- Reaction score
- 7
Re: Κιτρινος Τυπος.
Και τι δουλεια εκανες τοοοοσες ωρες;
Και τι δουλεια εκανες τοοοοσες ωρες;

Το οποίο σημαίνει ότι...το έξυνε.Έφτιαξε και ομελέτα με 3 τυριά για να μη ρέψει το καημένο...ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:To serve and to protect... 8)![]()
α μαλιστα! γι αυτο 52 ωρες δεν ειχε αερα.....τουλαχιστον την ανεμοθυελλα που σηκωσες το σκ....σε ειχαν κλεισμενο βρε.....δεν σε κρατουσαν κι αλλο....?ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Εδω ειμαι!!! Δουλευα συνεχομενα επι 52 ωρες!! Δεν ειχα καιρο να κανω τιποτα, αλλα σημερα, ολη την μερα, θα ασχοληθω με τις αφεντομουτσουναρες σας!!! Αυριο, θα εχουμε τον νεο κιτρινο τυπο!!! 8)

ΓΙΝΕ !!!ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Αχου και θα γινω ΠΟΛΥΥΥ ΚΑΚΟΟΟΣ!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Φορας?Παναγιωτης Κροκος said:σιγα θα σκισουμε κανα καλσον...

ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Φορας?Παναγιωτης Κροκος said:σιγα θα σκισουμε κανα καλσον...![]()

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Εδω ειμαι!!! Δουλευα συνεχομενα επι 52 ωρες!! Δεν ειχα καιρο να κανω τιποτα, αλλα σημερα, ολη την μερα, θα ασχοληθω με τις αφεντομουτσουναρες σας!!! Αυριο, θα εχουμε τον νεο κιτρινο τυπο!!! 8)

Μα φυσικά ό,τι λέμε πάντα. Τα ίδια και χειρότερα.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Aπο αύριο που θα πέσουν τα σχέδια σας θέλω και να δω τι θα λέτε για τις κακιούλες που λέγατε στον φίλτατο και αγαπητό Ελευθέριο...![]()
![]()