Κίτρινος τύπος

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196
Re: Κιτρινος Τυπος.

g.kar said:
και με μπύρα γίνεται, όχι βέβαια με το μπουκάλι, αλλά προσοχή γιατί κάνει πολύ αφρό όταν πέφτει από ψηλά.
Το σκεφτηκα κι'αυτο, αλλα το απερριψα αμεσως... Καταλαβαινεις τι θα μου εκαναν με τα μπουκαλια... Ειναι αδιστακτες... :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.933

Ο iceman θα τα σερβίρει παγωμένα κι αυτές θα τα βγάλουν ζεστά.
Τα καπάκια να μην χαθούν ... γιατί τα μαζεύω.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Είσαι ΘΕΟΣ!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπορειτε να με συγχωρησετε αραγε?????? Ξερετε... Για την ιστορια με το πλευρο και την γυναικα... Ειχα πιει λιγη αμβροσια παραπανω και εκανα μ@λ@κιες.... :(

K

katerinaki

Guest

!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μπράβο βρε Λευτέρη μου έφτιαξες το κέφι!!

K

katerinaki

Guest

Δε φοβάμαι δε φοβάμαι δε φοβάμαι.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.....εδώ σωθήκαμε από τον λύκο σε αυτά θα κολλήσουμε.....? :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Είσαι ΘΕΟΣ!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπορειτε να με συγχωρησετε αραγε?????? Ξερετε... Για την ιστορια με το πλευρο και την γυναικα... Ειχα πιει λιγη αμβροσια παραπανω και εκανα μ@λ@κιες.... :(
Kαι να σε συγχωρήσουμε αλλάζει κάτι;;;

Όλες εδώ είναι για να μας ταλαιπωρούν...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Πολυ ταλαιπωρια βρε παιδι μου... Επρεπε να τους ειχα βαλει και ενα διακοπτη on-off. Θα γλυτωναμε πολλα εγκεφαλικα και θα'χαμε και κανα φραγκο στην ακρη... Στερνη μου γνωση, να σε ειχα πρωτα... :lol: :lol: :lol: :lol:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

...ενώ τώρα όχι μόνο δεν διαθέτουν on-off οι γυναίκες, αλλά ελέγχουν και τον κόσμο μέσω του joystick...
Καημένο ισχυρό φύλο...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Μαρία Παρασκευοπούλου said:
...ενώ τώρα όχι μόνο δεν διαθέτουν on-off οι γυναίκες, αλλά ελέγχουν και τον κόσμο μέσω του joystick...
Καημένο ισχυρό φύλο...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και ελεγα, τι λαθος εχω κανει στον αντρα, τι λαθος... Τωρα θυμηθηκα!!! Το joystick!!! Το'ξερα οτι δεν επρεπε να ειμαι μεθυσμενος την ωρα που τον εφτιαχνα. Εκανα ενα "χικ!!!", τραβηξα λιγο παραπανω και... κατεστρεψα ολο τον ανδρικο πληθυσμο... :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
164

Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Καημένο ισχυρό φύλο...
Μόνο που το joystick ;) το έχουμε εμείς... Ο έλεγχος των δύο φύλων γίνεται με remote control.

Αυτό είναι το remote το οποίο ελέγχει τις γυναίκες.

Και αυτό είναι το remote με το οποίο νομίζουν οι γυναίκες ότι μας ελέγχουν. Στην πραγματικότητα, ο χειρισμός μας είναι πιο απλός. Αρκεί να το καταλάβετε. Τότε θα χρειστείτε το πιο κάτω:

Reaction score
5

Και το sony είναι καλό, έχει δυνατότητα learn και για την γυναίκα του γείτονα :p :p

V

VIDEOMIX

Guest

:shock: :shock: :shock: Πωπωπω ενα "κοντρόοοολλλλλ"...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Εχω ετοιμο το θεμα του ψυχιατρου του AV site... Μπηκα στα αρχεια του μετα την παραιτηση του. Δεν αντεξε ο ανθρωπος...Αλλα θα περιμενετε απο εβδομαδα για τις τρομακτικες αποκαλυψεις και εξομολογησεις... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest

Ωχχχ... Ο ψυχίατρος του site, έχει και πολλούς ασθενείς απο εδω μέσα. Οπότε, μας βλέπω όλους στον τάκο. :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.684
Members
38.731
Νεότερο μέλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΙΟΥ