είστε σίγουροι πως δεν θέλει μαιευτήρα????? :mrgreen: :mrgreen:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Sambalis said:
Είστε σίγουροι πως δεν θέλει μαιευτήρα????? :mrgreen: :mrgreen:
Οχι,οχι!! Ενα απλο φουσκωματακι ηταν. Ειχε βαλει πολλη λάκ και ειμαι ψιλοαλλεργικο το παιδι...

K

Katerinaki

Guest

Εδώ Κατερινοσκουφίτσα....Πραγματικά η χειρουργική επέμβαση πήρε όλο το Σάββατο για να με βγάλουν από το στομάχι του κακού κίτρινου Λύκου.... :lol: :lol: :lol: :lol:....Όμως ο καλός μου ο κυνηγός με έσωσε και μου χάρισε την ελευθερία μου και μια υπέροχη γεμάτη Κυριακή........ :lol: :lol: :lol: :oops:

Εξακολουθώ να μην φοβάμαι σας το είπα?? :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Λευτερακη το νου σου και να πινεις το νουνου σου γιατι δεν ειναι μακρια ο καιρος που θα ερθω σην Κρητη :lol:

MAGNETO

Reaction score
5.616

Εγώ περιμένω το σημείο G...

(και μετά τον ψυχίατρο)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads