Καθαρισμός panel τηλεόρασης

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.
εχω την παρακάτω τηλεόραση, Philips LCD TV 37PFL5603D 37"
ηρθε σήμερα ο μικρός μιας φίλης μου και εκανε δαχτυλιές στο panel την τηλεόρασης.
Με αποτέλεσμα οταν είναι μαυρη η εικόνα βλεπω 2 μικρα φλασκελα... :(
Με το sniffer (αντιστατικά πανακια) που το καθάρισα οι δαχτυλιές παρέμειναν.
Με τι να το καθαρίσω για να φυγουν οι δαχτυλιές???????

Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Καθαρισμός panel τηλεόρασης

Νοτισμένο βαμβακερό(πολύ μαλακό) πανάκι.
Ή με κανά πανάκι καθαρισμού φωτογραφικών φακών.

Reaction score
3

εγώ έχω αγοράσει και τη καθαρίζω με ένα πανάκι με μικροίνες που δεν αφήνει χνούδια και ένα σπρευ που είναι για τηλεόραση και φεύγουν τα πάντα, crystal audiovideo λέγεται, απο σουπερ μαρκετ είναι μονο που δε θυμάμαι πιο...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.381

...αυτό:

Reaction score
0

θα μας βοηθούσες αν μας ελεγες απο ποιο super market το πήρες :)
ποιο άλλο καθαριστικό μπορώ να χρησιμοποιήσω πέρα του crystal audiovideo που είπε επάνω ο φιλος?

Reaction score
40

Ακομα και το κλασσικο αζαξ το οποιο πολλοι θεωρουν κακο μια χαρα καθαριζει χωρις προβλημα. Εχω καθαρισει πανω απο 200 panel με azax εδω και 10 χρονια με κανενα προβλημα. Ουτε θολωματα ουτε καψιματα, θελει απλα ταχυτητα και καθαρο πανι μικροινας. (προσοχη αναφερομαι στο κλασσικο azax και οχι οποιοδηποτε αλλο χημικο το οποιο δεν ξερω την συσταση του η την συμπεριφορα του.)Τα πανελ δεν ειναι κανα πλεξιγκλας της πλακας για να καιγονται-θολολουν ετσι απλα. Για τους υπερευαισθητους-ψειρες πανακι μικροινας με νερο καθαριζει αρκετα καλα. Απλα με νερο τριβετε επιμονα χωρις φοβο. (υποψιν τριβουμε πλαστικο οχι λαμαρινα, παν μετρον αριστον).

Reaction score
0

Αν πω οτι λυπάμαι - φοβάμαι να τρίψω το πάνελ θα φανώ υπερβολικός?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.850

Είναι μέχρι να κάνεις την αρχή. :109:

Reaction score
58

Χωρις να θελω να υπερβαλω το philips ειναι ζελ ειχα χαραζη την οθονη και κανεις 1 ωρα να καθαριση πηρα το cristal aubio kαι σωθικα ειναι απο 4 5 που δωκιμασα το καλιταιρο...

Reaction score
40

Με πανι microfibre το οποιο ειναι πολυ μαλακο οσο και να τριψουμε, δεν γινεται ζημια. Τωρα το πως ερμηνεύεται το τριψιμο: Με το πανι και ελαφρα πιεση κανουμε κυκλικες κινησεις. Απλα θελει γρηγορες για να μην στεγνωσει το καθαριστικο υγρο απο μονο του καθως αφηνει κατάλοιπα. Τα οποια φευγουν με εκ νεου καθαρισμα ψεκασμα-τριψιμο.

Το crystal audio ειναι οντως απο τα καλύτερα που εχω δοκιμασει καθως αφηνει τα λιγοτερα κατάλοιπα απο αλλα. Το philips μακραν το χειροτερο. 1000 φορες αραιωμένο azax που χρησιμοπουμε σε ωρες αναγκης.

Reaction score
40

Γιατι απο amazon?? Και ακριβα το πηρες 8 ευρω λιανικη σε ολα τα μαγαζια ηλεκτρικων, και το εχεις και αμεσα. Θα σου καθαρισει το λεκε με τα φασκελα αλλα θελει πολυ γρηγορο στεγνωμα γιατι η συνθεση του εινσι gel.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS